COVID-19 i smjene posade

Iz Busana se moze doma ali moras 2nedelje u izolaciju nakon sto se iskrcas, radis pcr test 3 i 14ti dan i nakon toga si slobodan . Singapur je navodno zatvoren ali nama obecavaju iskrcaj i ukrcaj odatle 8og septembra, javicu sta je bilo od toga , vec su mi poslali avionsku kartu
Nije mi jasan taj dio, da li je izolacija doma ili kod nih? Neko mi rece da je tamo izolacija

Po nasim informacijama na brodu, singapur dozvoljava dolazak na brod, sa karantenom od 14 dana, ali ne odlazak sa broda... sta nema nikakvog smisla po meni... mi bi trebali u skver tamo za 20 dana...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Izolacija ti je u Koreji kod njih, rekose da su to kontejneri preuredjeni za smjestaj. Nama je Singapur otkazan ipak , i za ukrcaj i iskrcaj

Je li ko se ko ukrca u Singapuru od kolega...ima li kakvih detalja? Zahvaljujem

28.8. ukrcali se kolega i ja u Singapuru, a druga dvojica isla kuci,također iz Singapura.

Procedura je: 14 dana karantene prije ukrcaja, test na Covid-19 nakon tih 14 dana, Fit-to-fly potvrda nakon Covid-19 testa i jos 6-7 papira za singapurske vlasti i mozes letit.

U avionu od 400 ljudi nas je bilo 17. Milina.

28.8. ukrcali se kolega i ja u Singapuru, a druga dvojica isla kuci,također iz Singapura.

Procedura je: 14 dana karantene prije ukrcaja, test na Covid-19 nakon tih 14 dana, Fit-to-fly potvrda nakon Covid-19 testa i jos 6-7 papira za singapurske vlasti i mozes letit.

di ste morali odraditi karantenu, kući ili u singapuru
ako je kući, jeli baš kući ili u nekom hotelu

Kako su oni znali da ćete vi bit 14 dana u karanteni..nekakva provjera ili?

di ste morali odraditi karantenu, kući ili u singapuru
ako je kući, jeli baš kući ili u nekom hotelu

Mozes di oces, ali bi sluzbeno triba bit izoliran od svih. Znaci, ako zivis sa zenom i dicom, ti bi triba stat u sobi i imat svoj wc. Sluzbeno.

Kako su oni znali da ćete vi bit 14 dana u karanteni..nekakva provjera ili?

Moras slat Google lokaciju 2x dnevno i zove te singapurski agenat na video poziv 2x dnevno. Ako se ne javis, moras nazvat u roku od 15 minuta. Uglavnom, dovoljno mjesta za manipulaciju za one koji to zele...

Zavod za javno zdravstvo i Institut Andrija Stampar...

Nalaze de jedan do drugog. Najbolje doci cim ranije ujutro...

Ma znam za njih ali oni daju rezultate u roku 48 sati. Ja bi triba letiti u utorak a u ponediljak imati rezultat radi fit to travel liječničkog. Jedni ne rade nedilju a drugi rade do podne. Ako ga napravim u nedilju neće biti do ponediljka a ako ga napravim u subotu (rade do podne) a let bude u recimo 2 popodne onda je prošlo više od 72 sata

Back