Atlantic Marine

Upravo su i meni poslali mail nakon dva dana ??to sam aplicirao na njihovu adresu surveyor@atlantic-marineco.uk

MAIL:
Good Day,

Please find enclosed the current situation and the companies Tâ??s and Câ??s

1. Joining next week, weds (ish) in Naples, Italy
2. Crew accom is not yet compliant to IMO as requires refit, so it will be temporary - but an adventure.
3. Contract period: delivery voyage, + up to three months maximum in our option.
4. Shared cabin for non officers.

Atlantic Blue is being delivered into refit, so will be camping on board for first two weeks!

Kind Regards
Steve Braund
Master

Neznam ??to odgovoriti na ovo.
Inače nemam nikakvog iskustva na offshoru ni passenger samo bulkovi i heavy lift pa razmi??ljam o tome (ako postoji mogučnost) da poku??am.

Eto, mo?žda kome i pomogne ;)

Upravo su i meni poslali mail nakon dva dana ??to sam aplicirao na njihovu adresu surveyor@atlantic-marineco.uk

MAIL:
Good Day,

Please find enclosed the current situation and the companies Tâ??s and Câ??s

1. Joining next week, weds (ish) in Naples, Italy
2. Crew accom is not yet compliant to IMO as requires refit, so it will be temporary - but an adventure.
3. Contract period: delivery voyage, + up to three months maximum in our option.
4. Shared cabin for non officers.

Atlantic Blue is being delivered into refit, so will be camping on board for first two weeks!

Kind Regards
Steve Braund
Master

Neznam ??to odgovoriti na ovo.
Inače nemam nikakvog iskustva na offshoru ni passenger samo bulkovi i heavy lift pa razmi??ljam o tome (ako postoji mogučnost) da poku??am.

Pozdrav
Ja sam na Atlantic marina,na jednom drugom brodu ali vidio sam preko 300 slika tog broda sto posadu traze. Brod je rasulo!! Paluba drvena,trula,neke kabine poplavljene,nadam se ne i od posade vec samo putnicke. Brod je stajao u Napoliju 3 godine i gazda ga je kupio za cijenu ispod cijene skrap materijala. onda znate koja je ura. Drugi tjedan skuplja se posada, i dovodi se brod ovdje u Lowestoft,u dok. tako da,ako netko zeli se ubacit u offhore,neka navali i neka potrpi 7 dana katastrofe,a onda ce se brod dovest u normalu brzo. Nemojte me uzet,zdravo za gotovo,nadam se za one koji ce doci,da ce tako biti. Kao sto je napisano,auto pilot ne postoji,timun na ruke a ipak je to 6-7 dana. tko voli,nek izvoli.
A o firmi mogu reci,samo da je rpilika za upast u offshore i bizi ca. Placa je uredna ali mala. Da se razumimo,ni posao nije tezak ali ako stojimo na moru,bolje da znamo zasto stojimo.
Pozdrav iz Lowestofta

Vratio sam im mail samo da vidim kako to izgleda pa evo njihovog odgovora:

Dear xxxxx xxxxx ,
We appreciate your interest in working with us and we have opened an application file with reference number SEA/UK/FEB/2012/4512. We have gone through your CV and We found the post of 2nd Officer for you with salary amount of 6,500 GB Pounds per month.The destination is always from London to France,Ireland,Belgium,Norway,Wales,Scotland and USA.

Benefit:
The company will provide free accommodation ,Insurance (NIN) ,Flight Ticket,Tax Free and many more benefit you will see in your Appointment Letter.

Working Schedule:
Working Days & time: Monday to Friday: 8:00 AM - 6:00PM (GMT)

Saturday & Sunday: Off Day

Shift Time: Morning and Night.

Contract Period: 2 Years contract and it can be extended if only you wish to remain with our company

Vacation : 4-5months on /2-4months off

As a notice of acceptance of job offer , we shall send you appointment and invitation letter for you to sign and return the sign copy back to us for record purpose . so therefore kindly let us know if you are satisfy with the salary rate above in order for us to proceed further.

We await to hear from you ASAP.

Best Regards
Capt. Peyton Manning
+447024016311

Ima li kakvih komentara na ovo? :rolleyes:

Ja stvarno ne razumin ??ta se uvatili polemizirat oko ovoga -u mailu koji sam i ja dobija sve lipo pi??e ako zna?? čitat. Najvi??e sam posta jer tra?že 2x AB kojima je situacija najtragičnija i najte?že im je doć do posla.Franko je već napisa ako nema?? ??ta drugo onda ti je i ovo prilika kakva - takva. Dokle god bude neko ukrcava Hrvate za mene je pozitivna stvar i nije vrijedna pljucanja ma koliko god plaća mala bila jer nismo svi u prilici zarađivat 6-znamenkaste misečne plaće.
:uzdravlje

Vratio sam im mail samo da vidim kako to izgleda pa evo njihovog odgovora:

Dear xxxxx xxxxx ,
We appreciate your interest in working with us and we have opened an application file with reference number SEA/UK/FEB/2012/4512. We have gone through your CV and We found the post of 2nd Officer for you with salary amount of 6,500 GB Pounds per month.The destination is always from London to France,Ireland,Belgium,Norway,Wales,Scotland and USA.

Benefit:
The company will provide free accommodation ,Insurance (NIN) ,Flight Ticket,Tax Free and many more benefit you will see in your Appointment Letter.

Working Schedule:
Working Days & time: Monday to Friday: 8:00 AM - 6:00PM (GMT)

Saturday & Sunday: Off Day

Shift Time: Morning and Night.

Contract Period: 2 Years contract and it can be extended if only you wish to remain with our company

Vacation : 4-5months on /2-4months off

As a notice of acceptance of job offer , we shall send you appointment and invitation letter for you to sign and return the sign copy back to us for record purpose . so therefore kindly let us know if you are satisfy with the salary rate above in order for us to proceed further.

We await to hear from you ASAP.

Best Regards
Capt. Peyton Manning
+447024016311

Ima li kakvih komentara na ovo? :rolleyes:

To ti je onaj kapetan kojem na čelu pi??e da je prevarant! Dobije?? ga zapakiranog ko bo?žični poklon u gmailu,hotmailu,yahooo,..... i takvim domenama!!!! Tipka ''baci ga u smeće'' ti je najidealnija opcija, koju ti naravno sugeriram! :kafa

Ja i dalje cekam sta mi je s steward aplikacijom. Ja sam mu napisa da mi je do avanture pa se zato apliciram za tu poziciju :hihi

To ti je onaj kapetan kojem na čelu pi??e da je prevarant! Dobije?? ga zapakiranog ko bo?žični poklon u gmailu,hotmailu,yahooo,..... i takvim domenama!!!! Tipka ''baci ga u smeće'' ti je najidealnija opcija, koju ti naravno sugeriram! :kafa

Hvala na savjetima i poslu??at ću ih, bje?žim ??to dalje!
Nadam se da neću pogrije??it. :o

Ja stvarno ne razumin ??ta se uvatili polemizirat oko ovoga -u mailu koji sam i ja dobija sve lipo pi??e ako zna?? čitat. Najvi??e sam posta jer tra?že 2x AB kojima je situacija najtragičnija i najte?že im je doć do posla.Franko je već napisa ako nema?? ??ta drugo onda ti je i ovo prilika kakva - takva. Dokle god bude neko ukrcava Hrvate za mene je pozitivna stvar i nije vrijedna pljucanja ma koliko god plaća mala bila jer nismo svi u prilici zarađivat 6-znamenkaste misečne plaće.
:uzdravlje

U potpunosti se sla?žem s tobom ali ako nas misle vuć za nos (Hrvate) neka nas prvo povuku za belegiju! ;)

Last edited:
Atlantic marine

Atlantic marine

Pozdrav svima!

Da i ja napisen nesto na to temu. Mene su zvali cetiri puta na ukrcaj ali uvjek je to bio ka u Ponediljak bi tribao letit za London da bi mi u Nedilju poslali e-mail da se odgađa za 14 dana. neznam sta da kazem na to ali sve mi se cini da je to cista zajebancija,eto toliko od mene. Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:uzdravlje

Atlantic Marine AB

Atlantic Marine AB

Pozdrav gospodo
ima li koji timunjer da je bio ili je trenutno na Atlantic Marine brodovima?
Neka napiše iskustva ili da se javi na PM.
Hvala

Back