Posao Esnaad

Nezelim sporkavat temu ali bitno je znati da ITF ugovor nije univerzalan i razliku je se recimo ITF za offshore i recimo kontenerase i bulkove.

Poslano sa mog Ericsson T10

Nezelim sporkavat temu ali bitno je znati da ITF ugovor nije univerzalan i razliku je se recimo ITF za offshore i recimo kontenerase i bulkove.

Poslano sa mog Ericsson T10

Podrazumljeva se da se odnosi na ITF Offshore jer firma trazi posadu za Offshore sektor.

Da istina place nisu kao u doba kad je koka legla zlatna jaja ali je bolje i mala placa nego propuh na racunu

Neki dan mi je na brodu bio marine superintendent i kad on govori da su doli ispod prosjeka sa placama i razmisljaju sa UAE zastave prebacivanje na jeftinije zastave...ne znam sto bi rekao ic ili ne ic

Poslano sa mog CAPTAIN koristeći Tapatalk

Evo od tog gore Nicole...

We are currently organizing a massive recruitment campaign for ESNAAD in Abu Dhabi.

I would like to send your CV to the line manager for review. Please see below position and salary bracket and rotations:
1. Captain (250 USD - 500 USD / Day) - Rotation: 2 months on 1 month off
2. Second Officer Mate (190 USD - 350 USD / Day) - Rotation: 2 months on 1 month off

Placa za sekonda na MPSV ako je 350 USD...u ovoj krizi nije sigurno losa....al meni je rotacija oćajna!!

Evo i kako im izgleda brod.
8240d3df0bbc6e0af099b27e0e45f007.jpg

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk

Bas se ne hvale puno sa ovim na maketi ....rado bi ih se rijesili

Poslano sa mog CAPTAIN koristeći Tapatalk

i nije bas da im trebaju ljudi.Neznaju dje ce ni na onima koji su uposleni.Skoro sam stigao iz Abu Dhabija i raspitivao sam se o stanju u ESNAD,Mutawa Offshore i sl.
Ali nadajmo se da ce se stanje popraviti uskoro........:D

Back