Scorpio tankers,AET itd.

pa ne ugovara agencija platu za 2 ili 3 kuverte ili makinje
valjda market to sam odreduje,na brodovima su to mahom manje vazne pozicije (bez omalovazavanja )
kompanije od kad znam za sebe slabije placaju te rankove ogromna je skala u usporedbi s prvim kuverte ili drugim makinje
dali je to uredu dalo bi se pricat ali hebiga uzmi ili ostavi

tako da 100% nije do agencije

primjer na jdn je razlika prvi ili drugi cirkla 400eur a bogami prvi pogotovo struja na velikim pogonima otegne jajca
tako da ima i primjera di je mala razlika

nebi to stavio na agencije

Pozdrav drustvo, moze li neko kazati kako stoje junior oficir palube na scorpiu? Plate,ugovori,unapredjenja,internet?

Ja sam na optimumu (scorpio grupa) net dobar 2 sata na dan ogranicen ali besplatan, ko 3 palube s 12 mjeseci ide se za sekonda

pa ne ugovara agencija platu za 2 ili 3 kuverte ili makinje
valjda market to sam odreduje,na brodovima su to mahom manje vazne pozicije (bez omalovazavanja )
kompanije od kad znam za sebe slabije placaju te rankove ogromna je skala u usporedbi s prvim kuverte ili drugim makinje
dali je to uredu dalo bi se pricat ali hebiga uzmi ili ostavi

tako da 100% nije do agencije

primjer na jdn je razlika prvi ili drugi cirkla 400eur a bogami prvi pogotovo struja na velikim pogonima otegne jajca
tako da ima i primjera di je mala razlika

nebi to stavio na agencije
I agree Srelec, ali postoji ali.
Ako vrhunski placas seniore, a juniore u cavlima, pitanje je kakvu kvalitetu oliti profil juniora privlacis na kompaniju?
Drugo pitanje, vezano za prvo je sto ocekivat od takvih juniora sutra, kad budu trebali ic za seniore?
Ako se taj princip pokaze pusionom, sto onda?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

a nemos puno ocekivat ali je guzva na marketu i svi to iskoristavaju

pa na racun guzve mozes uvik izabrat dobrog covika

nije plata sve ,dobri odnosi s firmom,familjarna atmosfera ,dobar ugovor,citaj kraci i korektna plata zadrze puno normalnog svita

a hebiga uvik je bilo i bit ce svita koji trce za dva dolara vise
znam ljude koji za 500usd minjaju firmu a razlika je 9tusd ili 9.5tusd
i ja ga pitam kako imas force a on meni kaze slusaj to je 500 usd x12miseci =6000usd i ode on
a meni bi srce stalo....

Ne znam sto bi ti reko, sad zboris da €£$$ nije sve a u postu od prije par dana si mi repliciro da radis za €£$$ kad sam ja tvrdio da soldi nisu sve u prici.
Problem je i sto svi grade, i svi oce entry level rankove sa iskustvom. A niko ne ulaze i ne obucava ljude. Onda imas 3-4 tankerske firme sto cvile za ljudima a nude indenticne uvjete. Zasto mjenjati u tom slucaju i kolika je sansa dobit kvalitetnog covjeka?
I onda kupe ekipu sa palmi i iz pecina sa nekih no-name kompanija..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

cc2 tad smo pricali o dinags koji daje s struju oko8teur
a na druge lng je 5 razlika godinja je 36teur
a tema je bio zorovic i hoeg... nemam neko misljenje o njima,vise o zorovicu....

onima na dobroj placi je lako rec necu se micat za 500-1000 ili 2000usd razlike

samo treci kuverte o kojem smo pisali radi za 3000eur i kad dobije 500eur vise ,republiko majko nasa...

ostalo se slazem s tobom ,napisao si ka sveto pismo

Ja sam na optimumu (scorpio grupa) net dobar 2 sata na dan ogranicen ali besplatan, ko 3 palube s 12 mjeseci ide se za sekonda

Možda ovisi o brodu, kod mene je uglavnom bio katastrofa. Ovisi i o vremenskoj zoni, kad si blizu Indije onda oni zovu doma pa nema šanse uhvatiti, nego u 5-6 ujutro. Nekad je dobar i za viber pozive, uglavnom dovoljan za poruke, a nekad ne može ni to.

Scorpio Bulkers... Zavisi di si. Jesi pod Mumbaiem/Chenaiem ili Grcima.

Sta se tankera tice. Srezali su place juniorima bili bas junacki. Dok se je trazilo posadu za sirenje flote placa je bila vrhunska. Sad treci palube moze uvatit max 5000$ sa svim bonusima

Crni vladaju firmom tako da moras imat jebacke zivce za sve prozvakat.

A Nije ga sigurno izbo jer mu je rekao da pripremi brod za veting.... To je vjerojatno indijska verzija price...

Naravno vjerovatno je momak puka nakon ko zna koliko sliušanja razno raznih kulturološko indijskih sranja i indijskog pranja mozga, bia je sam tj u manjini i ostalo je rezultiralo ovime.Triba ga je za vrat uvatit i pitat oče li ga vezat za s ili x band antenu i rotirat ga s njom.

A Nije ga sigurno izbo jer mu je rekao da pripremi brod za veting.... To je vjerojatno indijska verzija price...

Last edited:
Zalosno,ovakve stvari nam stvarno ne trebaju. Pogotovo u današnje vrime kad je jako tesko naci ukrcaj.

sad ces ga lakse nac ako si terco ili kapetan posto obadva fale... Treba se upitat koliko je ljudi dusevno obolilo zbog doticnog komadanta i sta je natiralo jadnika da digne noz na jadnika, sigurno ne asertivna radna atmosfera. Sad svi na covjeka drvljem i kamenjem iz sebicnih razloga jer vam je tesko naci ukrcaj. Covjek se u svakom slucaju zrtvovao i mozda zapecatio svoju karijeru, ali ce se bahati ljudi malo zamisliti prije nego drugi put "zamole" terca da pripremi brod za vetting. Sad se zgrozite i kazete sta ti podrzavas nasilje??? Ne naravno, ali nasilje je nazolost isprovocirano nasiljem, podmuklim i jednako strasnim poput ovoga koji se dogodio, a to je kronicno psihicko maltretiranje koje je sigurno bilo prisutno. Pitajmo se koliko su krive ulizice koje nisu takva maltretiranja prijavila nego sute i gutaju da bi napredovali? Koliko su takvi krivi sto je doslo do ovoga?
Jos jednom porucujem da ne opravdavam postupak ali bismo svi trebali analizirati dogadjaj sa svih aspekata i pokusati shvatiti kolika je razina maltretiranja mozda bila na djelu kolike godine od strane napadnutog i kako je mogla i trebala biti prije prijavljena i sankcionirana pa ne bi doslo do tragicnog dogadjaja.
Bas sa spomenute firme imam pricu iz prve ruke o maltretiranju kapetana nad filipinskim konobarom do najgore mjere, ali na zahtjev kolege ne mogu o detaljima.
pozdrav svima i zelim nam da ne samo tema sta vozite bude pretrpana sa milijun postova nego npr tema "sta mislte i sta citate, i kakav ste covjek prema covjeku..." pa nece biti ovakvih tragedija

Lipo napisano jeremija , za to psihicko zlostavljanje bi tribalo biti odobreno barem 2 udarca gumenim cekicem u celo bez ikakve kazne.

A nož nemože ništa opravdati jer koliko god da je bio maltretiran mogao mu je opaliti 2 roditeljske pleske i pljunuti ga posred face ...

Last edited:
Back