Timunjer

Mateo

New member
Pozdrav svima, navegam vec 5g na maloj obalnoj ko timunjer, mislim sad poc na dugu pa me zanima kakve su place timunjera na nasim i stranim kompanijama?

ap bulk 1477 €
ap heavy lift 1534 €
ap obalna 1281 €

@mladeno

Ovo su vjerovatno plaće na Atlanska Plovidba?!

Da li su oni vratili vapore pod našu zastavu? A ove gore plaće - da li je posebno plaćeno zdravstveno i mirovinsko od kompanije ili ljudi moraju to sami platiti iz ovih gore pomenutih svota?

Kada sam jednom aplicirao na Atlansku - reče mi Radić - "hajde napravi liječnički, kostati će te 1.000,00 kuna". Već smo se bili uprijateljili tokom intervjua, tako da smo bili na "ti", pa sam ga zapitao - "znači cijelo vrijeme si se ćosao samnom?"
Zatjem sam otišao na samaljot za Moskvu.

Ali, onako nije loš čovjek, gospar Radić!

.

Last edited:
@Mateo
Ako vec mislis ic na dugu mozda bi ti bilo bolje nekako zavrsit srednju pomorsku i bit neki terco za pocetak ako mislis navigat ubuduce jer na strancima ti i nije bas neka ponuda za nase timunjere. Pogledaj malo po forumu i nac ces tema vezano sta te zanima.

ukrcaj

ukrcaj

No??tromo kuverte, 18 godina iskustva. Zadnja kompanija MSC, po??lo sve u pm.
Znate i sami situaciju. Tra?žim ukrcaj, ako netko zna ne??to dobro, neka javi. Hitno je!
Hvala u naprijed.

@mladeno

Ovo su vjerovatno plaće na Atlanska Plovidba?!

Da li su oni vratili vapore pod na??u zastavu? A ove gore plaće - da li je posebno plaćeno zdravstveno i mirovinsko od kompanije ili ljudi moraju to sami platiti iz ovih gore pomenutih svota?

Ali, onako nije lo?? čovjek, gospar Radić!

.

sorry,nisam prije vidio post jest to su vazece place + placeno mirovinsko,btw radic je odavno u penziji

No??tromo kuverte, 18 godina iskustva. Zadnja kompanija MSC, po??lo sve u pm.
Znate i sami situaciju. Tra?žim ukrcaj, ako netko zna ne??to dobro, neka javi. Hitno je!
Hvala u naprijed.

a jeli sada trazite pomoc !! drzali ste se ko kraljevi !!zavrsija kurv pir !!Srija san se vise puta sa vama sa msc a! u santosu !! ! Niste tili niti pricat sa nama sa basaforcom sa ostalih kompanija !! e pa sada ces vidit kako je !! neka ti prijatelj bogdan pomogne !!:p

a jeli sada trazite pomoc !! drzali ste se ko kraljevi !!zavrsija kurv pir !!Srija san se vise puta sa vama sa msc a! u santosu !! ! Niste tili niti pricat sa nama sa basaforcom sa ostalih kompanija !! e pa sada ces vidit kako je !! neka ti prijatelj bogdan pomogne !!:p

Aj Aj nemoj tako o čoviku..Bija bi lud da navigaje za manje novce-ako može za veće.Sasvim logično.Ali da na MSC-u ima kretena,to je živa istina. Ukrca sam se tamo,pa je i mene "špedilo" doma..Ali mi je drago samo zbog retardiranih maloumnika koje je Bogdan tamo uvalija-a ruku na srce-Nemaju veze s pomorstvom.A svi sanjaju kako će doć doma i kurčit se sa bemburama po selu.

Može li mi netko reć,šta znači ovo (OOW Deck) .? Riječ je o poslu na nekom RO-RO brodu.

Last edited:
Jadroplov

Jadroplov

Koje su najfri??kije plaće na Jadroplovu?? i kakav je status firme? Čujem da imaju jedan ili dva nova broda!

Pozdrav svima, navegam vec 5g na maloj obalnoj ko timunjer, mislim sad poc na dugu pa me zanima kakve su place timunjera na nasim i stranim kompanijama?

ako te treba zamijeniti ako ides na drugu kompaniju javi iz Rijeke sam i imam 38 god AB sam i imam tanker safety tel-051 256 926 095 907 5979 hvala

Back