danas je bila tjelovjezba na poslu

aa74b3e87bb1c5aa0f0683b5e9ea81cd.jpg

156cca8446285658cf7afb875a4eb7b8.jpg

RAUL .ovo mi pari bravetina s Novog Zelanda.., šta ti misliš uhljebe??!

gavro

Nisi ti u zivotu vako meso ispod peke poia

Aaa, yeb'ga.., ja i uhljeb kusamo samo domaće stvari i onu našu starinsku zdravu ranu.., a ne te imperijalističke schifezze!!!

Yebo'te, moj did ima 500 ovaca, da ne bude njega teško bi partizani priživili u našem području!

Nastavio je držati blago i poslije rata.., tako, druže Dalmos i ovaj put nišaniš u prazno!!!

Dunqve.., ako itko na forumu zna šta je peka i šišati ovce, musti, napraviti ovčji sir i maslac - onda sam to ja!!!

A i uhljeb je ko i ja - prepoznao sam ga po stilu!!!

U naša usta nikada nije ušla NUTELA.., neboj'se!!!

ha ha ha.., aaaah!

Možda je Lidl na Žirju, pa je lignja žirjanska.:uzdravlje

Da je stavia Sv Petra kajganu vi bi rekli; ''skuplja tava nego jaja.''
Neka je zajebancija, ma me sitilo na advokata Silvija Degena, kad je reka da su Hrvati genijalci. Genetski-jalni.

Gazda nas zahebaje liganja ni za ljek,to je sve patagonija...

Aaa, jest - ufatija nas je u đir - sve ga yeblo.., ajme! Jedino mu na ovoj slica valjaju ona dva pinjura blitve.., ostalo je sve uvozno!!!

Jes'čuo kako mi pribaciva da ne znam šta je peka.., a mene oćerala od kuće upravo peka, ovčji sir, domaća pura i takve naše starinske delicije!

Dio t'aiuti.., Dalmos .., insomma ahime!

Aaa, jest - ufatija nas je u đir - sve ga yeblo.., ajme! Jedino mu na ovoj slica valjaju ona dva pinjura blitve.., ostalo je sve uvozno!!!

Jes'čuo kako mi pribaciva da ne znam šta je peka.., a mene oćerala od kuće upravo peka, ovčji sir, domaća pura i takve naše starinske delicije!

Dio t'aiuti.., Dalmos .., insomma ahime!

Uzeo si mi rijec iz ustiju za onda dva pinjura bietole,ali cak sumnjam da je i ona, ona Nizozemska iz vrecice.

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Danas sam rekao idem jednu popiti u gavro ime....nije bilo Karlovacke pa uzeo ovu jednu kapitalisticku.
a8dab76735b1416b13cac21af3c7e221.jpg

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Možda je Lidl na Žirju, pa je lignja žirjanska.:uzdravlje

Da je stavia Sv Petra kajganu vi bi rekli; ''skuplja tava nego jaja.''
Neka je zajebancija, ma me sitilo na advokata Silvija Degena, kad je reka da su Hrvati genijalci. Genetski-jalni.

Sjedi 5 i svaka ti cast na odgovoru.

Lignje su Zirjanske i to garantiram glavom. Iman i slike kad su ulovljene ali to je manje bitno.

Btw: na Zirju nema ducana ako nije sezona.

I nemoj slusat ove petokolonase srelec i RAUL to je sve petokolonaska mafija

Nemoj gazda vriđat mogli bi te još i tužit.

Nisam ja Vojak RAUL pa da moram pazit oce me neko cut pa mi dat otkaz. Ja se ne bronem sta govorim dokle god govorim istinu.

Ajde kad budes u Sibeniku opet cemo na marendin a ovaj out cemo vodit i strojar pa da mogu slusat vas dva i Hajduku i Dinamu

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Nisam ja Vojak RAUL pa da moram pazit oce me neko cut pa mi dat otkaz. Ja se ne bronem sta govorim dokle god govorim istinu.

Ajde kad budes u Sibeniku opet cemo na marendin a ovaj out cemo vodit i strojar pa da mogu slusat vas dva i Hajduku i Dinamu

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Evo me od 10. popodne do 13. ujutro sam u Šibeniku, unuka ima prvu Svetu Pričest. Jeste li oba doma? javim ti se. A nećemo mi o nogometu na tako važnim druženjima, to je samo topic ovdi za malo pizdit ludo.

Back