Timunjer

d4(član posade koji čini dio plovidbene straže) dali je ispravno na engleski Rating forming a part of the navigational watch?

vjerujem da pise, ali jos nisam polozio to , imat cu brevet za tj dana a danas sutra trebam poslat cv u kojem mi pise da to imam.. hvala

Last edited:
to bi trebalo biti nesto kao Watch Rating on board a vessel.......ili Bridge watch rating

Last edited:
Postovanje

Postovanje

Dali neko zna (ili moze pomoc) ko krca kormilare/timunjere? Dosta sam surfao po forumu i kontaktirao kompanije i agencije ali nista (samo za casnike).:udriglavom
6 god. iskustva, Kontenerasi, Balkcarreri, Dry & General cargo.:rolleyes:

Hvala,
Dado (29)

Dali neko zna (ili moze pomoc) ko krca kormilare/timunjere? Dosta sam surfao po forumu i kontaktirao kompanije i agencije ali nista (samo za casnike).:udriglavom
6 god. iskustva, Kontenerasi, Balkcarreri, Dry & General cargo.:rolleyes:

Hvala,
Dado (29)

Za offshore najvise imas sanse upast na vroon offshore ili recimo marine and aviation .

Sritno

Zovi svaka 2 tjedna prika nedaj mira pa ce te se "rijesit" tako sta ces im dosaditi :D viruj mi to najbolje pali.

Sritno

Ovo je moja taktika, mislin da se recruiterima riga od mene, a najdraze mi je bilo svojedobno ka san sla mcelanu za asistenturu: sa gmaila i hotmaila svaki dan i na fejs privatna poruka: imas mail, misec ipo dana i na kraju mi se javija i zaposlija me :))

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Timunjer

Pa sta je ovo ljudi doslo da niko ne krca nizu posadu? 4 i po miseca trazim poso i nista preko 200 mailova i CV-a poslo, a o telefonskom racunu da ne govorim. Imal iko friskih informacija za kormilare, iso bi kao mornar il cistac svejedno samo da se radi (zena, dite, velik kredit) nema biranja ( znam da nisam jedini). Imam sve papire spremne i 6 godina iskustva kao kormilar. Ako iko ima ikavu informaciju bio bi zahvalan.

Pozzz, Dado

Pa sta je ovo ljudi doslo da niko ne krca nizu posadu? 4 i po miseca trazim poso i nista preko 200 mailova i CV-a poslo, a o telefonskom racunu da ne govorim. Imal iko friskih informacija za kormilare, iso bi kao mornar il cistac svejedno samo da se radi (zena, dite, velik kredit) nema biranja ( znam da nisam jedini). Imam sve papire spremne i 6 godina iskustva kao kormilar. Ako iko ima ikavu informaciju bio bi zahvalan.

Pozzz, Dado

teÅ¡ko ćeÅ¡ i doć gdje rođo..... Å¡anse su ti nikakve,jebi ga azijci su jeftiniji nego mi bijeli...tako ti je to....
svi neÅ¡to obećavaju ali niÅ¡ta ili moraÅ¡ dat kovertu nekome ili moraÅ¡ imat jebenu vezu,po mojem bolje traži doma,jer teÅ¡ko ćeÅ¡ doć na brod

Postovani
Evo da se i ja ubacim u razgovor
Ukoliko koga zanima
Posao nize posade slobodno se obratite Topic kompaniji koja zasigurno prima sve nize clanove posade srdacan pozdrav
Ja bio nikada vise placa uredna i sigurna uvijeti hmmm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back