casper
Port Captain
Postovanje,
Evo da se i ja napokon javim,
Nazalost, nisam to prije moga jer mi je tokom DP tecaja u Splitu "crka" Laptop
, ali moram podiliti svoja iskustva tokom ta 4 dana tecaja.
Najprije sam upoznao jako pozitivne kolege (i jednu kolegicu iz Slovenije) na tom tecaju, ekipa je bila vise nego OK, bilo nas je iz Rijeke, Sibenika, Slovenije, Svedske i moja malenkost, u AdriaMare san sreja (necu sad spominjati predavace) dvi jako drage i usluzne cure, moram reci da sam se stvarno iznenadija koliko su pozitivne, zatim sam se nasa sa ekipom iz UPH (moja draga Dalmacija
, Freki sa familijom, Zrile sa familijom, Splitski Kanal sa familijom, Turist sa ljepsom polovicom, jos jedna draga cura i ja ), bili smo na veceri, koju sam ja (nazalost) mora ranije napustiti zbog obaveza prema tecaju.
Mogu samo rec, da sam iskreno iznenaden pozitivnim vibracijama koje sam u ta 4 dana dozivija, toplotom ljudi koje sam upozna (osim ludog Frenkija
kojeg znam od prije i dragog Turista i njegovu (stvarno) ljepu polovicu), te samo mogu rec, HVALA vam na divno provedenim trenucima, kako kolegama iz UPH koji su bili samnom na veceri i njihovim familijama, tako i kolegama (i kolegicom) sa kojima sam prolazio DP Induction i dragim i lipim curama u AdriaMare (u Splitu), nadam se da ce se ovo ponoviti i da cemo se ponovno srest, ako ne ovako van regule, onda barem ono na DP Advanced Kursu za 2-3 miseca
Mora san ovo reci, jer vidi se da UPH nije samo gomila balavaca i zajebanata, nego i ozbiljnih ljudi sa jasnim ciljevima i ambicijama i cvrstim stajalistem a ne ko SPH samo sa ciljem da nam izvucu lovu od koje i onako vec zive
Long live UPH i nas Dalmos na celu
Evo da se i ja napokon javim,
Nazalost, nisam to prije moga jer mi je tokom DP tecaja u Splitu "crka" Laptop
, ali moram podiliti svoja iskustva tokom ta 4 dana tecaja.Najprije sam upoznao jako pozitivne kolege (i jednu kolegicu iz Slovenije) na tom tecaju, ekipa je bila vise nego OK, bilo nas je iz Rijeke, Sibenika, Slovenije, Svedske i moja malenkost, u AdriaMare san sreja (necu sad spominjati predavace) dvi jako drage i usluzne cure, moram reci da sam se stvarno iznenadija koliko su pozitivne, zatim sam se nasa sa ekipom iz UPH (moja draga Dalmacija
Mogu samo rec, da sam iskreno iznenaden pozitivnim vibracijama koje sam u ta 4 dana dozivija, toplotom ljudi koje sam upozna (osim ludog Frenkija
Mora san ovo reci, jer vidi se da UPH nije samo gomila balavaca i zajebanata, nego i ozbiljnih ljudi sa jasnim ciljevima i ambicijama i cvrstim stajalistem a ne ko SPH samo sa ciljem da nam izvucu lovu od koje i onako vec zive
Long live UPH i nas Dalmos na celu
Last edited: