Offshore

splicanin

New member
Pozdrav ekipa ako ko moze pomoc vec neko vrime se pokusavan pribacit na offshore ili ferije al za sada nista, inace sam sekondo na tankerima a sea time ima i viska, jel ima koja kompanija da uzima bez iskustva na offshoru

Pozdrav ekipa ako ko moze pomoc vec neko vrime se pokusavan pribacit na offshore ili ferije al za sada nista, inace sam sekondo na tankerima a sea time ima i viska, jel ima koja kompanija da uzima bez iskustva na offshoru
Za offshore ne znam ali za ferry mozes probat na Irish ferry, plata sekondu 6900gbp plus 500 ako imas brevet c/e. Krca matrix latvia, cv@matrixlv.com i adriatic crewing iz rijeke ali glavni ofis je latvia
Balearia takodje trazi Sabrina.Simonazzi@vships.com losija je plata i ugovori ali bi tu mozda mogao upast jer im gori koliko znam.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Posalji u latviu, nadji matrix shipmanagement na linkedin i marija cible oni svakako dobijaju od acme.

CSM Rijeka isto krca nemilo na P&O Ferries ne znam kakve su plate ali vrijedi probat.

Silvija Blazok je kontakt osoba

sto se offshorea tice, ako si spreman radit za kikiriki za dobit DP unlimited to se moze naci vjerujem ali ne znam koliko se isplati.

Dakle da pitam onako opcenito ako vam se da pisat. Kolike su place/ugovori na offshore brodovima ili to zavisi od firme do firme.
Pitam za poziciju 3rd i 2nd eng.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo sto sam ja juce na Linkedin nasao za 3rd eng, 260 eur p/d, pipe layer, ugovor 5 weeks on/off. Mozes naci na profilu Gold Orion.

Back