Disney Cruise Line

dcl

dcl

Malo su oni meni ispali neozbiljni.

Prije 2 godine su me zvali, intervju na skype, pa su me zvali 45 minuta na mobitel, neki lik iz miamia....
Uz to sve sam popunio brdo papira i sve dogovorili.......

Nakon toga se nikada nisu javili.....

Mislim da je firma dobra ali je ipak bolje ici preko hrvatskog agenta negk direktno a dcl nema nikoga u hr koliko ja znam?

Prije 2 godine su me zvali, intervju na skype, pa su me zvali 45 minuta na mobitel, neki lik iz miamia....

Nakon toga se nikada nisu javili.....

Mislim da je firma dobra ali je ipak bolje ici preko hrvatskog agenta negk direktno a dcl nema nikoga u hr koliko ja znam?

Da u hrvatskoj nema nitko,ako ja ne postanem agenat za DCL u HR... :hihi:hihi
Ne znam tko te je zvao,znam samo da je glavni office u londonu..:)

Prije dvi godine office je bija u Londonu i Steven K je bija osoba za kontakt , kao i sada. Ako su te zvali iz Miami-a to je bilo prije bar 3 godine i HR recruiter je bila zenska osoba. Ostavljam mogucnost da si razgovarao s nekim drugim........
Telefonski interview , trajanje cca 20 minuta i ponuda za posao na Disney Magic. Odbijeno zbog place. Slicna stvar se dogodila cca godinu ipo kasnije sa Stevenom samo je brod bija Disney Dream.
Nikakvu neozbiljnost nisan primjetio i nisu davili s papirima.

Evo meni je prvi ugovor na disneya bia san 4 godine na carnivala i ovo je potpuno drukcija prica tamo je dosta lezernije,ode je dosta stroze nego tamo ali sta ti se posla tice umorit se neces(inace ja san strojar)
Elektronicare primaju ,non stop ljudi odlaze novi dolaze,...pocetna pozicija bi ti bila ko 2 nd electrical engineer ,radis doli po makini ,radi ti se od 7 do 18 s tin da imas pauzu dvi ure za rucak ,placa ti je po dogovoru(iskustvo) a krece ti se negdi od 6700 do 7500 $ pa cak i vise, svake godine placa ide 3 posto gori.Placa ti je svako 14 dana i saljes je doma priko interneta ,hrana je dobra,....sve u svemu nes se puno umorit jedino sta tribas bit disney style postovat pravila ne kasnit na drillove ,volit miki mausa i sve ce bit dobro,uglavnon valja probat:hihi

Evo meni je prvi ugovor na disneya bia san 4 godine na carnivala i ovo je potpuno drukcija prica tamo je dosta lezernije,ode je dosta stroze nego tamo ali sta ti se posla tice umorit se neces(inace ja san strojar)
Elektronicare primaju ,non stop ljudi odlaze novi dolaze,...pocetna pozicija bi ti bila ko 2 nd electrical engineer ,radis doli po makini ,radi ti se od 7 do 18 s tin da imas pauzu dvi ure za rucak ,placa ti je po dogovoru(iskustvo) a krece ti se negdi od 6700 do 7500 $ pa cak i vise, svake godine placa ide 3 posto gori.Placa ti je svako 14 dana i saljes je doma priko interneta ,hrana je dobra,....sve u svemu nes se puno umorit jedino sta tribas bit disney style postovat pravila ne kasnit na drillove ,volit miki mausa i sve ce bit dobro,uglavnon valja probat:hihi

Na kojoj si poziciji ka strojar?Kakva je situacija s ekipom sta dodu prvi put za strojara tamo,kakve su place ugovori?

trazia san poziciju za 3 rd engineera pošto san vec bia na carnivala al nije bilo mista pa san isa ko 4 th eng.(stripe ipo) ili ti ga po nasi terco makine ,a u gvardiji si sa 2 nd eng. on je u kontrolnoj a ti i motormen u makini obilazis pogon i laganini poslici sta imas obavljas ovisi koji si team nema ubijanja od posla sve vece poslove ti rade mehanicari ...placa ti je oko 5800$ misecno ako dolazis prvi put na kruzere ako imas iskustva onda imas par stotina dolara vise ovisi kako se dogovoris ugovor ti je 12-8 tjedana,a sta se tice kad dodes prvi put prvi tjedan su ti sami treninzi ja san ima dva tjedna handovera sta se toga tice nisu ti losi posli toga imas listu i ides sa staff ch po makini on te ispituje nista strasno e da placa ti je svako 14 dana :hihi

trazia san poziciju za 3 rd engineera pošto san vec bia na carnivala al nije bilo mista pa san isa ko 4 th eng.(stripe ipo) ili ti ga po nasi terco makine ,a u gvardiji si sa 2 nd eng. on je u kontrolnoj a ti i motormen u makini obilazis pogon i laganini poslici sta imas obavljas ovisi koji si team nema ubijanja od posla sve vece poslove ti rade mehanicari ...placa ti je oko 5800$ misecno ako dolazis prvi put na kruzere ako imas iskustva onda imas par stotina dolara vise ovisi kako se dogovoris ugovor ti je 12-8 tjedana,a sta se tice kad dodes prvi put prvi tjedan su ti sami treninzi ja san ima dva tjedna handovera sta se toga tice nisu ti losi posli toga imas listu i ides sa staff ch po makini on te ispituje nista strasno e da placa ti je svako 14 dana :hihi

A gdje si ti na kojem brodu si?? vidio sam da ima neki hrvat na-disney wonder
Ja sam jedini Hrvat na Megicu-Strojar!

Ja san ti dreama sad je dosa jos jedan 4 th iz Dubrovnika ,ima 3rd eng nas ,sr 2nd,a na palubi 3 rd off,2nd off,dva 1 st off.,ch.off. i triba bi doc staff capt.nas ,plus automation eng.i ch.elec.off dolazi isto nasi tako da nas ode ima pun ku...:confused:

Disney

Disney

Pozdrav,

Mozete li napisati kontakt adrese kome se javit za strojare,da li I kome slatI CV, u biti kako doci do posla tamo za 2nd Engineer-a?

moze koji info. za struju koja je pocetnicka pozicija (2nd elec ili 3rd elec) koliko je tesko upast i kolika otprilike je placa ?
moze i na pm :uzdravlje

pocetna ti je 2 nd elec,eng, a placa ti je po dogovoru ovisi o iskustvu a ja mislin negdi oko 7000 $ nekom vise nekom manje:cool:

Ja san ti dreama sad je dosa jos jedan 4 th iz Dubrovnika ,ima 3rd eng nas ,sr 2nd,a na palubi 3 rd off,2nd off,dva 1 st off.,ch.off. i triba bi doc staff capt.nas ,plus automation eng.i ch.elec.off dolazi isto nasi tako da nas ode ima pun ku...:confused:

Ahh Dreams je samo Dreaming za nas sa cartifikatom od Magic i Wonder!! (Mislim da si cuo dovoljno prica o Magicu) Ode se radi dosta, jos je stresn i ima se dosta problema a brod je star!! Tako da Drago mi je da si na Dreamu :)

Pozdrav dobri ljudi

Ima li tko slučajno neki kontakt mail gdje bi mogao poslati papire za posao na DCL-u?
Kao Strujić.

Hvala

Prije par dana sam imao razgovor sa stevenom, zanima me koliko je vama trajao razgovor i kada je otprilike bio drugi interview?
Moj razgovor je bio otprilike sat i nesto sitno.

Prije par dana sam imao razgovor sa stevenom, zanima me koliko je vama trajao razgovor i kada je otprilike bio drugi interview?
Moj razgovor je bio otprilike sat i nesto sitno.

Za koju si poziciju aplicirao i daj reci s čim te naj viÅ¡e tlačio i jeli traži tečan engleski....Å¡ta je naj bitnije?

Za koju si poziciju aplicirao i daj reci s čim te naj viÅ¡e tlačio i jeli traži tečan engleski....Å¡ta je naj bitnije?

NiÅ¡ta vezano za struku, uglavnom priča se o općeniti stvarima, Å¡to se očekuje od tebe na brodu, kakva ti očekivanja imaÅ¡ i sl. Uglavnom provjerava tvoju druÅ¡tvenu, socijalnu stranu. Ako tu prođeÅ¡ onda ideÅ¡ na tehnički interview sa Å¡efom departmenta u koji ideÅ¡.
Uglavnom aplicirao sam za electro department.

Back