Ej V. Evo ja bija u ASET na COMPEX koji je JTL certified i tako to.
Mislin, lipo, simpaticno, test se polaze ka sta su ti i rekli, nesto se i nauci, mislin ono nije lose.
Ubije se pe dana i upozna lipote Aberdeena i lokalne kulture destilacije, ono sve pet.
Ali, to ti nista ne znaci da si u igri za posal.
Kako san ti vec reka jednon, slozi dobar CV, interesantan cover letter i neznan, poviri doli na dnu Straduna desno...
Pa ti mozda i upali, meni je, nakon nekih 500-600 aplikacija, jos uvikmi dolaze odjebanice na neke od njih

.
Uz duzno postovanje uvazenoj gospodi koja je priko veze upala u bizmis sa Makitama, Boschhamerima i Hiltijima, ili kako vec zovu svoje busilice, eto ja san upa ovdi bez ikakove preporuke, na samu ludu sricu.
Da je moguce jos uvik upast na ludu sricu svjedoci slucaj od pri misec dana di san dragome prijatelju bija referenca nakon zavrsenog intervjua sta znaci jos jedan koji je upa na ludu sricu.
Sad nastranu sta lova nije astronomska ka sta je recimo na drugin firmama i drugdi u svitu, ali unit na kojem sam je sesta generacija, cyber based, Aker oprema (uvazeni kolege u bizmisu znaju o cemu je ric) i jako je dobar za stec nesto malo znanja i iskustva.
Prema tome, prika, ja bi ti savjetova isto sta san ti savjetova jednon prigodom da pokucas tamo di san ti reka i vidis sta ce bit od toga.
Strpi se jos neko vrime na JDN, dobro je tamo za se naucit vise nego sta triba za ovdi, jer kad jednon upadnes ovdi, samo pomalo zatupljujes.
Sa kako znas, COMPEX ti ovisi o podrucju di radis jel approved ili ne, BOSIET isto, svaki ovaj tecaj ti je CCA 2 k EUR sa popratnin troskovima.
Meni je Maersk recimo BOSIET platija skupa sa hotelon i karton nekih 3 k EUR, pa sad promisli je ti se isplati.
Jedan drugi jako dobar prika je sad za koji dan u Aberdeenu na iston mistu di san ja polaga BOSIET rijesija sa popratnin troskovima BOSIET za nekih 2 k EUR.
Mada ja i dalje mislin da mu to nece puno pomoc, nebi smilo ni odmoc.
Vise se uzdaj u svoje znanje i kvalitete nego u te papire, viruj mi ako si in interesantan, ulozice u tebe.
Ako pak nisi, mos imat i brevet Michelinovog kuvara, nes moc upast ni za maloga od kuzine.