Motorman ASAP-drilling

Plavi9

New member
Hi R,

Kindly be advised that we have motorman positions commencing ASAP in Lanzarote.

The position is ongoing if rig has successful drilling.

Pay rate is of 200eur/working day

Please advise your availability and if you'd be interested in the position.
Moreover may I kindly ask you to forward us copy of OGUK as the one we have is expired.

Please advise from when can you start travelling and airport of departure.
regards

Noeleen Mallia
Senior Recruitment Officer
'Marine House' Dun Karm Street, B'Kara By Pass, Birkirkara, BKR 9035, Malta

O:+356 21424410 D: +356 22297123
w: Home - SKILLED International

The work is in Lanzarote, Canary Islands, on a new built drillship.
The rotation is 4on/4off and you get paid for the days worked only, in your time off you do not get paid.

This position is ongoing if drilling procedures are successful.

Please let me know your thoughts as we will need to forward your CV.
Moreover please advise if you have BOSIET & OGUK.

Kind regards

Noeleen Mallia

Da li mi može tko iz drillinga pojasnit značenje ove rečenice:This position is ongoing if drilling procedures are successful.

Da li znaci da rig nema nikakav ugovor za buduci posal ili nesto drugo?? Tesko mi odlucit sad da pustim premanent posao a prilika je za uletit u driling??..samo na kolko dugo to je pitanje??

The work is in Lanzarote, Canary Islands, on a new built drillship.
The rotation is 4on/4off and you get paid for the days worked only, in your time off you do not get paid.

This position is ongoing if drilling procedures are successful.

Please let me know your thoughts as we will need to forward your CV.
Moreover please advise if you have BOSIET & OGUK.

Kind regards

Noeleen Mallia

Da li mi može tko iz drillinga pojasnit značenje ove rečenice:This position is ongoing if drilling procedures are successful.

Da li znaci da rig nema nikakav ugovor za buduci posal ili nesto drugo?? Tesko mi odlucit sad da pustim premanent posao a prilika je za uletit u driling??..samo na kolko dugo to je pitanje??

Znaci da imaju probno busenje,ako sve bude ok bit ce posla za stalno.Za koju je to kompaniju??

ne znam koja kompanijka nece da rece dok se ne prihvati valjda postavio sto pitanja a dobio sture odgovore...jbg. ne znan ni sam al mami me za ulazak u drilling.

ne znam koja kompanijka nece da rece dok se ne prihvati valjda postavio sto pitanja a dobio sture odgovore...jbg. ne znan ni sam al mami me za ulazak u drilling.

nema nesto drillova na kanarima, mozda se radi o rowan renaissance ..

Bas nekidan sreja san u avionu jednog motormana iz trogira i ide na canare na jedan rig od transoceana. Uglavnom tip mi je reka da ide priko agencije iz malte cini mi se da je reka da se zove nesto Skilled ali nisan siguran. Uglavnom salju ga vecinom po rigovima koje su u remontu stime da cesto zna ostat i preko 28 dana ovisno o poslu.

Nadam se da jesam...potpisao sam ugovor...jucer mi je rekla da bi trebao ici u petak ali jos nisam dobio flight details..govorim za AB..

koliko ti je trebalo vremena od prihvacanja ponude do potpisa ugovora?..jesi vec bio prije na drillu i dal imas BOISET?

Zato ato ce u Angoli uzet Angolce da rade.Znaci to je onda nesto na kratko za nasu ekipu.Ako netko zna vise nek napise.

Da ako budu long term u Angoli, ali ako budu samo u prolazu kao sto im je ugovor nevjerujem da ce uzimati, sve ovisi kako bude islo busenje...

Back