Disney Cruise Line

Zdravo ekipa,mozemo li malo da obnovimo ovu temu
kakvi su uslovi za prvog makine,kolika je plata,ugovor,misljenja o kompaniji
srecem ih svaki dan gledajuci onako sa strane mnogo su organizovaniji (sto i nije mnogo tesko)
od mog MSC)
Unapred zahvaljujem

Dali ima netko tko je na DCL i da zna recimo palce za 2nd eng, 1st eng, ch.off, 1st off i slicno? Ono cisto da malo temu refreshamo

Kolege, ima tko da je nedavno odradio intervju sa Steveom, cut cemo se ovih dana pa da znam sta ocekivat!? Citao sam ranije da uglavnom pita generalije, nista konkretno uz struku ali vec odavno se nije pisalo o tome pa mozda neki update? Isto tako uvjete za deck dept...?

Dobri dan
Place su ti po dogovoru
2nd eng ima oko 8500-9500$
Senior 2nd oko 10000$(prvi makine )
1st eng (hotel)oko 11000$
Svake godine placa ide gori 3-4%tako da neki imaju i dosta vece place koji su dugo tu al ka sta san vec reka place su po dogovoru

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

fiume88, ja sam radio sa stevom intervju za palubu, al ima vec vise od dvije god. nista pita standardno gdje si bio sto si radio, dali si radio safety i jos neke stvari u vezi safetya, oko navigacije nista...mislim da je vise da vidi kakav si inace i kakav ti je engleski...meni je odmah rekao da sam primljen i nudili su mi oko 5700 usd mjesecno za
treceg jer nisam imao iskustva ba cruzeru

...ja sam trazio oko 6000, i nije proslo, tako da ako nemas iskustva na cruzeru bas se i nemoras pogadjat...ma mislim da ti je na interwiev najbitniji prvi impression, engleski i pristojan izgled...

2/O_ri poslije intervjua s njim odma ti rece na cemu si i ajmo rec da ponudu? Znas li mozda koliko se stoji na brodu a koliko doma? Eto cisto informativno. Veca mi je nervoza cekat sad par dana nego da mi je rekao da ce zvat taj cas....

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

rekao mi je odmah na cemu sam sto se tice njega, i rekao da ce mi odmah poslat papire potrebne za popunit, a za ostalo da ce provjerit s nekim managerom, onda je mislim za 2 dana poslao sluzbeno ponudu i uvjete, ali tad im je i dosta brzo trebalo.

jeste slali zivotopise njemu na mail ili preko stranice?
ja san ispunija na stranici i nikad nista od toga

Ja takodje, sam aplicirao na stranici a nista
Pricao sa sa nekim momcima s DCL pre nekoliko dana u Bridgetownu i rekose mi da sve ide preko stranice,e sad nisam siguran

Ja sam se prije nekoliko mjeseci registrirao na dcljobs i aplicirao, stiv mi se javio sad prije par dana.

Ja sam imao intervju u trecem mjesecu, sat i 15min otprilike. Pita samo opcenite stvari, gdje si plovio, kakvi brodovi, koja su ti bila zaduzenja. Predstavi DCL i njihov sistem rada, sta ocekuju od tebe, ponude placu i ugovor. Intervju je vise da stekne dojam s kim ima posla i da vidi kako se barata jezikom. Nakon toga sam slao certifikate sve na drugu mail adresu koju mi je on dao, skupio reference od ljudi s kojima sam navigao i od tada sam na cekanju za valjda tehnicki intervju sa inspektorom departmenta, ako se dobro sjecam...uglavnom intervju je vise neobavezan razgovor nego neko ispitivanje.

Registrirao sam se na njihovu stranicu za spremit brevete i dokumente i skenirao jednu njihovu ispunjenu formu. Nije nista rekao za brod nego samo da im treba 2/O i da ima nekolicina kandidata i kad svi produ intervju da ce se javit sa odlukom.

Back