Clearwater Ship pomoc!!!!

nizozemska zastava ali nase mirovinsko pise na stranicama sph barem,neznam ko navigava na malteskoj

place nisu top,ali je ugovor 7weeks on off na Dutch flag 3 miseca na Barbados...krca Globtik,a mozete aplicirati i preko web stranice clearwatergroup.nl crewing planiraju uskoro i ferryje uzeti,ne znam detalje

uzeli su dva polovna trajekta za liniju Ramsgate-Ostende...izgleda da će biti Hrvatska posada...trebalo bi krenuti uskoro, application form je na seabornefreight.com...nije laka ruta, ali za upast na ferrije po Dover Straitu nije loš početak...iako mislim kako je Jadrolinija bolja opcija :)

Nešto s Dutch union rules...uz Hrvate otkaz su dobili i Latvijci...brodovi su pod Dutch zastavom,pa su Hrvati i Latvijci postali preskupi pretpostavljam..ostali su samo Dutch i nonEU pomorci... za info, Sindikat Pomoraca Hrvatske se nije potrudio niti poslati upit Clearwater-u radi čega su hrvatski pomorci dobili otkaz iako su bili obaviješteni od moje malenkosti ;)

Vrag je ikad cuo za tu gipsi kompaniju , sta imaju vodonosce ?

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

Kolega antezd imate Google pa utipkajte ;) ali za Vašu info, na "gipsi" kompaniji se navigavalo 4-7weeks on-off ,s besplatnim internetom za svu posadu,dok je većina Crewing agencija u lijepoj našoj nudila 4-6 mjeseci ugovore za tankere,a internet na brodu se mogao samo sanjati...bilo je dobro dok je trajalo ;)

Kolega antezd imate Google pa utipkajte ;) ali za Vašu info, na "gipsi" kompaniji se navigavalo 4-7weeks on-off ,s besplatnim internetom za svu posadu,dok je većina Crewing agencija u lijepoj našoj nudila 4-6 mjeseci ugovore za tankere,a internet na brodu se mogao samo sanjati...bilo je dobro dok je trajalo ;)
Prije je bilo bolje definitivno , bili smo mladji pa se mozda zato cini

Back