danas je bila tjelovjezba na poslu

Zavrsila gvardija i stisla glad....
108dfb8903972ce62eb6c0382df4a73e.jpg

Aaaa, uhljebe, tanko ces srat danas.., ha ha ha.., eo, idjen bas sada na rucak.., povar nam je atlican.., meraviglia svaki dan, bilo za rucak ili za veceru..,

Jes vidija tamo na balunu kako Dalmos oblajava i
vridja.., da sam ja njega onako ja mislin da bi me tuzio za dusevne boli?!!

Insomma, niente.., ahime!

Aaaa, uhljebe, tanko ces srat danas.., ha ha ha.., eo, idjen bas sada na rucak.., povar nam je atlican.., meraviglia svaki dan, bilo za rucak ili za veceru..,

Jes vidija tamo na balunu kako Dalmos oblajava i
vridja.., da sam ja njega onako ja mislin da bi me tuzio za dusevne boli?!!

Insomma, niente.., ahime!
A nisam vidio ne pratim tu temu jer se tesko otvara u tapatalku,ali sada cu baciti oko...

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Zavrsila gvardija i stisla glad...

Click image for larger version  Name:	IMG_20190715_180919.jpg Views:	5 Size:	236.9 KB ID:	385234

Uhljebe, merhaba di nuovo..,

Eo, taman večerao, samo još popit kavu i izist ovijeh četri-pet srdelija!

Slušaj, zaboravijo sam te ponuditi, s obzirom na ovu zaguljenu situaciju na karauli šta se tiče spize - pa ako oćeš - poslat ću ja depešu Pernaru, pa da vam SIP-ovci dostave štogod za izist, malo vitamina C i tako. Aaaa, oca mu yeben, mogla bi i ekipa ovdje organizovat da se skupi malo humanitarne potpore.., da svatko dade 20 eura - stvar bi se riješila lako.

Ali, škrto je to sve.., najskoli - Dalmos i srelec - yebali bi se u prkno za pišljivih dvaes' evra!!!

A oba imaju dobru zaplatu.., zarabativaju priko 20 iljada misečno.., uz'to poriza ne plaćaju!

:kafa

Last edited:

Uhljebe, merhaba di nuovo..,

Eo, taman večerao, samo još popit kavu i izist ovijeh četri-per srdelija!

Slušaj, zaboravijo sam te ponuditi, s obzirom na ovu zaguljenu situaciju na karauli šta se tiče spize - pa ako oćeš - poslat ću ja depešu Pernaru, pa da vam SIP-ovci dostave štogod za izist, malo vitamina C i tako. Aaaa, oca mu yeben, mogla bi i ekipa ovdje organizovat da se skupi malo humanitarne potpore.., da svatko dade 20 eura - stvar bi se riješila lako.

Ali, škrto je to sve.., najskoli - Dalmos i srelec - yebali bi se u prkno za pišljivih dvaes' evra!!!

A oba imaju dobru zaplatu.., zarabativaju priko 20 iljada misečno.., uz'to poriza ne plaćaju!

:kafa

Ajde Gavro me budali kakve to solde spominjes i ovaj napacen narod obmanjujes:o

Znas da sam ja dusevan covik I uvik za pomoc.

Uhljebe, aj, nemoj biti dite..,

Zar si očekivao da će Dalmos piti pivu oriđinale?!!

Yok!!!

Neznanje je blagostanje pari mi se

Ako dodes u kineski restoran u Nizozemskoj i dobijes Haineken (koji se nemoze mirit sa HR Haineken jer je proizveden u Nizozemskoj) i onda ti pises da ja nepijem original.

Sjedi 1 i drzi se doli u Riu Brahme

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Neznanje je blagostanje pari mi se

Ako dodes u kineski restoran u Nizozemskoj i dobijes Haineken

Pa vidi si iz aviona China na pivi.

Tako sam ja prije 25 godina posao vani u Kini da nadjem stogod vina. I naletija na nekog privaranta.., kupio ja 10 boca vina.., al' sve razlicito vino. Na jednoj boci bijo nacrtan grozd.

I poslin u navigaciji pozovem Maksa, prvog makinje da probamo - "dodji Maks na zmulj".., jeben'ti otvorio prvu bocu.., al' nije uopce bilo vino nego neki sok i jos smrdio.., osramotijo sam se pred Maxom samo tako..,

I tako, bocu za bocom otvorio - smrdile sve., onda s njom kroz oblo. Cak i ona sta je imala grozd smrdila.., a yebo on sebe sjecam se kako je hvalio tu bocu govoreci da to piju samo imucniji tj. sekretari partije i clanovi njihovog sabora - 25 dolara sam platijo samo tu jednu bocu - i zavrsila kroz prozor, kao i ostale, nakon sto sam je ponjusio.

A u kineski restoran ne bi usao za zivu glavu.., prave cak i jaja umjetna.., izvana isto kao normalno jaje.., aaa, jest qrac normalno - jaja im iz neke tvornice koja ih stanca od brasna, mlika koristeci razne karafeke.., kemijske supstance etc.., insomma ahime!!!

Last edited:
Pa vidi si iz aviona China na pivi.

Tako sam ja prije 25 godina posao vani u Kini da nadjem stogod vina. I naletija na nekog privaranta.., kupio ja 10 boca vina.., al' sve razlicito vino. Na jednoj boci bijo nacrtan grozd.

I poslin u navigaciji pozovem Maksa, prvog makinje da probamo - "dodji Maks na zmulj".., jeben'ti otvorio prvu bocu.., al' nije uopce bilo vino nego neki sok i jos smrdio.., osramotijo sam se pred Maxom samo tako..,

I tako, bocu za bocom otvorio - smrdile sve., onda s njom kroz oblo. Cak i ona sta je imala grozd smrdila.., a yebo on sebe sjecam se kako je hvalio tu bocu govoreci da to piju samo imucniji tj. sekretari partije i clanovi njihovog sabora - 25 dolara sam platijo samo tu jednu bocu - i zavrsila kroz prozor, kao i ostale, nakon sto sam je ponjusio.

A u kineski restoran ne bi usao za zivu glavu.., prave cak i jaja umjetna.., izvana isto kao normalno jaje.., aaa, jest qrac normalno - jaja im iz neke tvornice koja ih stanca od brasna, mlika koristeci razne karafeke.., kemijske supstance etc.., insomma ahime!!!
Maks Lubric je naviagava sa tobom,e ta mi ne nova?

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Max Kavcic.., Slovencac, na Splosnoj Plovbi.

​​​​Uhljebe, jes vidija tamo sta strojar cini?!

Nisam ni zna da ima sluzbene ovlasti!!!

Valjda ih je dobio od orla......Ja da imam ovlasti bio bih jos gori.

Back