Disney Cruise Line

a koja ti je to ponuda di se nista ne zna? to je isto ko da te ja sad pitan oces ic za prvoga. ko ti je to posla ponudu bez icega, da nije pranciok?

poslao mi je taj Steve Konstanz i interviev mi je u petak,pa ce mi sve reci i on,mada bi volio znati ako je netko bio tamo kakve su place i nista drugo prije intervieva

poslao mi je taj Steve Konstanz i interviev mi je u petak,pa ce mi sve reci i on,mada bi volio znati ako je netko bio tamo kakve su place i nista drugo prije intervieva

PA evo reka ti je Turist sve. Pa jebote kazem iman ponudu a neznas nista. Nego sta je nego smisno. Onda lipo odma napissi iman interview s DCL i ima li netko da mi rece detalje i to je to. A ne iman ponudu a neznam nista. Eto to mi je smisno jer je razlika izmedu ponude i interview-a.

AJ pozdrav i sritno a znam da Foranin je bio na toj firmi mozda on zna vise

PA evo reka ti je Turist sve. Pa jebote kazem iman ponudu a neznas nista. Nego sta je nego smisno. Onda lipo odma napissi iman interview s DCL i ima li netko da mi rece detalje i to je to. A ne iman ponudu a neznam nista. Eto to mi je smisno jer je razlika izmedu ponude i interview-a.

AJ pozdrav i sritno a znam da Foranin je bio na toj firmi mozda on zna vise

Zahvaljivam.

U petak ujutro ću znati puno vi??e,samo se nadam da mi neće ponuditi kao i Celano 2 ugovora po 6mjeseci za 2000$ kao 4/e apprentice...
pozdrav

Zahvaljivam.

U petak ujutro ću znati puno više,samo se nadam da mi neće ponuditi kao i Celano 2 ugovora po 6mjeseci za 2000$ kao 4/e apprentice...
pozdrav

PA gledaj ako ti i to ponudi to znaci da imas posao a to je najvaznije jer nece tebi mladome niko ponuditi bajne uvjete a cim ides za 4th eng ne ocekuje se neko veliko iskustvo niti starija osoba. ZNaci nemoj gledat sta neki ode imaju ugovor od misec dana ili 2 ili sta imaju permanent place i to neke cifre da Josipovic sanja o njima i slicno. Moras shvatiti da smo svi mi poceli od nicega ja sam recimo kad sam poceo s 18 godina bio dva puta na asistenturi po 6 miseci za placu od 800 dolara misecno a danas to tako reci zaradim za jedan dan razumis. POslije sam isao kao 2nd enginer i to par godina na ugovor od 6 miseci i placu os 2000 dolara. Stari da bi covik bio uspjesan mora se stisnuti i prigrmiti puno stvari jer uspjeh je sazidan od puno malih uspjeha (citaj ugovora) i skupljanjem tih malih uspjeha gradis jedan veliki. Stoga ako ti je RCCL ili Celano nudio za 4th eng takve uvjete znaci da si po meni falio sta nisi prihvatio jer to je firma na kojoj ces brzo naprid i imati prave uvjete i sta je najvaznije stalni posao. A kad ti dodes na malo vece pozicije onda je na tebi da biras

Eto shvati to kao dobro namjeran savjet :uzdravlje i sritno sta odlucio da odlucio

Last edited:

Evala ante,

Ugovor ti je 12-8
Ka 4 makine imas placu oko 5000 $ mozda i blize 6000 nemoj me vatat za ric davno je to bilo.
Radis gvardije sa sekondom, sekondo je u kontroli ti i motorman peglate po makini.
Sritno

Alo Majstor, moze li jedna informacija

Alo Majstor, moze li jedna informacija

Odoh u ponedjeljak na drugi ugovor na Disneyu pa da malo osvjezim temu.
Radim 1 mjesec na Wonderu, 2 mjeseca na Magicu tako da sam upoznao dosta ekipe na oba broda.

Nasih oficira ima stvarno mnogo:

Wonder - Staff Captain, Chief Elec, Chief Off, Environmental (dvojica u rotaciji), 1st Eng, Senior Second, Second Eng, Elec Automation A (dvojica), 1st Elec, 3rd Off, + ostali

Magic - Chief Elec (dvojica u rotaciji), Senior Second, Second Eng, Electrical dpt: od 11 officera - 5 nasih, 4 Bugara, Amer i Filip.

Za Dream slucajno znam da ima jedan u elec dpt, a za ostale ne znam.

Meni je dobro na DCL, lova je super, solo kabina, klopa je dobra, 3+2 ugovori, ... ne zalim se. Radi se od 7 do 7 s pauzom za rucak od podne do 2.

Krecu sad s regrutiranjem za Fantasy koji se sad gradi u Papenburgu pa ne bi bilo lose da trznete neki CV u tom pravcu ako ima interesa.

Zva me je neki tip iz Londona (Steve) da more li pricat sa mnom, navodno im triba judi jer im izlaze dva broda. Nije mi jos nista reka o placama jer da ce mi se javit za koji dan, kao neki pocetni intervju preko telefona.
Zna li neko place za Chief Safety and Chief Officer poziciju?
Pozdrav

Zva me je neki tip iz Londona (Steve) da more li pricat sa mnom, navodno im triba judi jer im izlaze dva broda. Nije mi jos nista reka o placama jer da ce mi se javit za koji dan, kao neki pocetni intervju preko telefona.
Zna li neko place za Chief Safety and Chief Officer poziciju?
Pozdrav

Isti tip je i mene zvao za intervju sutra ujutro u 10 isto preko telefona.
Tra?žio je da ispunim aplikaciju,potpi??em,skeniram i vratim mu,a da će sve detalje reći preko telefona,pa se sutra nadam dobrim vijestima....

Isti tip je i mene zvao za intervju sutra ujutro u 10 isto preko telefona.
Tra?žio je da ispunim aplikaciju,potpi??em,skeniram i vratim mu,a da će sve detalje reći preko telefona,pa se sutra nadam dobrim vijestima....

TRazi ti detalje ugovora i pare sve napismeno pusti ti priko telefona to je zajeb. Stari samo napismeno i adresa covika mora biti s imenom firme nemoj da ti bude neki gmail ili slicno

TRazi ti detalje ugovora i pare sve napismeno pusti ti priko telefona to je zajeb. Stari samo napismeno i adresa covika mora biti s imenom firme nemoj da ti bude neki gmail ili slicno

Mislim da je ozbiljan taj Steve, a mail mu je disney.com, tako da mislim da nije majstor Stevo iz Rijeke.
Ujutro se nadam da će biti ne??to,samo da mi ne ponude opet apprentice....

Mislim da je ozbiljan taj Steve, a mail mu je disney.com, tako da mislim da nije majstor Stevo iz Rijeke.
Ujutro se nadam da će biti ne??to,samo da mi ne ponude opet apprentice....

Aj javi kako je proslo? Ali s obzirom da sad radis u peveca nebi ni aprentice bio los :hihi

Aj javi kako je proslo? Ali s obzirom da sad radis u peveca nebi ni aprentice bio los :hihi

jbg mora netko i u peveca raditi,tebi je lako kao administrator,mene su dobro i u peveca uzeli sezonski kad nemam skole......
javicu kako je proslo sa stevom..............pozdrav

Evo i intervju završio i za 4/e nude 5815$
ugovor 3/2mj
pozz

Pa osobno sam misljenja da je to prilika zivota za mladog covika i sansa koje se nesmi propustiti. Da li si prosao ili cekas rezultat?

Last edited:
meni to za trecega zvuci odlicno, i nelos ugovor

I meni se svidilo.
Sad smo na papirologiji,pa bi iduci tjedan mogli znati nesto vise kad bi mogao biti ukrcaj.
Ove sve ostale gipsi kompanije sam odbacio,jer mi ih je vise pun kofer i sada su samo NYK VLCC i ovaj disney u opciji,pa koji prvi bude.
pozdrav

Pa osobno sam misljenja da je to prilika zivota za mladog covika i sansa koje se nesmi propustiti. Da li si prosao ili cekas rezultat?

Prosao,ali cekam iduci tjedan da mi javi kad je prvo slobodno mjesto za ukrcaj.
pozdrav

Last edited:
I meni se svidilo.
Prosao,ali cekam iduci tjedan da mi javi kad je prvo slobodno mjesto za ukrcaj.
pozdrav

Pozdrav,
Sad sam tek odvrtio DCL thread unazad...

Na Magicu ti je nas covjek iz Splita treci a.k.a. hotel engineer vec neko vrijeme, a na Wonderu je ako se ne varam iz Trogira. Prvi eng je isto nas. Svi su prva liga ljudi, ako ides tamo - nemas frke.
Za ove nove - Dream i Fantasy - nemam pojma.

Nisi javio kad se ukrcavas i gdje pa nemam nesto pametnije u ovom trenutku za otkuckati. U ponedjeljak letim za Wonder (ako me uragan ne zaj...) pa ako ides tamo - vidjet cemo se.

Zivio i sretno!

Pozdrav,
Sad sam tek odvrtio DCL thread unazad...

Na Magicu ti je nas covjek iz Splita treci a.k.a. hotel engineer vec neko vrijeme, a na Wonderu je ako se ne varam iz Trogira. Prvi eng je isto nas. Svi su prva liga ljudi, ako ides tamo - nemas frke.
Za ove nove - Dream i Fantasy - nemam pojma.

Nisi javio kad se ukrcavas i gdje pa nemam nesto pametnije u ovom trenutku za otkuckati. U ponedjeljak letim za Wonder (ako me uragan ne zaj...) pa ako ides tamo - vidjet cemo se.

Zivio i sretno!

Taj sto ukrcava se vi??e nije uopće javio,a mail mu je ......@disney.com,tako da mislim da je dosta neozbiljan,jer me sat vremena ubjeđivao o poslu,plaći,o 30 nacionalnosti na njihovim brodovima,o ustroju na brodu,o mojim zadu?ženjima itd.
Rekao mi je i kolika je plaća,ali samo da treba pričekati ukrcaj,međutim kako se dugo nije javljao.meni je uletila kompanija koju 3 godine čekam za ukrcaj i sad je hvala bogu sve rije??eno.

Pozdrav i ?živili...

Dali ima netko direktan mail od recruitmenta za dcl ?
Ako se ne varam Jan Seketa je prije krcao na tu firmu....hvala

Taj sto ukrcava se vi??e nije uopće javio,a mail mu je ......@disney.com,tako da mislim da je dosta neozbiljan,jer me sat vremena ubjeđivao o poslu,plaći,o 30 nacionalnosti na njihovim brodovima,o ustroju na brodu,o mojim zadu?ženjima itd.
Rekao mi je i kolika je plaća,ali samo da treba pričekati ukrcaj,međutim kako se dugo nije javljao.meni je uletila kompanija koju 3 godine čekam za ukrcaj i sad je hvala bogu sve rije??eno.

Pozdrav i ?živili...

pa napisi tu adresu da i drugi pokusaju, mozda budu imali vise srece od tebe.
pozdrav i sretno na novoj firmi:uzdravlje

Back