COVID-19 i smjene posade

Bolje se doma cijepit nego jos negdje vanka ili na brodu... a prije ili kasnije ce nastat problemi kad avio kompanije uvedu pravila da trebas imat cijepivo da bi putovao i onda ce bit pitanje sto sa nama koji smo na brodu bez cijepiva a treba ic doma.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Bolje se doma cijepit nego jos negdje vanka ili na brodu... a prije ili kasnije ce nastat problemi kad avio kompanije uvedu pravila da trebas imat cijepivo da bi putovao i onda ce bit pitanje sto sa nama koji smo na brodu bez cijepiva a treba ic doma.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Sonny javise se odmah u pon za cijepljenje i javi kako je proslo:kafa

Sonny javise se odmah u pon za cijepljenje i javi kako je proslo:kafa

003802b1f5aee21d6879fc7128d9358b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam zasto se tako razmislja i zasto svaki kolega s kojim sam pricao zeljno ocekuje cijepljenje i VJERUJE DA ce biti lakse, bolje, bas kao prije...

Sindikat i samoprozvana udruzenja kapetana zazivaju cijepljenje jer moraju nesto reci a i to je jedino sta su napravili od kada postoje.

Nismo po godinama kriticna grupa, sto je s medicinskim osobljem zasto oni nisu prvi? Radnici u trgovini?
Hoce drugi putnici u avionu biti cijepljeni, jer ovo je zazivanje cijepljenja na razini jedne drzave za jednu struku!!!

Ja tvrdim da nas nece cijepit jer cijepivo nije 100% ucinkovito, kazu da imas onda imunitet max 8 mj, aviokompanije na ovaj smanjeni broj letova imaju full popunjene kapacitet (tko god je letio zadnje vrime zna sto pisem), ovisi o cijepivu neke treba uzeti i 2 puta, novi soj se javlja a mi imamo cijepivo za staru verziju, sto u slucaju komplikacija hoce Capak provuc karticu?

Ne znam zasto se tako razmislja i zasto svaki kolega s kojim sam pricao zeljno ocekuje cijepljenje i VJERUJE DA ce biti lakse, bolje, bas kao prije...

Sindikat i samoprozvana udruzenja kapetana zazivaju cijepljenje jer moraju nesto reci a i to je jedino sta su napravili od kada postoje.

Nismo po godinama kriticna grupa, sto je s medicinskim osobljem zasto oni nisu prvi? Radnici u trgovini?
Hoce drugi putnici u avionu biti cijepljeni, jer ovo je zazivanje cijepljenja na razini jedne drzave za jednu struku!!!

Ja tvrdim da nas nece cijepit jer cijepivo nije 100% ucinkovito, kazu da imas onda imunitet max 8 mj, aviokompanije na ovaj smanjeni broj letova imaju full popunjene kapacitet (tko god je letio zadnje vrime zna sto pisem), ovisi o cijepivu neke treba uzeti i 2 puta, novi soj se javlja a mi imamo cijepivo za staru verziju, sto u slucaju komplikacija hoce Capak provuc karticu?

Sve si pogrešno ili nepotpuno reko. Medicinsko osoblje se prvo cijepi, cijepivo je efikasno i za nove sojeve, imunitet traje najmanje 12 mjeseci, broj nus pojava statistički 11 ljudi na milijun.
A za pomorce mi se čini da će cijepljenje morat biti uneseno u žutu knjižicu.

Cijepit ce se on i trazit ce jos i na kraju ce ga vjerojatno platiti kao i svi ostali koji misle navigati.

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk

Sve si pogrešno ili nepotpuno reko. Medicinsko osoblje se prvo cijepi, cijepivo je efikasno i za nove sojeve, imunitet traje najmanje 12 mjeseci, broj nus pojava statistički 11 ljudi na milijun.
A za pomorce mi se čini da će cijepljenje morat biti uneseno u žutu knjižicu.

Samo naprid. Zivi bili pa vidili

Cijepit ce se on i trazit ce jos i na kraju ce ga vjerojatno platiti kao i svi ostali koji misle navigati.

Poslano sa mog SM-G973F koristeći Tapatalk
Nece sta tije, on je renegejd :)))......sprdan se ja malo, imamo i mi ostali misljenje o cjepivu samo me boli ku... jer sam nemočan po tom pitanju.
Budes li tija navigat tj. putovat cjepit ces se ili eventualno ko alternativu bit svako malo nosno razdjevičen......pa ti zbrajaj krajeve i pocetke, ali to je to sta nas ceka planiramo li dalje navigavat

Poslano sa mog Pixel 4 XL koristeći Tapatalk

Ako slusas stozes odlazak do Karlovca je avantura...

Ne znam koliko znate, ali mozes otici u npr Italiju i vrati se doma bez izolacije, bez testa ako si u Italiji proveo manje od 12h :udriglavom

Kako je sa povratkom u Hr?
Na stranici ministarstva pise da pomorcima ne treba test/izolacija, iako pise iznimno...
Ljudi javljaju da ih traze test ili 2 tjedna izolacije :(

Kako je sa povratkom u Hr?
Na stranici ministarstva pise da pomorcima ne treba test/izolacija, iako pise iznimno...
Ljudi javljaju da ih traze test ili 2 tjedna izolacije :(

nemoj ovdze rekla kazala:mad:

koji ljudi daj imaena oib

granicni prelaz

Covjek letio iz SAD, u Zg na aerodromu kazu test i izolacija do rezultata ili 2 tjedna izolacije...
To da smo kao iskljuceni iz ovog izgleda da ne stoji.

ja doša ima 2 dana.

obavezan test, ako nemaš onda 10 dana izolacije po protokolu.

bez rasprave ikakve.

dosta momaka je upućivalo gospodu u kućicama, ali totalni ignore je upaljen i to je to.

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk

Pa dobro
Test i adio
Samo kad se naprsvi test kako in se javi da te skinu sa liste

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ukrcaj via Frankfurt gdje je i overnight stay. Cekirati prtljagu do finalne destinacije ili je skupit u Fra. Mijenja se i airline operater

Back