kadeti na uljanikovim brodovima su u navigaciji u gvardiji 8-12 na koverti i od 20-24 na mostu, u portu drzis gvardiju na skali po rasporedu kako te slijeduje...noÅ¡trome su ukinuli možda je joÅ¡ ostao na jednom brodu ali i to će od.ebati posao daje pumpman, a uveli su terce juniore...hrana ti je manje vise teÅ¡ki užas osim ako ne naletis na jednog ili mozda dva koga kod kojih ces dobro jesti,al sumljam sve se svodi na pečeni krompir i loÅ¡e meso.. na internet ne pomiÅ¡ljaj osim ako ne kupiÅ¡ stick, imas crewmail koji se negdje na nekim brodovima naplacuje a negdje ne

, međuljudski odnosi kao Å¡to je već spomenuto blagi užas jer na Uljaniku navigaju joÅ¡ samo ljudi koji stvarno nemaju gdje Å¡to zbog godina Å¡to zbog teÅ¡kog neznanja ( čast izuzecima kojih je jako malo), ogovor kadeta 6+-1, plaća 900 $, kasni,
kadeti koliko ja znam nisu piketali bar ja jos nisam niti jednog vidio, uglavnom ih vozaju po koverti al da se ubijaju i ne bas,
u portu se ostaje po principu nema pravila, moze bit 12 sati moze biti 4,5 dana, tako da ako mislis sjebati tih 900 $ koje ces dobiti za tri mj imat ces prilike, para na brodu je sve manje cash advance dolazi sve rijede jer su duzni i bogu i vragu pa sve moraju placati u kešu, tako da ako misliš lumpovati s curicama lakog morala ponesi pare od doma

jer i stare užance da ce ti C/O platiti curicu su tempi pasati... ako se mislis propiti na brodu to ces moci pive uglavnom uvijek ima i neka regula je 3 bakse mjesečno ( moÅ¡ misliti ) i tako dalje i tako dalje mogao bi ti jos pisati puno toga al jbg di bi to otislo