Po salati bi reko da si svoj na svome, oliti Zlatiboru ili Beceju.
Gazda ovo ti lajkam,osobno se nadam da me nisi osramotio pa uz to narucio pivo ili one brazilske koktele.Valjda je isao neki Debit uz to?Samo vec vidm srelec kako vrti ocima i vice Malvazija od Matosevica ;-)Nego nisam ti ova dva dana od tog slow fooda...napali me neki protokoli pa ne stignem posteno niti jesti.Zato sam danas maznuo jedan America Blonde i legao mi je samo tako....Sto se tice tih morskih delicija mogao bi sirotog vojnika i pocastit jednom.....Zivio Rodjo
![]()
![]()
Sent from my iPhone VIA Pomorac.net
Sto se tice tih morskih delicija mogao bi sirotog vojnika i pocastit jednom...
Gazda ovo ti lajkam,osobno se nadam da me nisi osramotio pa uz to narucio pivo ili one brazilske koktele.Valjda je isao neki Debit uz to?Samo vec vidm srelec kako vrti ocima i vice Malvazija od Matosevica ;-)Nego nisam ti ova dva dana od tog slow fooda...napali me neki protokoli pa ne stignem posteno niti jesti.Zato sam danas maznuo jedan America Blonde i legao mi je samo tako....Sto se tice tih morskih delicija mogao bi sirotog vojnika i pocastit jednom.....![]()
![]()
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk
Raul uz to ide Krajancic Intrade a Surlie,dodze ko budali pleska..
Inace za mene nasa najboljnajila vina..
Alba je onako dnevna uz gadensku sad po zegi gine boca dnevno..
gavro nemoj kontra ovih gradela, napokon prava spiza na meniu,,nije stado goveda iz brazilaSta'si ovo kusa Dalmos, neman ocale kod sebe.., bice cipal.., aaa??!
gavro nemoj kontra ovih gradela, napokon prava spiza na meniu,,nije stado goveda iz brazila
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Orade druze a danas dvi usle u vrsu dvi hobe svaka CCA 1kg
Kradem englezima piva iz kantine...Nisam na karauli pa Dalmos koristi priliku.....ali stati cu mu na rep.Oooo, dobro.., triba uhljeb tu intervenisati i da provjeri imas li potrebne papire za takvo dejstvo po moru!
Uhjebe RAUL - pristupaj!!!
A da to nije obotnica kao ona o kojoj sam slusao na Sibenskoj.., tipa - "vozin se ja s ficon na Sibenskom mostu.., kad odjednom, kru te yebo >> > VAKAOBOTNICA PRIKO CESTE!!!"
​​​​
Oooo, dobro.., triba uhljeb tu intervenisati i da provjeri imas li potrebne papire za takvo dejstvo po moru!
Uhjebe RAUL - pristupaj!!!
A da to nije obotnica kao ona o kojoj sam slusao na Sibenskoj.., tipa - "vozin se ja s ficon na Sibenskom mostu.., kad odjednom, kru te yebo >> > VAKAOBOTNICA PRIKO CESTE!!!"
​​​​
Znaci na Solti si ;-))))(
Zivia Rodo @raul
![]()
Sent from my iPhone VIA Pomorac.net