DP Maintenance Course

meraklija

New member
Pozdrav

Uskoro idem na ovaj kurs u Rolls-Royce Technology & Training Centre, Aalesund pa me zanima je li iko bija u ovom ili nekom drugom trening centru i kakva su iskustva...?

Mirno more svima!

Pozdrav

Uskoro idem na ovaj kurs u Rolls-Royce Technology & Training Centre, Aalesund pa me zanima je li iko bija u ovom ili nekom drugom trening centru i kakva su iskustva...?

Mirno more svima!
Jeli te salje ER ili ides o svom trosku ?? :uzdravlje

Evo da napisem koju ric vezano za ovaj kurs...
4 dana, malo teorije, malo simulatora da i nas tehnicare nauce malo kako upravljat :) i dosta prakticnog dijela u labu, imaju kompletno svu opremu ka sta je i na brodu instalirana... 2 predavaca su, 1 od njih je bivsi kapetan a drugi radi u razvoju tog sustava u RR...simulira bi nam kvarove i onda bi ih mi morali rijesit...
uglavnom, ja san zadovoljan, moze se dosta vidit i naucit kako sve skupa radi....

Sa hranom nisan bija zadovoljan uopce u norveskoj, a za dobro najist se tribas potrosit min 50E... a cijene pica necu ni komentirat... :)

pozdrav svima

Dali postoji neka institucija (training center) koja drži DP maintenance tečaj,
ili je takav certifikat moguće dobit samo priko tečajeva proizvođača opreme?

Pozdrav

Uskoro planiram ic na Dp Maintenance,kontaktira san centar u napulju i cijena je 1500 Eura sa hotelom, druga opcija je aberdeen konsberg centar cijena oko 3000Eura sami tecaj, prepostavljam postoji razlog tolike razlike u cijeni, mene zanima posto san 3rd Engineer, jeli firme idu u detalje za juniore ili im je samo bitno da pise dp maintenance, i ako postoji mozda jos koji centar za ic polagat.
U slucaju da se odlucin za aberdeen vidin da postoje dvi opcije, k-pos maintenance i sdp maintenance, koju odabrat:confused:

Evo nakraju san bija u Napulju na tecaju, tecaj je traja 4dana, radilo se na kongsbergovin simulatorima SDP, dosta prakse. Cijena svega je 1500eura ukljucujuci prijevoz s aerodroma, smjestaj i hranu, sve se nalazi u istoj zgradi. Plaza je 50 metara od training centra, piva je jeftina. Sve u svemu za preporucit. Nevidin razlog za ic u UK i placat duplo vise...

Da u ovoj cijenu je ukljucen i porez od 22%, nisan uopce ni razmislja o povratu poreza, ako neko zna nesto vise o tome nebi bilo lose da napise..

Back