Pomorska literatura za nauticare i strojare!

Dobri linkovi, ali jos da nije ruski. :/

Ma kom briga za ruski, imaš translate web page, nego jesam li ja došla i otkrila toplu vodu sa ovim Seagull CBT ovo prvi put vidim, a i piše da je 2014 izdanje, pitanja i odgovori za seagull, sve (na engleskom) i radi.....:D:D:)

Ma kom briga za ruski, imaš translate web page, nego jesam li ja došla i otkrila toplu vodu sa ovim Seagull CBT ovo prvi put vidim, a i piše da je 2014 izdanje, pitanja i odgovori za seagull, sve (na engleskom) i radi.....:D:D:)

Ma da lako za translate web-a ali materijali ruski! :D

Ma da lako za translate web-a ali materijali ruski! :D

Pogledala sam, ima sitno stvari samo na ruskom, večina je dvojezična. ali je trebalo zagasiti sve živo da bi se downloadalo (malwarebyte, AV...) klikam ja klikam a ono niÅ¡ta kad ono baloni na drugom monitoru blocked blocked. Nisam ni gledala na drugi monitor, samo se fokusirala na jedan.....

EDIT za bubu - Malware mi je blokirao torrent progam.... kontaÅ¡... evo i sad kad sam ga digla opet daje mi da downloadam jer je već počelo ali mi ne da da se drugi leečaju na mene sidera.... mark maj ingliÅ¡

IP-BLOCK 93.114.42.168 (Type: outgoing, Port: 53833, Process: azureus.exe)

sve je rjeÅ¡eno, osim činjenice da sam samo ličer, a ne sider...

Last edited:
Pogledala sam, ima sitno stvari samo na ruskom, večina je dvojezična. ali je trebalo zagasiti sve živo da bi se downloadalo (malwarebyte, AV...) klikam ja klikam a ono niÅ¡ta kad ono baloni na drugom monitoru blocked blocked. Nisam ni gledala na drugi monitor, samo se fokusirala na jedan.....

Preko torrenta sve ide bez problema!
Samo treba bit registriran, da bi se vidio torrent file (za download).

Preko torrenta sve ide bez problema!
Samo treba bit registriran, da bi se vidio torrent file (za download).

Pozdrav kolege!

Možete li mi pomoci oko Seagulla, ovo pokušavam otvoriti, ali ne ide. Hitno mi je, ako ima kakva web stranica bio bih zahvalan. Lijep pozdrav

Ljudi, jel ima netko link ili nešto za ICS Bridge Procedures Guide 4th edition iz 2007.
Imam ono iz 1998 koje je sa starim info. Treba mi ovo "novo" iz 2007 u pdf ili slično. Ako netko može pomoć ili je donio s broda zahvaljujem. :kafa

Last edited:
Pozdrav,

Ima li igdje u pdf famozni BTM IMO model course 1.22 free
S obzirom da ga imamo svi časnici palube i stroja bar da vidim korjen cijele priče iz ove knjižice od dvajst funtića...

Ship Simulator and Bridge Teamwork (Model Course 1.22) e-book (PDF Download)

Ni Bill Gates nema novaca za ovi pomorski Å LEPER knjiga i publikacija: :):D:)
http://www.imo.org/Publications/Documents/Catalogue and Book Code Lists/English/Catalogue.pdf

imo model course - Search
Na mob. san, mozda nesto od toga?

Back