danas je bila tjelovjezba na poslu

Zivio Rodjo

043a63507866c127261baef91ed0a44a.jpg

5dd5711667cfebd5afc1858a6d97e58c.jpg

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Zivio Rodjo

043a63507866c127261baef91ed0a44a.jpg

5dd5711667cfebd5afc1858a6d97e58c.jpg

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net
Gazda ovo ti lajkam,osobno se nadam da me nisi osramotio pa uz to narucio pivo ili one brazilske koktele.Valjda je isao neki Debit uz to?Samo vec vidm srelec kako vrti ocima i vice Malvazija od Matosevica ;-)Nego nisam ti ova dva dana od tog slow fooda...napali me neki protokoli pa ne stignem posteno niti jesti.Zato sam danas maznuo jedan America Blonde i legao mi je samo tako....Sto se tice tih morskih delicija mogao bi sirotog vojnika i pocastit jednom.....
c985bc3d837bc4be26f0c6e43102df26.jpg
36110d1f0b78c319f5198bcd0da8dc14.jpg

Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk

Gazda ovo ti lajkam,osobno se nadam da me nisi osramotio pa uz to narucio pivo ili one brazilske koktele.Valjda je isao neki Debit uz to?Samo vec vidm srelec kako vrti ocima i vice Malvazija od Matosevica ;-)Nego nisam ti ova dva dana od tog slow fooda...napali me neki protokoli pa ne stignem posteno niti jesti.Zato sam danas maznuo jedan America Blonde i legao mi je samo tako....Sto se tice tih morskih delicija mogao bi sirotog vojnika i pocastit jednom.....
c985bc3d837bc4be26f0c6e43102df26.jpg
36110d1f0b78c319f5198bcd0da8dc14.jpg

Raul uz to ide Krajancic Intrade a Surlie,dodze ko budali pleska..

Inace za mene nasa najboljnajila vina..

Alba je onako dnevna uz gadensku sad po zegi gine boca dnevno..

Da je onaj gavro prijatelj Prenar na vlastio za rucak bih dobio casu vode i tabletu vitamina C
7db28206fb5293a93e2a72bf49d57c90.jpg

Orade druze a danas dvi usle u vrsu dvi hobe svaka CCA 1kg

Oooo, dobro.., triba uhljeb tu intervenisati i da provjeri imas li potrebne papire za takvo dejstvo po moru!

Uhjebe RAUL - pristupaj!!!

A da to nije obotnica kao ona o kojoj sam slusao na Sibenskoj.., tipa - "vozin se ja s ficon na Sibenskom mostu.., kad odjednom, kru te yebo >> > VAKA :D OBOTNICA PRIKO CESTE!!!"
​​​​

Last edited:
Oooo, dobro.., triba uhljeb tu intervenisati i da provjeri imas li potrebne papire za takvo dejstvo po moru!

A da to nije obotnica kao ona o kojoj sam slusao na Sibenskoj.., tipa - "vozin se ja s ficon na Sibenskom mostu.., kad odjednom, kru te yebo >> > VAKA :D OBOTNICA PRIKO CESTE!!!"
​​​​
Kradem englezima piva iz kantine...Nisam na karauli pa Dalmos koristi priliku.....ali stati cu mu na rep.
4cf9ec7882ac6a856fc5eee98a2de9d5.jpg

​​​​

Ima gazda sve ribarske dozvole, nebi se on hvalia ovako da nema.

RAUL da bas sam pazio da te nema na karauli da mogu otic. Drzi povuci hahahaha

gavro
Druze nema straja ove su iz mora a ne sa asfalta.

@npk

Sicas se kad smo se vidili da sam ti prvo pokaza dozvolu za brod i ribolov.

Pozz sa otoka koji se na Makesonski kaze: Rajče na zemaljče

RAUL da bas sam pazio da te nema na karauli da mogu otic. Drzi povuci hahahaha

gavro
Druze nema straja ove su iz mora a ne sa asfalta.

@npk

Sicas se kad smo se vidili da sam ti prvo pokaza dozvolu za brod i ribolov.

Pozz sa otoka koji se na Makesonski kaze: Rajče na zemaljče
Znaci na Solti si ;-))))(

Back