Disney Cruise Line

hvala ti za 2nd engineer , znas li treba li strojara

BAKULA ti se bolje razumi u Disneya od mene, po ovome sta je napisa...

Dobri dan
Place su ti po dogovoru
2nd eng ima oko 8500-9500$
Senior 2nd oko 10000$(prvi makine )
1st eng (hotel)oko 11000$
Svake godine placa ide gori 3-4%tako da neki imaju i dosta vece place koji su dugo tu al ka sta san vec reka place su po dogovoru

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

pozdrav ekipa , da li doticni gospodin Steve odgovara na emailove ili ga da ga nazoven na broj direktno....i jos nesto, cuja san da su strogi sa pravilima, pa neznan kako tetovaza prolazi?

U gvardiji si s prvin , ili te stave u dnevnicu pa budes assistent safety oficiru,drzis treninge posadi,papirologija,...ne znan tocno posto san strojar

Bakula posto vidim da si strojar zanima me traze li 3rd eng sa iskustvom na putnickim brodovima i koja je placa i opis posla.Hvala ti puno unaprijed

Tesko,3rd eng su ti dnevnicari imas u hotelu dva 3 rd eng jedan je za bazene,jacuzzi,laundry...a drugi za galley ,...i u makini je jedan desna ruka senior sekondu, a pocetna pozicija ti je 4th eng.on ti je u gvardiji u makini i ako imas iskustva na putnickimmozda te i prime ko 4 th eng.,placa ti je po dogovoru oko 6000$ a mos i vise kako dogovoris

Bakula, 6000$ je placa za 4th eng ako sam dobro razumia? Ugovor 3-2 kao sta pise na prethodnim stranicama, ako se nesto nije prominilo? Pozdrav :)

Da tako nekako 6000$ plus minus koja stotka,svake godine ti ide placa oko3,4%gore,ugovor 3-2

Pozdrav kolege,

Sutra bi trebao imati razgovor sa nekim iz DCL-a za 3/O.
Da li mi možete reći Å¡to mogu očekivati na tom razgovoru?
Da li je to neki ispitiavanje COLREGA i slično ili klasika "di si navigao i Å¡to si radio"?

Ako sam dobro razumi prijaÅ¡nje postove, može se pregovarati oko plaće ili na kraju razgovora oni ponude plaću i to je to?

Puno vam hvala!

On ti ponudi godisnju placu pa je ti sam sracunaj koliko ti to misecno ispadne a ovisi o iskustvu,pa kad ti ponudi ti probas dignit malo. ..a pitanja su ti vise di si radia koja pozicija,mozda te malo o safety-u pita

Back