LNG brodovi

Venture daje 3500 perm za 4th enga.
Koje sve kompanije krcaju juniore 3-3?

Vecina "novih" firmi da ja znam. Capital Gas, JP Morgan, Gunvor LNG, etc.
Samo sto isto tako i vecina njih ti daje platu samo dok si na brodu po principu "cash and carry" :cool

Pitanje , ima li tko iskustva da je radio prebacaj sa kuverte . Crude oil na Lng i uvjeti ? Chiff za chiffa ili sekondo za sekonda ili se ide na trening officera par miseci

Trenutno se skupljaju kandidati za advance gas u diverso split da krene ubrzo. Ako je netko zainteresiran neka ih nazove da to obavimo sto prije.

Postovane kolege jedno pitanje. Ako imam iskustvo na dual fuel ropax brodovima, igf advance, da li bi me koja agencija uzela u obzir za prelazak na lng? Kakve su sanse?

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

pokusaj aplicirati na vise kompanija pogotovo ako imas visu ili ubrzanu kao strojar i budi uporan u mailovima i naravno da ti treba malo srece

Je li moguce na ikoju LNG kompaniju upasti za junior officera sa basic gasom tj preci kao oficir sa crude oil tankera?
Citam da nakilat naveliko "štampa" novogradnje...

Tesko ces igdi upast bez Gas Advanca, jedina sansa je, koliko ja znam, ici kao dodatni oficir, u nas se to zove cross-trainee 3 mjeseca i nakon toga poloziti brevet pa se vratiti kao oficir.
Koliko god da fali ljudi ja jos nisam cua da je neko upa bez advance-a.

Pozdrav,
ima li netko svježe informacije kakve su plaće na Nakilata? Je li razlika u plaći između Nakilat/Shell management?

Back