Kako ste dosli do site-a pomorac.net?

Nabasao. :rolleyes:
Trazio sam neki pomorski forum guglu. Prvo naletio na Jadranbrod na koji
se nikako nisam mogao registrirat! A ni kontaktirat administratora.
Jednostavno ne postoji link za tako nesto. :mad:
I onda naletim na ovu divotu. hehe :uzdravlje

DRagi prijatelji meni i Sonnyu je iznimno drago sta vas vecina ima jako dobro misnjenje o nasem forumu. andam se da cemo tako i nastaviti te kad jos malo ojacamo brojcano mislim da bi trebali pokrenit sindikat i pokazati da i mi pomorci mozemo biti slozni i jedinstveni u nasim mislima. Jer tesko nas je okupiti ali ovako mozemo svi dati svoj glas i kad nismo doma i pokazati koliko smo jasni. Za sad smo daleko premasili jadran brod koji ima oko 500 clanova a mi u godinu i par miseci imamo do danas registriranih 620 clanova od kojih nas 179 sudjeluje aktivno u stavljanju postova. Nadam se da ce se i drugi pridruzitia ne samo registrirati i ledati. Stoga ovim putem zovem i onih ostatak da nam se bar prestavi u postu ili napise neku dogodovstinu. Jer ipak ce na kraju to sve (nadajmo se ) imati odraz na nasu buducnost koju cemo ja se nadam sami krojiti. .Jos jednom od srca fala svima na sudjelovanju i samo tako nastavimo. :uzdravlje

ja qurcu svira po google i naisa na stranicu i posli nisan puno dolazia al mi onda pocele stalno dolazit poruke na mail da di ste pomorci i sl.i hebemu mater ko nije upalilo..bili ste toliko dosadni da san mora opet doc i eto me vec dugo s vama ...a da ne govorin koliko mi je Dalmos pomoga sa savjetima...

Evo kad ste se raspisali da se i ja uključim.
Do??ao preko google-a, tra?žio sve i sva??ta vezano za pomorce i na??ao ovu stranicu na kojoj sam i na??ao sve informacije i dobio dosta korisnih savjeta. Svaka čast inicijatorima ovog projekta i svima vama koji aktivnim sudjelovnjem na forumu ??irite korisne informacije za sve nas!

POZDRAV!

Ja slucajno naletio na netu! Nisam pomorac ali zanima me vas nacin zivota iz prve ruke s kojim se sve problemima i radostima u navigavanju susrecete. Tu i tamo pitam sta me zanima i dobijem odgovor jer forum je stvarno bogat informacijama. Mogu samo reci da mi dezurstvo na poslu puno brze prode!
Pozdrav svima i samo tako nastavite !

Lipo se nekad sitit prve godinje radanja portala .

Jos jednom neizmjerno hvala svima na ovim divnim godinama koje provodimo skupa.

Svakim smo danom brojniji. Gledam da smo 2008 brojali 650 clanova a danas se u 24 sata prijavi na forum 450-500 clanova registriranih. (Primjera radi jucer 489) da ne govorim da ima priko 9500 registriranih clanova foruma a za portal su brojke u 5-tero znamenkastim oblicima.

Hvala i nastojacemo biti jos bolji.

Pomorac.net team :uzdravlje

Nema bolje zahvale

Nema bolje zahvale

Jedna od nasih citatelja je danas poslala na mail infa sljeedecu poruku. Mi mozemo samo reci hvala i nastojacemo i dalje da vas ne razocaramo.

Postovani,
Ja sam mama pomorca casnika palube.
Vec dugo pratim vas sajt.Lipo je sto mnogo mladih pomoraca nadje posao.savjet,nekad se nasali,neko dobije toplu ljudsku utehu.
Na zalost,kad je moj sin po zavrsetku fakulteta pocinjao mukotrpnu potragu za poslom ,POMORAC.NET nije postojao,ali neki dobri ljudi sa ovog foruma pomogli su mu u daljnjoj karijeri.Veliko hvala svima u ime jedne majke.Zelim Vam svu sricu ,i ostanite ono sto jeste.

Meni su rekli da kad se logiras na pomorac.net onda dobijes mukte obid. A bija san bas elegantan dok se nisan logira...

Sječam se da je to bilo jedno sunčano popodne prije koje godinice vidim jedan zanimljiv oglas u malom oglasniku u vezi ukrcaja pomoraca tj. mornara,bijelog osoblja,časnika itd i sad ja zovem bii bii... javlja se čovik ja se predstavim i on također :hihi kažem zovem povodom oglasa itd. i sad laganini priča ko san Å¡ta san di san plovia itd onda on krene pričat ponudi neke kompanije poslove nemogu se sitit točno koje i znam da kad me ukrca na tu kompanije da ču prije odlaska na brod bit u tom hotelu 5 zvjezdica sa pogledom na more ugovori odlični po izboru odlična lova sve san ja moga birati naravno NIÅ TA NEMORAN PLATIT ZA TO itd meni brate upala sikira u med ako je to tako kako kaže..ALI uvik ima ALI da bi se ja ukrca na brod on meni mora na e-mail poslat neke dokumenate koje moram ispunit i njemu vratit ali da ti dokumenti za ukrcaj jelte koÅ¡taju 200 kn zbog nekih njegovih troÅ¡kova hmm kažem nema problema da čemo se joÅ¡ čut i pozdravimo se..i sad ja malo na netu ukucam njegovo ime :hihi mislim se ja ovo je pre dobro da bi bilo istinito odo ja malo istražit pozadinu svega prije nego iÅ¡ta uplatim kad ono iman Å¡ta i vidit tj pročitat i ovidi na forumu i na ostalim forumima mislim svačega lipog tipa triba ga zatuč haha :o ...i tako ja dođoh na Pomorac.net i ostadoh hahaha :p ...sve Å¡ta je lipo kratko traje...O kome se radi pogađajte IMATE SAMO JEDNU Å ANSU hahaha :D Živili :hihi :uzdravlje

Cita san pomorac.net portal,i jednput pocnen razmisljat outside of the box i opalin crveni link na vrhu di pise forum.
Iman vise nego pozitivna iskustva,hvala svima na dobronamjernim savjetima.
Evo jos se nadam prvom ukrcaju i mislin da san tome blizu upravo zahvaljujuci informacijama sa foruma. :)

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Preko prike koji je dobija posal na jahti priko foruma....

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

Mislim da sam slučajno naletia,ili mi je kolega preporucia nemogu se sitit bilo je to ima skoro 6 godina.i portal je vrhunski,svakakvih informacija ima i Å¡ta je najvažnije ljudi če pomoč.

Meni je Dalmos obecao obid u najskupljem sibenskom restoranu,zato sam i dosao na pomorac.net:D

Poslano sa mog CUBOT P9 koristeći Tapatalk 4

Ma kakve god info u vezi posla (navigavanja) trazija sta od ljudi sta od interneta uvik iskoci pomorac.net...ka Jadranka iz pastete haha..Uglavnom svaka pohvala i sta se tice informacija i osoba željnih pomoć..ma svaka čast!

Back