Fratelli Cosulich

pita me je jedan prika za dotičnu firmu da li se osobno isplati doći u Trst dok Cosulicha i izviditi situaciju za posa, koga bi tribalo potra?žiti Daniela Bembia ili nekog drugog? Mislim da slanje maila ili telefonski poziv ne bi dali veliku učinkovitost.

pita me je jedan prika za dotičnu firmu da li se osobno isplati doći u Trst dok Cosulicha i izviditi situaciju za posa, koga bi tribalo potra?žiti Daniela Bembia ili nekog drugog? Mislim da slanje maila ili telefonski poziv ne bi dali veliku učinkovitost.

isplati se prvi put otić osobno u Trst....ponit sa sobom sve ?živo ??ta se ima od CV-a do svih mogućih certifikata i svjedod?žbi.
Ja sam bija tamo i razgovara sa Danieleom ali ja mislim da je on vi??e za platforme nego za brodove, ne znam nemoj mi to uzet za sigurno jer sam sa njim prigovara u vezi posla na rigu.
Mislim i da bi bilo dobro prvo isto nazvat njega za dogovoritsastanak a ne upast tamo nenajavljen.
Toliko iz mog iskustva :uzdravlje

Cosulich Kongo

Cosulich Kongo

Molim vas dali je netko bio u Kongo preko Cosulich.Imam ponudu Kuhar 2 mj Kongo 1 mj Kući

Kongo

Kongo

? to ti je to ponuda za Tide water ili ne??to drugo. Znam da je on imao i Saipem. Vjerojatno će?? onda u Point Noire.

Ne Pelegrini tra?ži kuhara preko Cosulisha Idem za Kuhara 2 mj pa 1 mj kući
jeli zna?? ne??to o tome jer nije da volim da idem u Kongo

Kongo

Kongo

Čuj neznam za Pelegrinia, čuj sve je to Afrika, bio sam u Nigeriji , Angoli, i Gabonu i sada trebam ići 16 u Kongo u Point Noire ali mislim da je to od ovih svih nabrojanih nekako najnormalnije mijesto. Dva mjeseca će?? izdr?žati i brzo će ti proći.

drzu catering na neke bourbonove brode, meni su bili odlicni u kongu na heralda. bmi otra u plafon sa njima

kongo dobar

Alebda je isto Pellegrini, no pod lokalnim imenom za Libiju.
Congo je najbolje mjesto u Africi za ovu vrstu posla, s obzirom na sve.
Ako te Cosulich zove idi, jer ako ne odes vise niti neces, barem ne preko njih.

Prije 2 dana Cosulich zvao me ,da li ?želim ovaj posao ??to sam potvrdio pa rekao da Pelegrin treba potvrditi ali nije mi ni??ta jo?? javio

Fratelli cosulich

Fratelli cosulich

Zna li tko, dali cosulich krca bilo sta osim platformi?
I ako da dal jo?? uvik uzima na offshore ljude bez iskustva??

Pozdrav svima (ako itko vise vidi ovaj post)!
Zanima me samo jesam li dobro shvatila: Cosulich ukrcava i catering osoblje?
Hvala unapriijed:D

Zna li tko, dali cosulich krca bilo sta osim platformi?
I ako da dal jo?? uvik uzima na offshore ljude bez iskustva??

Cosulich radi za GPS (global petrolproject services) koji u biti ukrcavaju na Saipem.... ide i bez iskustva ali sad su počeli neÅ¡to fantazirat..nude cca 2500 eura za asistetnta struje, kojeg su do sad plaćali 3300..ali jos uvijek ima sanse i za ljude koji nisu nikad nogom na brod kročili a kamo li na offshore postrojenje...

tu vam je mail od tipa koji radi tamo...Tilen Kralj, slovenac..ok tip... mozete s njim razspravljat na eng, slo ili na cro..

tkralj@cosulich.it

nadam se da će pomoć nekom...sretno

Back