Kome se obratiti?

marciano

New member
Pozdrav svima,

Pitanje je bedasto, ali ne zamjerite. Očajan sam.

Imate li ideju kome se javiti za bilo kakav posao??? Drillship, supplier, offshore, kakogod.

Na koju adresu silovati i slati mailove?

Zahvaljujem!

Imas ode puno infa samo tribat ces se uvatit citat i slat ka sta san ja to radija 7 miseci po cca 8 uri na dan....shvati to ka volonterski posal koji ce ti se isplatit ,)

Sent from my C6903 using Tapatalk

I stvarno ti je uspjelo? Urodilo plodom?
Meni već 4 mjeseca apsolutno niÅ¡ta, zato pitam :(
Popriličan kaos u kući ne pomaže, naprotiv :(
Banka me zvala upravo...itd itd...

Prijatelju, stvarno nemislin nista lose ni zlonamjerno... al, jesi li ti to bogati skratia izbor samo na drill i offshore,a ka fol si bez posla? Dragi,stvarno mislin u najboljoj namjeri da ako nemas posa prihvatis prvi bulk sta ti se ponudi...
Nazalost,danas nije lako nac ni to...
Sritno! :uzdravlje

Imas ode puno infa samo tribat ces se uvatit citat i slat ka sta san ja to radija 7 miseci po cca 8 uri na dan....shvati to ka volonterski posal koji ce ti se isplatit ,)

potpisujem,samo ides ravno,bice dosta promasaja ali naletit ces na priliku

Gdje god sam slao, vratili mi odbijenicu ili nisu ni odgovorili. Classic.

Ikakva ideja?

Å alji, Å¡alji i samo Å¡alji. Ja sam poslao preko 1500 aplikacija, i nakon 9 mjeseci u planove su me uzele 3 firme, a uskoro idem na moju firmu gdje sam odradio kadeturu u svojstvu 3rd Officer. Prvi me zvali i uzeo, a kasnije cemo vidit Å¡ta dalje. Ovdje imas masu adresa Å¡to kolege stavljaju, pogotovo kolege picard i bilich, svaki početak je težak, bit će ti teÅ¡ko naći firmu za kadeturu odraditi i prvi ukrcaj u svojstvu časnika, ali nemoj odustajat, Å¡alji, negdje ce uletiti.

Za mi je marciano stari ako je gabula...a vidin da je, nadji bilo kakav posal dok ovo radis sta san ti preporucika, ja san prije na kopnu radija more poslova, tik do prije prvog ukrcaja ka kadet vozija san kamion za konzum(velpro) i tra se ka pas do zadnjeg momenta ka san isa ka asistent

Puno ljudi danas misli da ako ista zapne mogu otic na brod,nazalost su ta vrimena prosla i bice sve teze i teze. Ako nemas vezu u crewingu onda skoro pa nemoguce, kapitani i kapi vise ne znace puno. Ako si povrh toga odlucija da ides samo na tzv. Offshore onda su ti sanse za ukrcaj iste ka i mojoj sestri.. Nazalost na druge branse se ka basaforca bas i ne isplati ic pa razumin zasto svi pucate na platforme. Posada se uskoro nigdi nece moc ni ukrcat a i oficirima je vec sad tesko

Povrh svega toga moras stavit nesto u taj cv sta ce te izbacit povise drugih. Takvih cv-a recruiteri dnevno prime vise od deset tako da ako je to onaj standardan onda nece bit ni primjecen osin ako bas u ton momentu triba neki Ljubo za hitan ukrcaj u iducih sat vrimena....

Ovo ti je realnost, prihvatija ti to ili ne. Ties ti je odlican savjet udijelija da radis dok traziis posal jer bi trazenje moglo potrajat duze od ocekivanoga. Hebiga, ja ti necu pisat samo salji i upasce jervec znas da slat tribas a ako upadne biice i meni drago

Puno ljudi danas misli da ako ista zapne mogu otic na brod,nazalost su ta vrimena prosla i bice sve teze i teze. Ako nemas vezu u crewingu onda skoro pa nemoguce, kapitani i kapi vise ne znace puno. Ako si povrh toga odlucija da ides samo na tzv. Offshore onda su ti sanse za ukrcaj iste ka i mojoj sestri.. Nazalost na druge branse se ka basaforca bas i ne isplati ic pa razumin zasto svi pucate na platforme. Posada se uskoro nigdi nece moc ni ukrcat a i oficirima je vec sad tesko

Povrh svega toga moras stavit nesto u taj cv sta ce te izbacit povise drugih. Takvih cv-a recruiteri dnevno prime vise od deset tako da ako je to onaj standardan onda nece bit ni primjecen osin ako bas u ton momentu triba neki Ljubo za hitan ukrcaj u iducih sat vrimena....

Ovo ti je realnost, prihvatija ti to ili ne. Ties ti je odlican savjet udijelija da radis dok traziis posal jer bi trazenje moglo potrajat duze od ocekivanoga. Hebiga, ja ti necu pisat samo salji i upasce jervec znas da slat tribas a ako upadne biice i meni drago

Potpisujem!

Hvala, dečki!

Nisam se ja ograničio - ili drillship ili niÅ¡ta - nedaj Bog. Meni je doslovno - daj Å¡ta daÅ¡. Samo da stigne plaća nakon mjesec dana.

Radim ja non stop, ne sjedim doma. Problem je Å¡to firma viÅ¡e ne daje plaće. A nemam koga niti pitat da mi uleti sa 100,200 kuna. SmijeÅ¡no i žalosno istovremeno, znam. Tražim drugi posao, ali gdje je garancija da i tamo neće sve otić' uvraga za mjesec dva tri ???

Naskidao sam se vaših adresa koje ste ostavili na forumu i naravno da šaljem, evo sam upravo na kompu i sad.

Btw, Bassdrill promijenili ime, sada su ATLANTICATD.com.

NiÅ¡, hrabro naprijed, pa će valjda biti neÅ¡to...

Još jednom hvala!

Hvala, dečki!

Nisam se ja ograničio - ili drillship ili niÅ¡ta - nedaj Bog. Meni je doslovno - daj Å¡ta daÅ¡. Samo da stigne plaća nakon mjesec dana.

Radim ja non stop, ne sjedim doma. Problem je Å¡to firma viÅ¡e ne daje plaće. A nemam koga niti pitat da mi uleti sa 100,200 kuna. SmijeÅ¡no i žalosno istovremeno, znam. Tražim drugi posao, ali gdje je garancija da i tamo neće sve otić' uvraga za mjesec dva tri ???

Naskidao sam se vaših adresa koje ste ostavili na forumu i naravno da šaljem, evo sam upravo na kompu i sad.

Btw, Bassdrill promijenili ime, sada su ATLANTICATD.com.

NiÅ¡, hrabro naprijed, pa će valjda biti neÅ¡to...

Još jednom hvala!

A reci ti nama lipi moj sto si ti uopce po zanimanju jer kako da ti pomognemo kad nemamo pojma di bi moga uletit.
Evo zovi Atlansku u Dubrovnik oni trenutno trebaju nesto ljudi ali opet ponavljma neman pojma za sto bi posa na brod pa nemogu bit sto posto tocan.
Zovi sve po redu prvo ove nase agnecije na telefon a ovima vani salji mailove jer vidin da si u govn... sa lovon pa da ne trosis salji mailove ali nase obavezno zovi inemoj odustajat
IZA KISE UVIK DODE SUNCE
:uzdravlje

Ja sam ti po zanimanju - sve. Svaštara. A nikada radio ono za što imam školu.
Stvarno nisam birao poslove. Nije bilo tog luksuza. Postao tata kao vrlo mlad...

Radio i kao pomoćnik električara u Libiji, kao, recimo, roustabout u Keniji itd itd...

Plovio nisam nikada, ali ću izgleda i to, kako me krenulo :)

Back