COVID-19 i smjene posade

Znas li kad bi trebao ici doma?
Niti približno , navodno se čeka da se sve još malo smiri i da letovi krenu normalno ... za sada ima preko ny i nešto za london.

Ugl ima ih koji su plaćeni da razbijaju glavu o tome , neznam samo dali ovi sto budu dolazili moraju u karantenu ili ne.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

kad sad dolazimo doma,

dali tribamo u karantenu?

ako je odgovor DA,

dali mozemo u karantenu koji dan i napravit test taj od 1500kn i ako je ok da negubimo 14dana

neki ljudi se vracaju za 30dana nazad i opet karantena ,,

Nama su rekli da ne mozemo na testiranje kod iskrcaja vec odmah u samoizolaciju jer idu na pretpostavku da mozemo zaraziti djelatnike tokom testiranja.

Takodjer nam receno da ne bi bili oslobodjeni samoizolacije sve i da ni test bio negativan ...

EDIT: To je bilo prosli tjedan. Moguce da su sad ublazili i taj propis ...

Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk

Cuj,da ti iskreno kazem isto cu se samovoljno zatvorit doma 5-6 dana kad stignem,ne radi sebe nego radi drugih starijih bilo to na snazi ili ne
A nego kako, najbolje da djete ili zenu zarazim. Bolje koji dan odlezat u karanteni.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da li se tko testira u ST....prije broda zadnjih 5-6 dana?
​​​​​​Ceka li se puno?
Nalaz je na Engleski ili moramo prevest u sudskog tumača?

Cuj,da ti iskreno kazem isto cu se samovoljno zatvorit doma 5-6 dana kad stignem,ne radi sebe nego radi drugih starijih bilo to na snazi ili ne

Nema vam to veze.Prica sam s ljudima koji rade na zaraznom.Moze ti se sve pojaviti nakon 10 dana.Ako vec ides na takav potez onda odradi svih 14 dana i Bog te veselija.Tako si sigurano ovo ostalo ti je samo trosenje vrimena.

sta ne pitas za sebe, al ti nije dosta 6 miseci

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Lako za mene , pitam za kolegu.
Ja sam se navikao na dnevnicu i nece mi biti lako kad mi jave da moram ici doma.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

Back