ima tu neko iz Brodospasa

Batic

New member
Ako iam na ovom forumu neko koji je iz Brodospasa bi molija ako se mi javi. Imam nekoliko pitanja. Puno vam hvala.

Nema ti ovde niko sa Brodospasa, oni nemaju net na brodovima.
Medjutim, mozes se obratit Casperu, on ti je povjerenik UPH za Brodospas.

Ako iam na ovom forumu neko koji je iz Brodospasa bi molija ako se mi javi. Imam nekoliko pitanja. Puno vam hvala.

Kako je reka drug Off,oni nemaju neta pa ih malo ima ovde. Pita si za Čuru kad si se logira prvi put. Oti??a sa ugovora i iz offshora. Sad se rotira na malim remorkerima,Dubrovnik,Split,? ibenik. Avancalo ga za Kapitana.

Medjutim, mozes se obratit Casperu, on ti je povjerenik UPH za Brodospas.

aaaaaaaaaaaa, upisa san se u gace od smiha :D :D :D :D :D, covik mi stvarno posla poruku na PM i pita za Brodospas,

zu5idu.jpg

MUCKI PROVOKATORU.....

Dobra, dobra :uzdravlje

Last edited:
aaaaaaaaaaaa, upisa san se u gace od smiha :D :D :D :D :D, covik mi stvarno posla poruku na PM i pita za Brodospas,

zu5idu.jpg

MUCKI PROVOKATORU.....

Dobra, dobra :uzdravlje

Pa covik normalno povirova ipak je prvi put ode pa nezna on za razne smicalice.:hihi

Oni imaju u djepu zmiju i raka da je probudi ako slucajno zmija zasp:pi.Oni koji su u jadranu cesto su u dometu GSM stanica hrvatskih mobilnih operatera, ali im je ocito puno dati 50 kuna mjesecno za flat internet:hihi

dobro ste me navukli :) ali svaka vam čast, sam san kriv jer vjerujem svima :udriglavom. A sada molim ozbilne odgovore.
hvala

dobro ste me navukli :) ali svaka vam čast, sam san kriv jer vjerujem svima :udriglavom. A sada molim ozbilne odgovore.
hvala

E ovo volim, kad covik zna zajebavat i primit zajebanciju na svoj racun. Baticu svaka cast.
Sad ozbiljno, ima ovde puno ljudi koji imaju veze sa Brodospasom i koju su bili zaposlenici Brodospasa tako da ces vjerovatno pronaci sve informacije koje te zanimaju. Ja ti necu nabrajat ko je sve bio u Brodospasa da opet stagod ne zajebem:hihiJavit ce ti se oni sami.
:uzdravlje

svaka zajebancija koja je zdrava a ne vriđa nikoga se mora prihvatit i po tome se regulajem.
OK sada ču sačekat da se mi ljudi jave jer imam par pitanaj za njih. Nadam se da če mi uspit pomoč.

Jeli, jel počelo prozivanje? Nikoga jo?? nma. Pa nije vrag da se stide priznat di rade :p

ma ne stide se oni bez brige...................................mislim da je u pitanju ne??to drugo...................

â??I Could Tell You, but Then I'd Have to Kill Youâ?

:cool::cool::cool::cool::p

Last edited:
Back