braco p..
braco p..
pa kralju tako sam ti i ja i??a njega kontaktirat al vi??e da bi sam sebi ne??to dokaza....i dokaza sam....čovik je debil koji mi je reka da će mi se uskoro obratit neko od tankerskih kompanija...međutim, od tog je pro??lo godinu i po nije mi se javia niko.....nebi ovo inače pisa al jo?? uvik čuvam tih par mailova koje smo razmjenili da se mogu smijat....kakav predrag crni
evo da i ja napi??em 2 riči o ovoj temi,po??to sam bio u kontaktu sa Bracom,ali ne u vezi ukrcaja,nego u vezi jednog itf slučaja,gdje je bio uključen kolega mu itf inspektor iz strane zemlje,odvjetnik i na??ih nekoliko pomoraca.
imam par njegovih mailova i upozorenja,pazite,on cak i upozorava kako bi zastitio kolegu.
Sramota je taj SPH ili pojedinci,pa bez bra??na smo bili na brodu,uhićeni (radi gazdinih dugova) i ??ta je sph napravio?ni??ta
nevanja se bosti sa rogatim,ali ja mu ?želim,da mu dite prođe taj slučaj,kao moj,pa da mu ja pjesme pi??em,jer oni su samo papilova.
??ta oni daju za svoju pristupnicu?
kakva prava mi imamo?
jebe nas kome se digne ona stvar,a sph treba napraviti kompletnu smjenu i staviti normalne ljude,a neka frenki bude gazda.
ajmo napraviti glasanje na forumu i eto dr?žavni udar.
hrvat sam,ali ovo je sramota,kolega srbin električar mi ima plaću 2500 eura i nikome nije du?žan porez plaćati,bio misec ili 10 miseci na brodu,a nama hrvatima k........
na ??to oni nama udaraju porez?
bude?? 5 miseci i 29 dana na brodu,zaradi?? 20 000 eura npr,onda ti dr?žava naplati 7-8000 eura jer nema?? 183 dana,ostane ti 12 000 eura,od toga kupuje??,mliko,kruh,gorivo,cigare itd (tu je isto na 12 000 eura oko 3000pdv-a i znaci 6 mjeseci si bio na brodu za 9000 eura ili ako se izračuna godisnji prosjek oko 5500,-kn,placa vozaca u Leda,koji je svaki dan doma.
malo sam oduljio,ali mi se digne cukar na takve nepravde.
fala bogu sto uopce nisam u ovome naseme poreznom sistemu,nego kod susjeda nam talijana za sada,tako da ovi lagano neka odjebu sa tim porezom na budale::

)))
ne plaćajte bandi ni??ta
?živili