kakva informacija te zanima? ima one besplatno a ostale se naplacuju..cekaj pa sta bi ti tija postat dpo?al ne kuzim te koji si igrac citam tvoje postove od prije cas oces katering cas ovo ono..onda tamo pises da ti se jave svi koji su na offshoru koliko hrvata ima...a tvoje najpitanje mi je da di navigaju pomorci sa croatia lines??????? mislim kakvo pitanje al bas ono da di navigaju nemogu se nacudit tvom pitanju i kakav odgovor ocekujes tipa e taj i taj naviga tu i tu ili svi ti sad navigaju na đuro lines .....pa onda skaces na konobare splosna jel primaju,kormilare....pa jesi se odlucija sta zelis?dpo?kormilar?konobar?jahta?....
a imas 46g nemoj se prijo uvridit al svi ste se uvatili broda i ??eme low level alarm na banci u ovo danasnje doba i mislite da ce vas spasit forum i brod pa nismo u 1980g jel ti vidis da momci mladi sa fakultetima i brevetima se nemogu se ukrcat i to sa poteskocama ako se kome posreci ukrca se!! a ti dosa sa 46g i neznas di ces a u pomorstvu ljudi sa 46g su vec teski centarfori pravi igraci!!
jbg napisa san ti ovo jer si pita aj popaju reci koja sema za treining da ti nisam odgovorija mislija bi ti i forumasi da san neki supak koji nece da rece i pomogne..napisa san ti moje misljenje i ja mislim da je sve na svom mistu i realno bez magle neke....
zivija druze