Po??tovanje kolege. Imam pitanje da li netko od vas radi na platformama od INE, ili ako netko mo?žda zna broj ili mail osobe koja zapo??ljava na njihove platforme???
Mislim da od njih nema pomoci..evetualno mu moze pomoci uvazani gospodin L??szl?? Geszti biljezim se s stovanjemPolančec mo?žda ili Sanader je bija glavni u Crewingu tamo , ne sičan se vi??e !

Nisu sve platforme sa posadom, vec samo neke.Rotacija se vrsi svaka 4 tjedna i to vecinom u Ravenni.Nadalje posada je 50% Rvacka 50% Talijanska i svaku smjenu se rotira sef.Jednu smjenu nas, jednu njihovPo??tovanje kolege. Imam pitanje da li netko od vas radi na platformama od INE, ili ako netko mo?žda zna broj ili mail osobe koja zapo??ljava na njihove platforme???
Prika mi je na Ininoj platformi u Mexicu a ukrcan je priko Brodospasa...
Ma skacen od srice radi toga![]()
Shema je da su smjene svako 15 dana,i Ina drzi platforme popola sa Agipon.Nasi ljudi sta rade gore su vecinom zagorci i slavonci koji su radili na Molvama pa su trazili premjestaj zbog vece love.Prica san s ljudima i gotovo nemoguce se zaposlit ako vec nisi na nekoj poziciji u Ini.S tim da talijan za isti posa ima peterostruko vecu placu od nasih ljudi.
Nije Agip nego ENI jer se vadi plin a ne nafta.