Chevron

Zanima me jeli itko ovdje zaista otisao na Chevron. Vidim sve te price na forumu ali na crew listi nevidim nikog novoga. Samo puno Latvijaca sto je otislo sa K linea. Nema veze imali tko iskustvo na pari ili ne jer ce to ionako biti trening za nove brodove sto dolaze sljedece godine sa DFDE. A kad mislim trening, najvise ih zanima dali mozete raditi prema Chevron way. Nista drugo nije vazno :hihi

Kako nije, a stop work authority, 5 why, there is always time to do it right, ops 32,,,,,,,:p

Last edited:
Nije se niko bunia na 5 why kad je sia bonus ovi misec :hihi

Pa ko se buni, vidis da podrzavam Chevron Way kad upozoravam kolegu da i ima i drugih stvari koje su vazne:hihi

Support management objectives:)

Inace bonus je lega ka budali samar

Zanima me jeli itko ovdje zaista otisao na Chevron. Vidim sve te price na forumu ali na crew listi nevidim nikog novoga. Samo puno Latvijaca sto je otislo sa K linea. Nema veze imali tko iskustvo na pari ili ne jer ce to ionako biti trening za nove brodove sto dolaze sljedece godine sa DFDE. A kad mislim trening, najvise ih zanima dali mozete raditi prema Chevron way. Nista drugo nije vazno :hihi

Sad kad sam polagao za Gas Advance bilo je 3-4 Engleza svi iz makine, samnom na kursu koje prebaciju sa njihovih tankera na te dva gotova te su na sidru i te nove shto dolaze kolik osam ih razumio...

Kako nije, a stop work authority, 5 why, there is always time to do it right, ops 32,,,,,,,:p

Pa da to je ono na sto sam mislio ;)
Eh naravno Tenets of operations. Posebno onaj Always meet or exceed customers expectations. Samo mi nemamo customers jer terminal se nije jos otvorio.

Last edited:
Chevron

Pozdrav svima....

Zanima me koga kontaktirati ili gdje poslati CV za makinu za Chevron LNG?

Unaprijed hvala...........

Jel to za crude ili ?...ima li opće razlike među brodovima Å¡to se tiče plaće?

Crude ili LNG plaća je ista. Osim ako nećeÅ¡ na Sanhu...:hihi

Jucer sam bas obavio inicijalni intervju sa sarom, cekam da mi se javi. Pola je nisam razumio jer mi Å¡kotski baÅ¡ i nije jak:). Ono Å¡to me zanima je koliko se drze tih ugovora,tj. jel problem ostat doma 3 mj?. Posal i pranje mozga mi nije strano,na to sam otupavio:). I dali se da avancat? Na Tk mi je odobren ali ka kako firma ide doli bolje mi je poć negdi drugdi.

Jucer sam bas obavio inicijalni intervju sa sarom, cekam da mi se javi. Pola je nisam razumio jer mi Å¡kotski baÅ¡ i nije jak:). Ono Å¡to me zanima je koliko se drze tih ugovora,tj. jel problem ostat doma 3 mj?. Posal i pranje mozga mi nije strano,na to sam otupavio:). I dali se da avancat? Na Tk mi je odobren ali ka kako firma ide doli bolje mi je poć negdi drugdi.

Neznam kako je na oil fleetu ali ovdje na LNG je pitanje sa ovim nižim činovima. Nemaju dovoljno ljudi za te niže pozicije a ove viÅ¡e su već pribilježene za one Å¡to su godinama čekali avancavanje. Ja sam prvi put ostao 5 mjeseci na brodu pa sljedeći put 2 i po mjeseca. Uzeli su dosta ovih iz Latvije, Litve kao i masu poljskih kadeta da popune te niže pozicije pa bi se stanje trebalo poboljsati. Kao gasista sam back to back pa nemam problema sto se tiče smjene i biti doma 3 mjeseca.
Å to se tiče avancavanja dobra stvar je da su popunjene pozicije samo na ovim brodovima sto su već u floti a za ove nove Å¡to dolaze, ljudi jednostavno nema. A tu se radi o 6 novih LNGa, 2 već dolaze iza Nove godine. Da nespominjem kako netko opet mora ostati i na oil fleetu.

Jel to za crude ili ?...ima li opće razlike među brodovima Å¡to se tiče plaće?

Crude ili LNG plaća je ista. Osim ako nećeÅ¡ na Sanhu...:hihi

znas li mozda kolike su place juniorima znaci 4/e i 3/e i sto ulazi u te benificije koje se spominju? odgovor na ovo pitanje san prova saznat par puta ali niko nista pa eto ako mozes
ti napisat koju... pozdrav

kakva je sad situacija tamo na Chevronu na LNG floti dobio sam neki e-mail od njih da ispunim hitno njihovu aplikaciju.

nisam im nista odgovoria,po nekim pricama od nasih ljudi kazu da je jako lose tamo

kakva je sad situacija tamo na Chevronu na LNG floti dobio sam neki e-mail od njih da ispunim hitno njihovu aplikaciju.

nisam im nista odgovoria,po nekim pricama od nasih ljudi kazu da je jako lose tamo

A valjda isto kao i na ostatku flote.
Fali ljudi, samo sto reagiraju za LNG pa traze dok je za oil :udriglavom oni famozni mailovi gdje jedan covjek dolazi na par brodova istovremeno

Dobar dan pomoracnetasi...
Kakvi su uvjeti na chevrona, place, duzine ugovora, mogucnost avancavanja, posade...
srdacan pozdrav

Back