nikola1983
New member
je to prvi ili drugi makinje...koji je da je, jadna je to placaDa remiziramo cc 10tusd samo kad se radi 2eng?
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
je to prvi ili drugi makinje...koji je da je, jadna je to placaDa remiziramo cc 10tusd samo kad se radi 2eng?
je to prvi ili drugi makinje...koji je da je, jadna je to placa
saipem je uvik bio velikodusna firma,To dodje oko 350 dolara dan.. Za ERO.. Jace od saipema...
Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
saipem je uvik bio velikodusna firma,
ja sam nedavno imao ponudu za 280 eura, ja mislim 2 nd eng je bilo,,,,bolje laditi jajca na beloj lađi, ne razumin kako moze biti manja placa nego na kruzeru, jebem ti offshore i krizu koja nikako da prome
ponuda je bila za godisnji ugovor, od agencije...ako je direkt duplo bolje, tj veca onda je oko 550 eura sta je super placa u ova teska vremena...iako sumnjam i ne virujn ti jer imam par prijatelja s proslog broda sta su bili sdpo na saipema i pobigli su zbog tih vrhunskih ugovora...talijani sta su bili direktno zaposleni...a ako je tebi super ta placa lipo apliciraj i napomeni im na interview da ti daju sta manje jer je super imati 280 eura na semi subu, sretnoSaipem je firma di je placa kako se tko dogovori, tamo ima od jako dobrih placa do smijeha i sramote od place...
Ovo je za agenciju dobra placa, ne kuzim zasto je to lose za temporary job? Direktan ugovor je duplo bolji + benefits i penzija. Sta tu ne valja tocno?
ponuda je bila za godisnji ugovor, od agencije...ako je direkt duplo bolje, tj veca onda je oko 550 eura sta je super placa u ova teska vremena...iako sumnjam i ne virujn ti jer imam par prijatelja s proslog broda sta su bili sdpo na saipema i pobigli su zbog tih vrhunskih ugovora...talijani sta su bili direktno zaposleni...a ako je tebi super ta placa lipo apliciraj i napomeni im na interview da ti daju sta manje jer je super imati 280 eura na semi subu, sretno
je falio sam, dobro zboris, sretan bozicStari o cemu ti pricas? Tema je Pacific drilling koliko vidim, ja sam napomenuo za Saipem kako je tamo i to je to... Sdpo na Saipem je placa nikakva jer je to sekondo palube. Drzimo se teme, ne Saipema.
U smart stacku nije laka lova jer 2 covjeka u strojarnici rade na 2 broda a prije su bili i na 3.Nahodas se i naradis ko magare.