Kruzeri

badalo

Electronic
Ubijan se i nista,jos malo i spajen se za pocetak na 110 VAC!
svi traze iskustvo,a ja samo po refferima i kontejnerima.
jeli se neko ukrca priko allcruisejobs.com ??
Unaprid hvala

Unaprid hvala

Probaj nac nekog kapa ili barbu da te preporuci, koliko sam cuo neki su tako uspjeli kad se vise drugacije nije moglo.
Isto pokusavam ali bas I ne ide, patim se po tim tankerima......

RE

RE

Unaprid hvala

Ja sam bar jednom dnevno na stranici i javljam se na oglase koji mi zapnu zaoko i-ili vjerujem da imam šanse
za sada mi se javili samo iz vikinga, i jednom sa Carnivala (naravno odbijenica)
a apsurd je traziti nekakvo iskustvo ako te nitko ne ukrca nemozes ga ni steci
znam kako je

sretno i palac gore

Ok, evo nakon dva miseca ima pomaka, iman intervju za 8 dana, priko skypa, ako ima netko neki dobar savjet (meni prvi put intevju za Carnivala) samo javite, pozdrav, i unaprid hvala!

Ok, evo nakon dva miseca ima pomaka, iman intervju za 8 dana, priko skypa, ako ima netko neki dobar savjet (meni prvi put intevju za Carnivala) samo javite, pozdrav, i unaprid hvala!

za carnival se ne brini, tamo uzimaju masu nasih, pogotovo onih koji imaju iskustva po brodovima. nego reci ti meni priko koga si rješija taj intervju? kome si sla aplikaciju?

Za par dana iman intervju priko Skypa sa englezima, triba isto nosit odijelo?

I kakvi su ti inter. priko skypa , kad san vec jednoga ima priko telefona, koja je razlika??

obuci kosulju. izgledaj kulturno, ne samo sa kruzerima nego sa svima. ispod stola mozes bit i u mudante

intervju ka intervju, nista posebno. malo ces pricat o brodima, malo o vrimenu isto ka sta si i na telefon govorija

obuci kosulju. izgledaj kulturno, ne samo sa kruzerima nego sa svima. ispod stola mozes bit i u mudante

intervju ka intervju, nista posebno. malo ces pricat o brodima, malo o vrimenu isto ka sta si i na telefon govorija

I jos mu more reci da se digne na noge da ga malo pogleda(bar je to meni receno bilo),pa u mudantama nebi treba biti ..:hihi:hihi

carnival, zenska ce mi bit na intervju, i to relativno mlada, 30-35 tako da san i ja razmislja bit samo u mudantama.

:hihi:hihi

Last edited:
Ja sam intervju za prvi cruiser doceka sa klipom u ruci od neke pente i reka da moram hitno na neku yahtu popravit gumasa. I odma mi dalo posao :hihi

Kontakt za Viking?

Kontakt za Viking?

Oprosti imas li molim te kontakt za oficire makine za Viking Cruises?

Hvala!

Pozdrav

Ja sam bar jednom dnevno na stranici i javljam se na oglase koji mi zapnu zaoko i-ili vjerujem da imam šanse
za sada mi se javili samo iz vikinga, i jednom sa Carnivala (naravno odbijenica)
a apsurd je traziti nekakvo iskustvo ako te nitko ne ukrca nemozes ga ni steci
znam kako je

sretno i palac gore

Back