Otkazi i redundancy proces zbog niske cijene nafte

Koliko sam vidia ima in nešto brodova sada i u Lori. Lošinj je uvik bia baza bilo za škver bilo kad brodi ne bi imali posla bar.

Cesto vidjam i slusam brodove Brodospasa oko plinskih platformi i cesto se po nevremnu sklone u Losinj. Vidjao sam

Sun, Moon, Storm, Junak, u zadnje vrijeme samo Junak, Reful nekada bude i Alfa.

Moguce, onda sam ja zamjenio PLINACRO sa CROSCO.

Sine moj Brodospas je firma o kojoj bi se mogli pisat romani.
Tako je ja poludim kad mi upadnu s pricma mi na offshore ovo mi ono kao ja na offshore 10 godina di ste vi bili kad sam ja bija?...
Ja im samo recem sine moj D.M. kapo s Brodospasa ima 38 godina AHTS iskusta ej 38 godina nije to ni 10 ni 15.
I onda neko ide pricat.Samo sta se desava tamo je da su i oni s tim svime pre ponosni i misle da sve sta se tice Offshora da je to sta su prosli na Brodopasa.Tu su mnogi starosijedioci tamo u krivu.
Pa oni kad su kupili ova dva broda s DP2 sustavom isli su kapetani i jos neki casnici na curseve negdi u Skandinaviju nemogu se siti di tocno.Dovelo ih na simulatore i pokazalo im kako da upravljaju s tim.
Ovaj jedan Kapetan kaze lakse je to na ruke,kazu oni ovo je na ruke nemoguce,on kaze sad gledaj.I skljucija dp i jedan thruster na provi jer naravno nije on sad naucija s dva :) i u tri poteza zboka brod uz rivu.Ovi instruktori se tamo krsitili livom i desnom.
Samo sta je to tamo sve zastarjela tehnologija na starim brodovima, a na ovim novima je jos dobra samo slabi su im budeti tako da jako lose prate maintenance.Tako je bilo dok sam ja bija tamo sad je vejrovatno jos i gore.
I jedna stvar tamo se ljudi uvik vracaju na proslost al hebiga od proslosti se ne zivi.To je bilo tada i to je proslo svrseno vrime.Sad su druga virmena nekih novih klinaca koji su tata mata u ovom poslu.

Potpisujem i to ih je ukopalo najviÅ¡e. Posebno na dok sam ja bia a cijenu koriÅ¡tenja na ruke i uljetanja na isti način u 500 metri i onda paljenja DPa u zadnji tren su upravo tada platili i rezurtirali zamalo žeÅ¡čom katastrfom. Priče o proÅ¡losti su ih definitvno dotukle a sad viÅ¡e nisu ni sijena onoga Å¡ta su nekad bili. O tome s u kursu sam se nasluÅ¡a samo svi koji su to isto napravili tamo su i ostali na brodospasa i nigdi se nisu ni makli s istog jer to jedino može na brodospasa upalit a negdi bi rezurtiralo momentalnim otkazom. Kako god brodospas je bia dobro iskustvo za zamrčit dp iskustvo i poč dalje a i ako ne niÅ¡ta spiza je bila nezaboravna.

I jedna stvar tamo se ljudi uvik vracaju na proslost al hebiga od proslosti se ne zivi.To je bilo tada i to je proslo svrseno vrime.Sad su druga virmena nekih novih klinaca koji su tata mata u ovom poslu.[/QUOTE]

Spiza u 2 godine sta sam tamo bija je bila blago reci ocajna.Jedan ugovor sam se najeo kao covik to je bilo na Sun-a.

Bilo ih je jos neboj se al on je bija najgori.Najbolji s kim sam ja bija je Gudic na Sun-a i jedan mladi lik ne sicam mu se imena na Rainbow-a.

da ti mladi lik nije od suve noge sin? bija je i na moona... a gudic legenda bija je konobar na moona... :D a kuvar solta je zna ispec palacinke i onda bi se napija svete vodice pa bi ih zaboravija namazat :D a di je Mili legendarni struja bija je nedavno u novinama jos navigaje

Sine moj Brodospas je firma o kojoj bi se mogli pisat romani.
Tako je ja poludim kad mi upadnu s pricma mi na offshore ovo mi ono kao ja na offshore 10 godina di ste vi bili kad sam ja bija?...
Ja im samo recem sine moj D.M. kapo s Brodospasa ima 38 godina AHTS iskusta ej 38 godina nije to ni 10 ni 15.
I onda neko ide pricat.Samo sta se desava tamo je da su i oni s tim svime pre ponosni i misle da sve sta se tice Offshora da je to sta su prosli na Brodopasa.Tu su mnogi starosijedioci tamo u krivu.
Pa oni kad su kupili ova dva broda s DP2 sustavom isli su kapetani i jos neki casnici na curseve negdi u Skandinaviju nemogu se siti di tocno.Dovelo ih na simulatore i pokazalo im kako da upravljaju s tim.
Ovaj jedan Kapetan kaze lakse je to na ruke,kazu oni ovo je na ruke nemoguce,on kaze sad gledaj.I skljucija dp i jedan thruster na provi jer naravno nije on sad naucija s dva :) i u tri poteza zboka brod uz rivu.Ovi instruktori se tamo krsitili livom i desnom.
Samo sta je to tamo sve zastarjela tehnologija na starim brodovima, a na ovim novima je jos dobra samo slabi su im budeti tako da jako lose prate maintenance.Tako je bilo dok sam ja bija tamo sad je vejrovatno jos i gore.
I jedna stvar tamo se ljudi uvik vracaju na proslost al hebiga od proslosti se ne zivi.To je bilo tada i to je proslo svrseno vrime.Sad su druga virmena nekih novih klinaca koji su tata mata u ovom poslu.
To je nesto kao u moje preduzece....gdje si bijo dvestprve[emoji23][emoji23][emoji23]

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

Tako ti nekako dođe samo ode ti bude di sit bia dok san ja bia u sjevernom moru, di si ti bia dok san ja bia po tegljevima u tunisu a nađe su tu i tamo koji je 91 bia na Velom Joži sad samo ovisi koliko je ko godina na Brodospasa pa na koju če se vadit i odakle je. Triba to doživit teÅ¡ko je ričim opisat.

To je nesto kao u moje preduzece....gdje si bijo dvestprve[emoji23][emoji23][emoji23]

Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk

Tako ti nekako dođe samo ode ti bude di sit bia dok san ja bia u sjevernom moru, di si ti bia dok san ja bia po tegljevima u tunisu a nađe su tu i tamo koji je 91 bia na Velom Joži sad samo ovisi koliko je ko godina na Brodospasa pa na koju če se vadit i odakle je. Triba to doživit teÅ¡ko je ričim opisat.

Onaj jedan iz Slatina bija kapo na Velom Jozi bez motora.

Back