Imas ode puno infa samo tribat ces se uvatit citat i slat ka sta san ja to radija 7 miseci po cca 8 uri na dan....shvati to ka volonterski posal koji ce ti se isplatit ,)
Sent from my C6903 using Tapatalk
Gdje god sam slao, vratili mi odbijenicu ili nisu ni odgovorili. Classic.
Ikakva ideja?
Puno ljudi danas misli da ako ista zapne mogu otic na brod,nazalost su ta vrimena prosla i bice sve teze i teze. Ako nemas vezu u crewingu onda skoro pa nemoguce, kapitani i kapi vise ne znace puno. Ako si povrh toga odlucija da ides samo na tzv. Offshore onda su ti sanse za ukrcaj iste ka i mojoj sestri.. Nazalost na druge branse se ka basaforca bas i ne isplati ic pa razumin zasto svi pucate na platforme. Posada se uskoro nigdi nece moc ni ukrcat a i oficirima je vec sad tesko
Povrh svega toga moras stavit nesto u taj cv sta ce te izbacit povise drugih. Takvih cv-a recruiteri dnevno prime vise od deset tako da ako je to onaj standardan onda nece bit ni primjecen osin ako bas u ton momentu triba neki Ljubo za hitan ukrcaj u iducih sat vrimena....
Ovo ti je realnost, prihvatija ti to ili ne. Ties ti je odlican savjet udijelija da radis dok traziis posal jer bi trazenje moglo potrajat duze od ocekivanoga. Hebiga, ja ti necu pisat samo salji i upasce jervec znas da slat tribas a ako upadne biice i meni drago
Hvala, dečki!
Nisam se ja ograničio - ili drillship ili niÅ¡ta - nedaj Bog. Meni je doslovno - daj Å¡ta daÅ¡. Samo da stigne plaća nakon mjesec dana.
Radim ja non stop, ne sjedim doma. Problem je Å¡to firma viÅ¡e ne daje plaće. A nemam koga niti pitat da mi uleti sa 100,200 kuna. SmijeÅ¡no i žalosno istovremeno, znam. Tražim drugi posao, ali gdje je garancija da i tamo neće sve otić' uvraga za mjesec dva tri ???
Naskidao sam se vaših adresa koje ste ostavili na forumu i naravno da šaljem, evo sam upravo na kompu i sad.
Btw, Bassdrill promijenili ime, sada su ATLANTICATD.com.
NiÅ¡, hrabro naprijed, pa će valjda biti neÅ¡to...
Još jednom hvala!