DP i AdriaMare

casper

Port Captain
Postovanje,
Evo da se i ja napokon javim,
Nazalost, nisam to prije moga jer mi je tokom DP tecaja u Splitu "crka" Laptop:udriglavom, ali moram podiliti svoja iskustva tokom ta 4 dana tecaja.
Najprije sam upoznao jako pozitivne kolege (i jednu kolegicu iz Slovenije) na tom tecaju, ekipa je bila vise nego OK, bilo nas je iz Rijeke, Sibenika, Slovenije, Svedske i moja malenkost, u AdriaMare san sreja (necu sad spominjati predavace) dvi jako drage i usluzne cure, moram reci da sam se stvarno iznenadija koliko su pozitivne, zatim sam se nasa sa ekipom iz UPH (moja draga Dalmacija;), Freki sa familijom, Zrile sa familijom, Splitski Kanal sa familijom, Turist sa ljepsom polovicom, jos jedna draga cura i ja ), bili smo na veceri, koju sam ja (nazalost) mora ranije napustiti zbog obaveza prema tecaju.
Mogu samo rec, da sam iskreno iznenaden pozitivnim vibracijama koje sam u ta 4 dana dozivija, toplotom ljudi koje sam upozna (osim ludog Frenkija :p kojeg znam od prije i dragog Turista i njegovu (stvarno) ljepu polovicu), te samo mogu rec, HVALA vam na divno provedenim trenucima, kako kolegama iz UPH koji su bili samnom na veceri i njihovim familijama, tako i kolegama (i kolegicom) sa kojima sam prolazio DP Induction i dragim i lipim curama u AdriaMare (u Splitu), nadam se da ce se ovo ponoviti i da cemo se ponovno srest, ako ne ovako van regule, onda barem ono na DP Advanced Kursu za 2-3 miseca:uzdravlje
Mora san ovo reci, jer vidi se da UPH nije samo gomila balavaca i zajebanata, nego i ozbiljnih ljudi sa jasnim ciljevima i ambicijama i cvrstim stajalistem a ne ko SPH samo sa ciljem da nam izvucu lovu od koje i onako vec zive:cool:
Long live UPH i nas Dalmos na celu :uzdravlje

Last edited:
Dobar oni Vranac a?? Jos te drzi??

Pa reka si da je iz Keruma:o
Oli ti je krivo za kompliment koji san ti da? :D,
Pa to je tebi na cast:rolleyes:
A sve to zato, sto san zahvaljujuci tebi i Juki dobija posa.
I to kakav :hihi
Pozdrav tebi i tvojoj "polovici". :D
Cujemo se :uzdravlje
2kei9u.jpg

Last edited:
Fala na komplimentu:uzdravlje

Fala Juki sta nan je obojici da adrese:uzdravlje

Jos malo pa cemo morat napravit listu svih koji su se snasli za posal priko foruma pa kad mi dodju ovi sta jos uvik govoru da smo frustrirani srednjoskolci da in mogu to stavit ispod nosa i pitat ih je li samo to vridilo clanarine a kamoli jos cili ovi pravi svit sta se pomalo upoznaje i pomaze jedno drugome.

Sve sta nema veze s imenom threada ide u kokosinajc pa se tamo kokolajite ( nemislim na tebe kokolo nego sam se tako izrazija )

@ Casper

Fala za pohvalu i meni je super drago sta se clanovi ovog naseg communitia upoznaju i pomazu jedan drugome. Jaci smo od onih najjacih a to se novcima nemoze kupiti.

Nek sad recu nasi pomorci da je UPH osnovan bez veze ( a ima takvih virujte mi) sama radost ljudi opravdava nase postojanje a kamoli sta drugo sta radimo.

Fala svima sta smo slozni

@casper2005
Drago mi je kolega da ti je bilo dobro sa nama. Nama pomorcima fali i dru?ženja i razgovora sa ljudima koji razmi??ljaju slično i dile istu sudbinu, a ruku na srce, malo koji segment dru??tva nas mo?že i hoće razumit osim kolege:)
Samo ti gu??taj i vidimo se mi opet:uzdravlje

Back