bosiet-huet

joke_split

New member
Pozdrav
Nisam siguran gdje ovo smjestiti a zanima me da li netko ima kakve matrijale u elektronskom obliku od tecaja za Bosiet i huet i da li je netko polagao D2 tecaj vani konkretno u nizozemskoj.

Pavia HUET + Bosiet

Pavia HUET + Bosiet

Pozdrav kolegama!
Planiram ići za Paviu na HUET i Bosiet. 11, 12, i 13.12.2013. Tečaj je naravno na Engleskom.Tražim nekog koji bi samnom iÅ¡ao iz Rijeke da podijelimo troÅ¡kove puta. Ostale informacije imam. PoÅ¡alji PM.

]bosiet-huet

]bosiet-huet

Pozdrav
Nisam siguran gdje ovo smjestiti a zanima me da li netko ima kakve matrijale u elektronskom obliku od tecaja za Bosiet i huet i da li je netko polagao D2 tecaj vani konkretno u nizozemskoj.

BOSIET skripta
Bosiet Book

HUET na hrvatskom (ovo je teška samopromocija stoga molim nadležne da pobrišu ovaj dio posta ako nije korektno, ne želim ništa napraviti kontra forumskih pravila, za mene nema sivo, crno ili bilo samo, kako kaže slovo zakona).

Last edited by a moderator:
Huet

Huet

pozdrav kolega
da li isao na BOSIET u 12.mj., koliko kosta?:kafa

Da isao sam. Javio se jedan momak pa smo podjelili troskove puta. Isao sam samo na Huet.Bio sam na kraju u Raveni. Kazu da neke firme traze samo Huet ako imas ostale STCW brevete ( Fire fighting, basic safety - sto bi nasi rekli D2, medical first aid...) Huet 430eura+ 35eura hotel+ 50eura gorivo i autoput. Organizirano sve odlicno. Jako sam zadovoljan. traje 1 dan. A Bosiet 3 dana 1230eura. Neznam zasto svi trce u englesku i slicno kada je tu ovo nama po nosom. Oh da. OPITO approved.
I eto me na drillshipu!

zna li ko ima li kakav priručnik-knjiga,poÅ¡to sam izgubi sve ovo iz Å¡kole,kako se upućivaju separatori,pumpe itd....?
aj hvala puno bi mi značilo!!

bosiet

bosiet

Pozdrav ljudi, jedno pitanje, iman priliku polagat BOSIET u indoneziji OPITO approved, pa me zanima jeli opće prihvaćen u evropskim kompanijama ili je bolje polagat u Italiji, Å kotskoj i sl.
hvala

Ako je kao sta si naveo OPITO approved i dobijes registraciju onda naravno, polozi tamo nema nikakvih problema.

Pozdrav ljudi, jedno pitanje, iman priliku polagat BOSIET u indoneziji OPITO approved, pa me zanima jeli opće prihvaćen u evropskim kompanijama ili je bolje polagat u Italiji, Å kotskoj i sl.
hvala

OPITO approved je odobren svugdje, sama OPITO akreditacija je world wide covering. Samo trebaÅ¡ znati da li je BOSIET ili T -BOSIET. BOSIET vrijedi svugdje, T -BOSIET vrijedi samo u toplijim krajevima (T je oznaka za tropical, odnosno vježbe se rade u odijelima koji nisu termozaÅ¡titni (Å¡ta će ti termo na +40°). tako da trening centri u toplijim krajevima a i firme traže T BOSIET za svoje radnike (briga njih Å¡to ti neće vriditi u NorveÅ¡kim vodama).

Moze jedan savjet kada smo vec kod doticnih certifikata? Buduci da imam sve STCW certifikate za advanced ff,medical first aid i ostalo dali da jos napravim samo HUET ili...prije nego pocnem njuskat okolo za off-shore.

Moze jedan savjet kada smo vec kod doticnih certifikata? Buduci da imam sve STCW certifikate za advanced ff,medical first aid i ostalo dali da jos napravim samo HUET ili...prije nego pocnem njuskat okolo za off-shore.

Å ta će ti to..ja bi skočio iz helikopetra prvo

Imas brat bratu na to pitanje odgovor jedno 30 putana forumu.
Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napravi si makar HUET i on ce ti dobro doci jer sve manje i manje firmi te salju bez iskustva u offshore-u na tecaje na njihov trosak. To bi ti bio mali plus pred ostalim.

Ja bi na Mars.....

Gdje bi išao na BOSIET, kad (koji raspon vremena), kako?

Gdje bi išao na BOSIET?
U training centar

Kad?
Kad bude poceo kurs u nekom centru

Kako?
Avionom ili autom zavisi dali zelim OPITO ili ne.

Mayday mala sala ne ljutiti se :p

Back