Ina platforme

skembo

neradnik
Poštovanje kolege. Imam pitanje da li netko od vas radi na platformama od INE, ili ako netko možda zna broj ili mail osobe koja zapošljava na njihove platforme???

Po??tovanje kolege. Imam pitanje da li netko od vas radi na platformama od INE, ili ako netko mo?žda zna broj ili mail osobe koja zapo??ljava na njihove platforme???

Polančec mo?žda ili Sanader je bija glavni u Crewingu tamo , ne sičan se vi??e !

Polančec mo?žda ili Sanader je bija glavni u Crewingu tamo , ne sičan se vi??e !
Mislim da od njih nema pomoci..evetualno mu moze pomoci uvazani gospodin L??szl?? Geszti biljezim se s stovanjem:hihi

Salu na starnu, ako mislis na platforme koje se nalaza u sj. jadranu od Zadra do Rovinja one nisu od INA-e vec 50:50 od INA i ENI.Sto se tice ljudstva evo par "obavjestajih podataka":hihi Nisu sve platforme sa posadom, vec samo neke.Rotacija se vrsi svaka 4 tjedna i to vecinom u Ravenni.Nadalje posada je 50% Rvacka 50% Talijanska i svaku smjenu se rotira sef.Jednu smjenu nas, jednu njihov;)Probaj kontaktirati nekog u Brodospasu jer oni osiguravaju svojim plovilima te platforme pa su sigurno u kontaktu sa radnicima na platformama.Ako neznas niti tamo nikoga ispuni ovaj obrazac i ??alji Curriculum Vitae
http://www.crosco.com/index.php?option=com_akoforms&func=showform&formid=1&Itemid=67

Crosco zaposljava sa nase strane, samo se nemoj puno nadati jer su posade od 12 članova a od tih 12 samo 6 su na??i, ostalo talijani.

Po??tovanje kolege. Imam pitanje da li netko od vas radi na platformama od INE, ili ako netko mo?žda zna broj ili mail osobe koja zapo??ljava na njihove platforme???

..pro??vrljaj po netu pa će?? viditi u 5/2009godine 90 njih ostalo bez posla ,uključujući i mene jer moja firma im radi catering , mo?žda se i ne??to prominilo ,zadnje informacije govore da u Africi se skoro sve zatvorilo,??to ne znaći kad dobiju poslove da u roku misec dana neće tribati ljude....inače za upasti vrlo te??ko...obično onda zovu stare radnike

Shema je da su smjene svako 15 dana,i Ina drzi platforme popola sa Agipon.Nasi ljudi sta rade gore su vecinom zagorci i slavonci koji su radili na Molvama pa su trazili premjestaj zbog vece love.Prica san s ljudima i gotovo nemoguce se zaposlit ako vec nisi na nekoj poziciji u Ini.S tim da talijan za isti posa ima peterostruko vecu placu od nasih ljudi.

Shema je da su smjene svako 15 dana,i Ina drzi platforme popola sa Agipon.Nasi ljudi sta rade gore su vecinom zagorci i slavonci koji su radili na Molvama pa su trazili premjestaj zbog vece love.Prica san s ljudima i gotovo nemoguce se zaposlit ako vec nisi na nekoj poziciji u Ini.S tim da talijan za isti posa ima peterostruko vecu placu od nasih ljudi.

Nije Agip nego ENI jer se vadi plin a ne nafta.

Back