Pacific drilling

je to prvi ili drugi makinje...koji je da je, jadna je to placa

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

ako je warm stacked i ta para laganini.ima li za mene sto takvog posla

60tusd godisnje za neuznojit se ... nije to operacija

To je placa za covjeka preko agencije, bez benefita, samo day rate.

2nd Eng pa je iznad njega 1st Eng.

To dodje oko 350 dolara dan.. Za ERO.. Jace od saipema...

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk
saipem je uvik bio velikodusna firma,
ja sam nedavno imao ponudu za 280 eura, ja mislim 2 nd eng je bilo,,,,bolje laditi jajca na beloj lađi, ne razumin kako moze biti manja placa nego na kruzeru, jebem ti offshore i krizu koja nikako da prome

saipem je uvik bio velikodusna firma,
ja sam nedavno imao ponudu za 280 eura, ja mislim 2 nd eng je bilo,,,,bolje laditi jajca na beloj lađi, ne razumin kako moze biti manja placa nego na kruzeru, jebem ti offshore i krizu koja nikako da prome

Saipem je firma di je placa kako se tko dogovori, tamo ima od jako dobrih placa do smijeha i sramote od place...

Ovo je za agenciju dobra placa, ne kuzim zasto je to lose za temporary job? Direktan ugovor je duplo bolji + benefits i penzija. Sta tu ne valja tocno?

Saipem je firma di je placa kako se tko dogovori, tamo ima od jako dobrih placa do smijeha i sramote od place...

Ovo je za agenciju dobra placa, ne kuzim zasto je to lose za temporary job? Direktan ugovor je duplo bolji + benefits i penzija. Sta tu ne valja tocno?
ponuda je bila za godisnji ugovor, od agencije...ako je direkt duplo bolje, tj veca onda je oko 550 eura sta je super placa u ova teska vremena...iako sumnjam i ne virujn ti jer imam par prijatelja s proslog broda sta su bili sdpo na saipema i pobigli su zbog tih vrhunskih ugovora...talijani sta su bili direktno zaposleni...a ako je tebi super ta placa lipo apliciraj i napomeni im na interview da ti daju sta manje jer je super imati 280 eura na semi subu, sretno

ponuda je bila za godisnji ugovor, od agencije...ako je direkt duplo bolje, tj veca onda je oko 550 eura sta je super placa u ova teska vremena...iako sumnjam i ne virujn ti jer imam par prijatelja s proslog broda sta su bili sdpo na saipema i pobigli su zbog tih vrhunskih ugovora...talijani sta su bili direktno zaposleni...a ako je tebi super ta placa lipo apliciraj i napomeni im na interview da ti daju sta manje jer je super imati 280 eura na semi subu, sretno

Stari o cemu ti pricas? Tema je Pacific drilling koliko vidim, ja sam napomenuo za Saipem kako je tamo i to je to... Sdpo na Saipem je placa nikakva jer je to sekondo palube. Drzimo se teme, ne Saipema.

Stari o cemu ti pricas? Tema je Pacific drilling koliko vidim, ja sam napomenuo za Saipem kako je tamo i to je to... Sdpo na Saipem je placa nikakva jer je to sekondo palube. Drzimo se teme, ne Saipema.
je falio sam, dobro zboris, sretan bozic

U smart stacku nije laka lova jer 2 covjeka u strojarnici rade na 2 broda a prije su bili i na 3.Nahodas se i naradis ko magare.

Evo da pitam posto je spomenuto a zanima me jer sam ja jedan od "sretnika" sa saipema..
Koliko je sigurno u danasnje vrijeme ici "vrludati" u freelancing sa svim tim agencijama i kakve su sanse iz agencije upasti direkt na firmu (govorimo o ovim boljim, pacific, maersk itd..)?
Velika je stvar u samom znanju posla i ponasanju pojedinca.. Ali uzmimo za primjer da je osoba normalna, zna posao i da je do sada zadrzavala posao bez ikakvih poteskoca :D.
Pitam jer primam ponude vec treci leave period za redom, tako da pretpostavljam da ima nekakvog movinga u drillingu.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Back