PASSO and SWS and FJC Fitter.

gigo980

New member
ponudjen mi je posao za " PASSO and SWS and FJC Fitter"

jel ima netko da zna malo vise o kojoj se vrsti posla radi...dakle ja sam po struci elektro bravar a zadnjih 7 godina radim kao elektricar..

jel ima netko da zna malo vise o kojoj se vrsti posla radi...dakle ja sam po struci elektro bravar a zadnjih 7 godina radim kao elektricar..

Ponudjen ti je posal a neznas sta ti je ponudjeno , ako san dobro shvatio tvoj post?

Iskreno neznam sta je to ali mislim da bi bilo jednostavnije i normalnije pitat poslodavca nego trazit odgovor na forumu.
Kako bilo , sritno.

ma jucer me zvala agencija...nisam uspio dobro shvatit al navodno neko varenje je u igri..trebalo bi odzavat opremu..poslao sam mail sa pitanjima koja me interesiraju al dok cekam odgovor mislio sam dal mozda netko zna?

Saipem pipelay ??

Nisan ti siguran za informacije (mozda ti pomognu), posal se odnosi na odrzavanje pipelay equipment-a mozda i sve ostalo sta se tice struje po brodu, obrati paznju na ugovor a sigurno vas ima jos sta se tice struje...

(VPE) vessel Pipeline welding equipment, PASSO and SWS - pipeline automatic welding.
Field joint coating equipments: grit blasting, induction heat, IMPU and IMPP
Equipment testing, installation, maintenance, troubleshooting, cable pulling ...

:uzdravlje

Nikada nisam čuo da elektro bravar radi kao električar. To su dva totalno različita posla.Ako to uspijevaÅ¡ svaka ti čast.
Sretno i samo naprijed:)

Back