Thanks / Like / Dislike

Status
Not open for further replies.
di je nestalo mi no like??

trash.gif

A to je ukinuto na prijedlog upravnog odbora radi ovih sta nikad ne bi dobili pozitivni komentar da je ostalo ono dislike.

i meni fali ovi dislajk, obozavan ga lipit, pogotovo tebi franula, ti si mi most dislajkd osoba na forumu.. tebe jednostavno niko ne lajka

Ma Netijace nije bitno je li lajk ili dislajk ovdje se radi o tome da li je ovo dobro za forum ili ne.Ja osobno mislim da je ovo najbolja stvar sto se dogodila na forumu jos od dolaska drvenog.

Mada je dolazak drvenog nesto sto je jednostavno nemjerljivo i neprocjenjivo. E pa ovo je po meni druga stvar iza toga blagoslova.

Last edited:
a koje su ono kile gore pa sto vi radite na kile ....cega mandarinaaaaaaa......ajme sto san dobre voje danas....

osobno mislin da ovo dislike/like/thx je puno bolje bez ovo dislike,jer neki iskoristavaju-u dogovoru

lako tebi gledat brajt on de lajf,kad ti svitli zeleno,a mene sa crvenim to bode u srce svaki but kad vidin....hehehe.....

Last edited:
Ja bi lajka ali mi fali opcija za lajkanje.Madace i ovako crta zara valjda skuzit s obzirom da mu nema nista kakvo je misljenje vijeca mudraca

sta lajk , dislajk, thanks ...sta tu fali? ovo je ka klizanje na ledu. lipo otpicis svoje, sidnes, a onda suci daju ocjene. i ne vidin tu nista lose, osin sta fali milka babovic. ko posli dvostrukoga aksla aterira na guzicu...dislajk. ko ucine trostruki tulup - like!! a nes ti matematike. ali kurc...uvik personalno, pa ako ja recen da je netijak pametan a kogod napise dislike...sta ima veze? ja reka laz, njemu nije drago, i gotovo.

Maknio sam dislike jer se zajebavate,klikate sve redom :D Onaj kome se svidja post nek stisne Like i to je to,ako nestisnete onda se podrazumijeva da nemate misljenja.

Maknio sam dislike jer se zajebavate,klikate sve redom :D Onaj kome se svidja post nek stisne Like i to je to,ako nestisnete onda se podrazumijeva da nemate misljenja.

Daj Sonny nisi fer. Aj vrati dislajk.

vratit cu ga ali prvo imam vidit kako rijesit da se moze samo likeat ili dislekat,tak da nemoze bit i dislike i like od istog usera.
Rijesit ces ti to, ne sumnjam, ali pozuri da oni crveni kvadratici ne pozelene ponovo:hihi

Molio bi moderatore da objave trenutnu tablicu tko ima najvise thanks,like,dislike. Meni prosjek kvari jedino zadarska mafija. Koliko su mi dislikova podilili ti zadarski monstrumi to je za ispalit na zivce

Molio bi moderatore da objave trenutnu tablicu tko ima najvise thanks,like,dislike. Meni prosjek kvari jedino zadarska mafija. Koliko su mi dislikova podilili ti zadarski monstrumi to je za ispalit na zivce

ne generaliziraj,nikome jos nisam nista nalipija,ni lipo ni grubo,a kad budem onda ce se cut

Zadarska mafija zna na koga se to odnosi.Cudno mi je samo sta je na celu zadarske mafija hrvatski Jack Nicholson.

ha ha ha

A vidi Zrilu i Frenkija, ko jednojajcani blizanci, kako jedan tako i drugi, MI NO LIKE, MI LIKE , MI TANKS, ha ha ha, a jeste legende, nasmijali ste me od srca, jos vam samo Kokolo, Offshore i Turist fale :p :D

Status
Not open for further replies.
Back