sthooligan
3/O
prijatelj slucajno naisa i meni preporucija da pogledam da je odlicna stranica i evo nije laga
svaka cast samo tako naprid
Meni su rekli da kad se logiras na pomorac.net onda dobijes mukte obid. A bija san bas elegantan dok se nisan logira...
kažem zovem povodom oglasa itd. i sad laganini priča ko san Å¡ta san di san plovia itd onda on krene pričat ponudi neke kompanije poslove nemogu se sitit točno koje i znam da kad me ukrca na tu kompanije da ču prije odlaska na brod bit u tom hotelu 5 zvjezdica sa pogledom na more ugovori odlični po izboru odlična lova sve san ja moga birati naravno NIÅ TA NEMORAN PLATIT ZA TO itd meni brate upala sikira u med ako je to tako kako kaže..ALI uvik ima ALI da bi se ja ukrca na brod on meni mora na e-mail poslat neke dokumenate koje moram ispunit i njemu vratit ali da ti dokumenti za ukrcaj jelte koÅ¡taju 200 kn zbog nekih njegovih troÅ¡kova hmm kažem nema problema da čemo se joÅ¡ čut i pozdravimo se..i sad ja malo na netu ukucam njegovo ime
mislim se ja ovo je pre dobro da bi bilo istinito odo ja malo istražit pozadinu svega prije nego iÅ¡ta uplatim kad ono iman Å¡ta i vidit tj pročitat i ovidi na forumu i na ostalim forumima mislim svačega lipog tipa triba ga zatuč haha