@Dizalicar
Kuzim, zato se meni osobno nikako ne svida, bjezat od poljaka, nevolim ih vidjeti ni na 10 milja, a kamo li raditi sa njima, tu se Maersk gadno zajebo samo sta jos neznaju...slicno je stena napravila prije par godina pa ih je pocistilo lagano, sada ih nema tamo...
Govoris ko Sveto Pismo,razumimo se
Ovaj sta je asistent MSLu je bija na Steni i rekli su mu otvoreno da nikad nece bit nista vise od DPOa,imaju jos dva momka sta su bila s njime tamo i kazu da je bija totalni idiot pa cak i samar koji popija.Ovde mu je jedan deck pusher stavija manifest u usta i skupija se isa ca,nakon tri ure smjene,trpija ga par ugovora i odjednom samo puka.Covik masira mozak samo tako...ne samo sad dok smo na sidru nego i u operaciji....Kad je Danac MSL bokun je normalniji,ali kad je njegov poljo,udri rode.Kompanija im priti ali ne jebu dva posto.Smatram se profesionalcem i netriba on ic za mnom govorit kako cu nesto napravit,ali doslovno sve,pa cak kako metlu drzat u ruci.Ma mrs u Tri PM.
Mislim da mi je malo dosta ovoga drillinga di svak ko lize guzu prolazi.
Kad je ova pusta ekipa dala otkaze onda su tili mene avancat ali su mi otvoreno rekli iz offica i to dva puta da sam predobar dizalicar i da sam komodan na svojoj poziciji.Da mogu pokrivat deck pushera i drugog dizalicara koji nisu vidili drillshipa ni knuckle boom dizalice.Zivota mi moga,eto tu sam se razocara,i pita par ovih Danaca sta su za zivota na Maersku,neki dali sad otkaz nakon 12-15 godina na firmi,i kazu mi da je to nazalost na Maerska tako i da kad je meko dobar u svom poslu drze ga tu,a ja moran radit i za klaunove i sebe,nece ici.
Uglavnom Kile sve kuzis sta ocu rec.
Splico,dosta makinjista sa kruzera upada u drilling bez problema jer su slicni pogoni,bar mislim,znam ih dosta sta su sa kruzera dosli.
Vidi drugu stvar,ja to uvik pokusavam rec,znam da je ljudima drilling napet ali da sam ja kapo ili cif,kapetan,Na Subsea 7,DOFu,ili nekoj kacoj kompanijijednostavno se nebi ima potribu minjat.Meni su dva dizalicara rekli da nikad nece u drilling,provali i bizi ca,sad ih razumin zasto a onda mi je bilo smisno.