S spiritus New member Feb 10, 2011 #1 Zna li netko di se u Hrvatskoj može polagati ovaj brevet? Helicopter underwater escape course Cua sam da je bilo u sibeniku, i ima li iko kakvih informacija ili broj mobitela? Moraju biti opita ili nogepa approwed sto u ovi u ssm-a nemaju Last edited: Feb 10, 2011
Zna li netko di se u Hrvatskoj može polagati ovaj brevet? Helicopter underwater escape course Cua sam da je bilo u sibeniku, i ima li iko kakvih informacija ili broj mobitela? Moraju biti opita ili nogepa approwed sto u ovi u ssm-a nemaju
Netijak Equus asinus Feb 10, 2011 #2 Adriamare training centar, malo googlati, dobro ih priupitaj jesu li opito/nogepa approved prije nego izvalis 4500kn.. inace Paivia u IT, Malta 1300 ojra, Rotterdam..
Adriamare training centar, malo googlati, dobro ih priupitaj jesu li opito/nogepa approved prije nego izvalis 4500kn.. inace Paivia u IT, Malta 1300 ojra, Rotterdam..
S spiritus New member Feb 10, 2011 #3 Nisam nikako moga nac adriamare, cak sam pita u ssm jeli znaju u sibeniku dali ima pa su rekli da samo oni to rade Fala ti puno na info
Nisam nikako moga nac adriamare, cak sam pita u ssm jeli znaju u sibeniku dali ima pa su rekli da samo oni to rade Fala ti puno na info
M markoo kogo Feb 10, 2011 #4 spiritus said: Nisam nikako moga nac adriamare, cak sam pita u ssm jeli znaju u sibeniku dali ima pa su rekli da samo oni to rade Fala ti puno na info Click to expand... adrimar ne radi ni po opito ustvari nije priznat Pavia 1270 e boiset sa huet ručak uključen.
spiritus said: Nisam nikako moga nac adriamare, cak sam pita u ssm jeli znaju u sibeniku dali ima pa su rekli da samo oni to rade Fala ti puno na info Click to expand... adrimar ne radi ni po opito ustvari nije priznat Pavia 1270 e boiset sa huet ručak uključen.
struja New member Feb 11, 2011 #5 Moja preporuka za BOSIET, let do Manchestera pa vlakom do Blackpoola (9GBP), potom taxi do training centra (16GBP), smjestaj u kampusu (nije luksuzno ali je jeftino - 4 noci 110GBP). Sam kurs je 735GBP, i naravno OPITO approved. http://www.blackpool.ac.uk/course/basic-offshore-safety-induction-and-emergency-training-bosiet
Moja preporuka za BOSIET, let do Manchestera pa vlakom do Blackpoola (9GBP), potom taxi do training centra (16GBP), smjestaj u kampusu (nije luksuzno ali je jeftino - 4 noci 110GBP). Sam kurs je 735GBP, i naravno OPITO approved. http://www.blackpool.ac.uk/course/basic-offshore-safety-induction-and-emergency-training-bosiet