Chevron

ugor

Makinista
Pozdrav!
Nisan nasa nista o Chevronu,ili mozda nisam dobro trazia.Ima li ko kakvu informaciju..bia bi zahvalan.Imao sam nedavno ponudu za 4th Eng,3600E permanent,3 on 2 off..Nisam prihvatia,neznam jesam li falia,sto vi mislite?Ne vraca mi se bas na tankere i jos te degradiraju

Chevron trenutno ima najbolje uvjete na trzistu...dobra,stabilna kompanija...previse papirologije i safetya...rijetko/tesko se upada....

A zna li ko ima li Chevron svoje drillshipove. znan da imaju naftna polja svoja al neznan unajme li brodove ili imaju svoje platforme ?

Chevron trenutno ima najbolje uvjete na trzistu...dobra,stabilna kompanija...previse papirologije i safetya...rijetko/tesko se upada....

Sea-st ako nije problem tko kod nas ukrcava na chevron-a, ili se ide direktno ?

u fazi sam tra?ženja, a di ćemo ..probat ću isfiltrirat

dakle, nekad zorovic zna trazit ljude za chevrona (ali je to samo na bazi toga da im on skupi ljude i onda je sve na tebi, tj intervju,ljecnicki,itd)....
inace, nmm-stena, krca bas na njih (za njih radi zorovic)...evo ti mail adresa, sa osobom sa kojom sa ja pregovara...tom.ferguson@stena.com...meni su nudili (tada) da idem ka 2/o, a vec sam odradia (doduse jedan tek) ugovor ka c/o....naravno,nisam prihvatia...

Činilo mi se da KTM service krcaju na chevrona, za u gulf, zna?? li ??ta o njima? Na?žalost moramo ispitivat, bez toga ni??ta..kod njih KTM a mi stoji aplikacija preko godine dana, dodu??e rank je bio za mehaničara, danas je ipak drugačije 15. sam polo?žio klasu za trećega pa sad tra?žim vako i onako..http://www.pomorac.net/images/smilies/kafa.gif

chevron

chevron

mene isto zvao taj tip (tom ferguson), cak placaju put i smjestaj u glasgowu samo da im dodes na razgovor. ali i sto nebi volio da me degradiraju i da se opet vratim na tankere..

Dobio sam ponudu od Chevron-a za prvog strojara. Nije ne??to ekstra ali je ipak primamljivo. Zanima me da li je netko od vas na Chevron-u ili je bio da mi ka?že kako je tamo. Kako se radi iz prve ruke i kakav je ?život na brodu. Moram im dati odgovor do kraja miseca.

Chevron

Bija na Chevronu tri godine i uteka jer to vise nije Chevron nego SAFETY company tj.nista se ne moze raditi bez tone papira i za malu nesmotrenost po pitanju safety-ja dobivas otkaz.
Inace bija sam za prvoga i placa je 5500 Eura permanentno,3 miseca na brodu,2 i deset dana doma.
Ne bi se vise vraca ni za zivu glavu ali vridi provati jer im trebaju ljudi pa za nekih par godina mozes postati kapo ili barba bez problema.
A i zaboravih da napomenem,trenutno ima oko 50% indijaca i bice ih sve vise i vise jer je trenutno u Glasgowu glavni indijac.

Nema veze, odbija sam ponudu odlučija sam ostati jo?? na Veli. Plaća na Chevron-u je bolja ali u ostalim stvarima Vela je jo?? uvik jača. Zahvaljujem.

mene isto zvao taj tip (tom ferguson), cak placaju put i smjestaj u glasgowu samo da im dodes na razgovor. ali i sto nebi volio da me degradiraju i da se opet vratim na tankere..

Jako stari post al pun gluposti... Ima?? priliku doć na Chevronove oil tankere i to je po tebi DEGRADACIJA?!? Vidim da si na GloPtika(pi??e se GloBtik), na Pronava... Iako je Pronav OK i u ovom trenutku plaće i uvjeti su dobri, ne znam kako bi prelazak sa 30 godina starih LNG tankera na CHEVRONOV oil tanker bila degradacija jednog pomorca u bilo kojem pogledu??? Ja nisam dodu??e osobno bia na Chevrona, al po??to je to jedna od najjačih svjetskih kompanija, onda ne ku?žim gornji post...

A mozes virovat da se ukrcat neces,i da ces ostat bez par stoja dolara.Kontaktiraj ih i sam vidi oce li ti pare pitat

Mislim jel mogu vjerovat tom mailu(kontakti su unutra),te sam danas dobio jos jednog .Sve to dolazi od nekog Skye cosultanta.
Jel to patka ili ima nes?

Mislim da je patka,ja sam to isto dobio ove zime u prvi misec,posla CV,ali od onda ni??ta,iako me nije puno ni briga,vi??e iz znati?želje da vidim ??ta če poniditi.

A ne lovis se ti za njih nego oni za tebe.Ovo ti je 2. ili 3. ovakva zajeb ponuda.Ocito si se registrira na nekoj stranici di se nude poslovi u offshoreu i njima su hakeri odnili e mail adrese.S obzirom da znaju da si u tom fahu salju ti takve scam ponude.I sam sam ih primio ne mali broj.Je li ti zvoni na uzbunu da im nikad nisi aplicira,a oni te traze??????????????

Back