Globtik, ispit za elektricara?

overload

Struja
Pozdrav svima,
Ima netko da je polagao u globtiku strucni ispit za struju, kakva su pitanja i tako to?
Radi se o vlcc-ima ako to ima kakve veze!

Automatika, Senzori, osnove elektronike, boje i simboli, PI,PID regulatori, I ILI sklopovi i slični, Generatori, paralelan rad generatora, Operacijska pojačala,sklopovi za deriviranje i integriranje... AD konvertori i ostale pikanterije...ne mogu se sitit svega al otprilike ti je to to, dobit ćeÅ¡ 68 pitanja i vrimena na bacanje. Sritno!

Last edited:
Jesu li pitanja s ponuđenim odgovorima a) b) c) itd ili moras upisati sam odgovor. I jesu li na Eng ili Hrv. Hvala..

Automatika, Senzori, osnove elektronike, boje i simboli, PI,PID regulatori, I ILI sklopovi i slični, Generatori, paralelan rad generatora, Operacijska pojačala,sklopovi za deriviranje i integriranje... AD konvertori i ostale pikanterije...ne mogu se sitit svega al otprilike ti je to to, dobit ćeÅ¡ 68 pitanja i vrimena na bacanje. Sritno!

Kolega rekao vise-manje sve. 60ak pitanja za 60 minuta moras rjesit.
+imas Seagull aplikaciju, skini, imas vise manje svako pitanje pa malo vjezbaj.

Jos ces tribat Marlins test engleskog pisat. Imas dosta za vjezbat po internetu ili cak na youzutbe, pa ti po komentarima pisu moguci krivi odogovri,

Ovo je moje iskustvo prije par godina, al mislim da se nije nista posebno minjalo.

Sritno!:uzdravlje

Back