Bilich New member Apr 20, 2014 #1 Volstad traži trenutno: - 1st Eng - Struju - Chief Mate ( SDPO ) - JDPO ( 2nd Mate ) geir@volstad.com
Volstad traži trenutno: - 1st Eng - Struju - Chief Mate ( SDPO ) - JDPO ( 2nd Mate ) geir@volstad.com
Dalmos New member Apr 21, 2014 #2 U zadnjem razgovoru s njihovom crew mgr dobio sam sljedecu info: Zaposlajvaju Skandinavsku posadu I nemaju namjeru mijenjat uskoro taj program ako stvarno nebude doslo da im brodovi budu bez posade.
U zadnjem razgovoru s njihovom crew mgr dobio sam sljedecu info: Zaposlajvaju Skandinavsku posadu I nemaju namjeru mijenjat uskoro taj program ako stvarno nebude doslo da im brodovi budu bez posade.
Bilich New member Apr 21, 2014 #3 Dalmos said: U zadnjem razgovoru s njihovom crew mgr dobio sam sljedecu info: Zaposlajvaju Skandinavsku posadu I nemaju namjeru mijenjat uskoro taj program ako stvarno nebude doslo da im brodovi budu bez posade. Click to expand... Imamo mi zajedničkog poznanika koji veoma uspjeÅ¡no naviga tamo bez Skandinavskih putovnica..
Dalmos said: U zadnjem razgovoru s njihovom crew mgr dobio sam sljedecu info: Zaposlajvaju Skandinavsku posadu I nemaju namjeru mijenjat uskoro taj program ako stvarno nebude doslo da im brodovi budu bez posade. Click to expand... Imamo mi zajedničkog poznanika koji veoma uspjeÅ¡no naviga tamo bez Skandinavskih putovnica..
Dalmos New member Apr 21, 2014 #4 Bilich said: Imamo mi zajedničkog poznanika koji veoma uspjeÅ¡no naviga tamo bez Skandinavskih putovnica.. Click to expand... Neznam na koga mislis ali ako je tako super onda.
Bilich said: Imamo mi zajedničkog poznanika koji veoma uspjeÅ¡no naviga tamo bez Skandinavskih putovnica.. Click to expand... Neznam na koga mislis ali ako je tako super onda.