Gasenje!

Planiram ugasit forum ovih dana i to ce bit to od Pomorac.neta

Kome je posluzio do sada, drago mi je i sretno svima.

Forum je bio od velike koristi, posebno pocetnicima. Steta sto se gasi, meni je puno pomogao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Doza ozbiljnosti bi se postigla da nema anonimnosti.

Profiltrirati clanove I imati samo clanove s aktivnom HRV pomorskom knjizicom.
Evo FB grupa lako njemu on je pomorac se pretvorila u tesku lakrdiju, 2/3 fake profila klapa I spama bzvz.

Doza ozbiljnosti bi se postigla da nema anonimnosti.

Profiltrirati clanove I imati samo clanove s aktivnom HRV pomorskom knjizicom.
Evo FB grupa lako njemu on je pomorac se pretvorila u tesku lakrdiju, 2/3 fake profila klapa I spama bzvz.
Sa danasnjim GDPRom i "osobnim podatcima" je lakse ovako. S obzirom da nemam nikakvog profita od ovog, skupljanje dodatnih osobnih podataka bi stvorilo samo vise problema.

Nazalost, medju pomorcima vise nema potrebe za dijeljenjem informacija jer smo sada u fazi kada je svakome dobro pa je time i sve manja potreba da itko ista dijeli.

Ako imate kakvih prijedloga za improvement slobodno pisite i ako ima netko da zeli bit moderator slobodno se javite (svakako nema puno posla).

Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk

Neznan zasto , al svako malo povirin na forum,isto bi falija da ga nema..triba ga pokrenit s mrtve tocke jer zasigurno je bolja stvar nego Lako njemu on je pomorac...

Šteta bi bilo gasiti ovakakv izvor informacija. Je li umro, donekle jesr, ali oscilira jako. Oživi na koji tjedan/mjesec i onda zatišje.
Počevši od mene, od kada sam na jahtama, ne pišem ovdje skoro nikako jer nemam neku AVIT ekipu tu, ali i dalje mi to ne daje za pravo ne pisati i dijeliti iskustva tu.

Ako treba koji euro za forum, prvi sam i redu za dati da ostane tu gdje je

Sent from my BVL-N49 using Tapatalk

ovaj libar je dao puno info za mladi svit one info koje mi nismo imali kad smo krenuli u svit ,ja ne znam o cemu se radi i sto ali ako se ide gasit ,dat forum Azari ako ce uzest neka ga drzi ili nac bilo koji nacin da ostane

Back