Chevron

Ljudi moji ja počeo ko kadet...dobio poziv iz Chevrona, liječnički i intervju u Glasgowu..sve 5.. plaća kadetu 2500 dolara...aj mi reci ko ti mo?že bolje ponuditi??

Ostavite se gluposti, Chevron je trenutno broj 1

ti ko kadate si objektivan govorit koja je firma trenutno broj 1 :udriglavom

Ljudi moji ja počeo ko kadet...dobio poziv iz Chevrona, liječnički i intervju u Glasgowu..sve 5.. plaća kadetu 2500 dolara...aj mi reci ko ti mo?že bolje ponuditi??

Ostavite se gluposti, Chevron je trenutno broj 1

Podijeli s nama ikucic preko koga ili preko koje agencije su te uzeli za kadeturu na Chevrona.

Podijeli s nama ikucic preko koga ili preko koje agencije su te uzeli za kadeturu na Chevrona.

Bude ti dao,

sada su podijelili 47 otkaza od toga 20 hrvata, i kao sto si mozes procitati smanjili place.

inace 2350$ za kadiju, ali kako doci u sadasnjoj situaciji. Inace do sada jedan jedini hrvat je uzet za kadiju i njega je kapetan doveo koliko sam cuo.
Stoga znas sto mozes ocekivati. Inace ti je to NMM u glasgowu. Imas na googlu pa se igraj zajedno sa kontaktima

Last edited:
ajde ti nama reci sta ti je to toliko bitno da si na svaku temu isto pitanje stavija? je li ti to uvjet za ukrcat se? bice te svi ovi trazu pa sad gledas di je bolje....

Ne, nego ako bolje pogleda?? ja sam otvorio post na tu temu, ali nitko ne ??ljivi.
Pa mo?žda je ovo naćin, a i na kraju krajeva zanima me konkretno ba?? za ove tri kompanije.

Chevron

Kad ste se vec spomenuli Chevrona, bio sam tamo tri godine kao treci oficir, i mogu rec da je lova bila odlicna i tu je prici kraj ,radi se 12 sati dnevno i subote usto mogu rec da ima tri put vise bezkorisnih meetinga. Stalno se prica o safety-u ali im rezultati u tome nise nis bolji od drugih kompanija. Ja priznajem da se nisam snasao tamo i da mi nije odgovarao takav nacin posla.Al ko zeli nek proba al sumnjam da uzimaju ikoga, bar ne na palubu naime kako je vec gore spomenuto prosle godine su otpustili 50 drugih i trecih casnika. Naravno i ja sam medju njima. Jedina dobra stvar da ce te poslije Chevrona uzeti bilio koja tankerska kompanija pa sam u kratkom vremenu nasao drugi ukrcaj

Sad van Chevron trazi ljude. Kako su podilili pusto otkaza, malo su se zajebali i sad in fali ljudi. Zovi ili salji gori mail u nmm-stena.com
Odes gori na interview, pita te neke pizdarije, opcenito, nije sad rijesavanje testova. Ugovori su do 3ipo miseca. Na brodu moras radit 10,5 sati ukljucujuci i subotu a ne 12 kako pisu. Uplacuju ti lovu u njihov penzioni fond i tamo se lagano krcka. Ima tu i jos nekih beneficija ali to ce van rec gori. Brodovi su OK, spiza je OK, a posal ko posal. Nema nigdi di nema papira. A e i ovi ti placaju doskolovanje ako triba.

Samo nzazovite tamo u Northern marine i recite da imate iskustva na LNG i za 15 dana biti čete na brodu. Ionako im se malo ljudi javilo na oglase koje su objavili okolo. Jedva bi dočekali da se netko odluči raditi za ''najbolju kompaniju na svijetu''

Sto se tice maila ovaj tip je zaduzen za LNG
Andrew.Lynas@Stena.com

Last edited:
Samo nzazovite tamo u Northern marine i recite da imate iskustva na LNG i za 15 dana biti čete na brodu. Ionako im se malo ljudi javilo na oglase koje su objavili okolo. Jedva bi dočekali da se netko odluči raditi za ''najbolju kompaniju na svijetu''

Sto se tice maila ovaj tip je zaduzen za LNG
Andrew.Lynas@Stena.com

A gdje treba platiti :D

... I sta nevalja s tom kopanijom ??

Netreba nigdje platiti. Samo reci da si bio na LNG i odmah te uzimaju. A što nevalja:
Radno vrijeme od 6 ujutro do 6 navečer, svako jutro work safety meeting od 30-40 minuta, miljon papira za svaku pizdariju, internet na razini kamenog doba, nadređeni koji nemaju nimalo povjernja u tebe (ipak su oni samo 5-6 mjeseci na LNG za razliku od tvojih 5-6 godina, neće valjda junior eng uciti kapa o poslu), pranje mozga kako je Chevron ''neÅ¡to najbolje Å¡to se nekome može dogoditi''......

evo iz prve ruke , par ih je doslo na Shella sa Chevrona (kazem par da ne bi bilo da je nekog potiralo ) i puno su zadovoljniji kolicinom papira i safetyjem na Shella, kazu da je manje , iako neznan sta su to jos tamo izmislili a da nije ovde...chevron je malo jaca para pogotovo za juniore, malo bolji ugovor , mislim da je 1:1 za sve nek me ispravi neko ako grijesim...

evo iz prve ruke , par ih je doslo na Shella sa Chevrona (kazem par da ne bi bilo da je nekog potiralo ) i puno su zadovoljniji kolicinom papira i safetyjem na Shella, kazu da je manje , iako neznan sta su to jos tamo izmislili a da nije ovde...chevron je malo jaca para pogotovo za juniore, malo bolji ugovor , mislim da je 1:1 za sve nek me ispravi neko ako grijesim...

Krcat tanker :uzdravlje

Back