Sindikat Pomoraca Hrvatske

evo da i ja napišem 2 riči o ovoj temi,pošto sam bio u kontaktu sa Bracom,ali ne u vezi ukrcaja,nego u vezi jednog itf slučaja,gdje je bio uključen kolega mu itf inspektor iz strane zemlje,odvjetnik i naših nekoliko pomoraca.
imam par njegovih mailova i upozorenja,pazite,on cak i upozorava kako bi zastitio kolegu.
Sramota je taj SPH ili pojedinci,pa bez brašna smo bili na brodu,uhićeni (radi gazdinih dugova) i šta je sph napravio?ništa

nevanja se bosti sa rogatim,ali ja mu želim,da mu dite prođe taj slučaj,kao moj,pa da mu ja pjesme pišem,jer oni su samo papilova.

šta oni daju za svoju pristupnicu?
kakva prava mi imamo?
jebe nas kome se digne ona stvar,a sph treba napraviti kompletnu smjenu i staviti normalne ljude,a neka frenki bude gazda.

ajmo napraviti glasanje na forumu i eto državni udar.
hrvat sam,ali ovo je sramota,kolega srbin električar mi ima plaću 2500 eura i nikome nije dužan porez plaćati,bio misec ili 10 miseci na brodu,a nama hrvatima k........

na što oni nama udaraju porez?
budeš 5 miseci i 29 dana na brodu,zaradiš 20 000 eura npr,onda ti država naplati 7-8000 eura jer nemaš 183 dana,ostane ti 12 000 eura,od toga kupuješ,mliko,kruh,gorivo,cigare itd (tu je isto na 12 000 eura oko 3000pdv-a i znaci 6 mjeseci si bio na brodu za 9000 eura ili ako se izračuna godisnji prosjek oko 5500,-kn,placa vozaca u Leda,koji je svaki dan doma.
malo sam oduljio,ali mi se digne cukar na takve nepravde.

fala bogu sto uopce nisam u ovome naseme poreznom sistemu,nego kod susjeda nam talijana za sada,tako da ovi lagano neka odjebu sa tim porezom na budale:::))))

ne plaćajte bandi ništa

živili

Pa pisite coviku kako je reka maninjorgo.Vidite da on ima svoj glog.On je uvijek na glogu i vapi za problemima pomoraca.I ne zeli nikome zlo.Mrznja ne skodi onome kome je namjenjena vec izjeda onoga tko mrzi.Mogu ti rec da i ja imam puno svoji "obozavatelja" ali to im je samo stvorilo cir na zelucu,a jedan je i srce operira koliko me voli.A sta se tice posla ne hvala.Pa za 12 kila kuna ja se ne bi diza u 7 manje kvarat taman da znam da cu u 7 opet ic lec.
http://predragbrazzoduro.com/politika-i-pomorstvo/ponovno-se-kuva/

Last edited:
Pa pisite coviku kako je reka maninjorgo.Vidite da on ima svoj glog.On je uvijek na glogu i vapi za problemima pomoraca.I ne zeli nikome zlo.Mrznja ne skodi onome kome je namjenjena vec izjeda onoga tko mrzi.Mogu ti rec da i ja imam puno svoji "obozavatelja" ali to im je samo stvorilo cir na zelucu,a jedan je i srce operira koliko me voli.A sta se tice posla ne hvala.Pa za 12 kila kuna ja se ne bi diza u 7 manje kvarat taman da znam da cu u 7 opet ic lec.
http://predragbrazzoduro.com/politika-i-pomorstvo/ponovno-se-kuva/

evo jedna bracina izreka "najgore je kad covjeku u nevolji zelis pomoci"i onda jadan jos kriv ispadnes.
ja mislim da mu gospoja sto se javlja na telefon ima placu istu kao prvi makine na carnivalu::))

a jos malo pa bi se mogla i otvoriti nova hrvatska banka "P&B ITF-HR d.d."

A narocito ti treba pomoc od jadnih(kako sam sebe nazove). Pa oni ne znaju ni sami sebi pomoc,a jos pomazu druge.Kakav altruizam na djelu.Pomoc od takvih je uvijek dobro dosla.Dobre sale nikad dosta.

A narocito ti treba pomoc od jadnih(kako sam sebe nazove). Pa oni ne znaju ni sami sebi pomoc,a jos pomazu druge.Kakav altruizam na djelu.Pomoc od takvih je uvijek dobro dosla.Dobre sale nikad dosta.

ja zelim svima na ovome forumu da im u novoj 2011 i opcenito u zivotu nikada ne zatrebaju usluge ili pomoci od Brace.

Evo ja Bracu ka i??a ne??ta pitat,ono ka čovik čovika. Računam kapetan,iskusan,uvik spreman za dat dobar savjet. A on meni ovako :

"Dokle god nemate pametnijeg posla nego baviti se uvredama to će vam se
de??avati kako na mom Blogu tako i u ?životu.

Svaki prijedlog ili kritika, ne lupetanje i la?ži, biti će prihvaćena i
odgovorena.

Vas ću, kao i prethodnika, kad tad otkriti, a onda ću vidjeti hrabrosti kod
oči u oči.
Vratite se na stranice UPH, tamo je dozvoljeno vrijeđanje i blaćenje bez
argumenata, tamo i pripadate i tamo ste "neprocjenjivi". Ovdje ste
bezveznjak.
Pozdrav,
Kap.P.Brazzoduro "

Evo ja Bracu ka iša nešta pitat,ono ka čovik čovika. Računam kapetan,iskusan,uvik spreman za dat dobar savjet. A on meni ovako :

dešavati kako na mom Blogu tako i u životu.

Svaki prijedlog ili kritika, ne lupetanje i laži, biti će prihvaćena i
odgovorena.

oči u oči.
bezveznjak.
Pozdrav,
Kap.P.Brazzoduro "

Mi Hrvatski pomorci cemo kad izgubimo Bracu shvatiti da je on bio jedini pametan od svih nas i jedini koji je bio neshvacen od svih aktivnih pomoraca u Hrvatskoj jer mi smo svi u zabludi i u vizijama koje su netocne samo je njegov put tocan.

Dragi Boze molim te prosvjetli nas jer ode na ovom portalu di ima priko 45000 ulazaka dnevno se pisu lazi i neistine i forum je otvoren za komentare a na njegovom blogu koji ima 5 ulazaka dnevno i di se stavljaju komentari koje s on prethodno prigleda je vjerodostojan.

Boze kako smo mi svi glupi i neobjezktivni a on je ''covik'' svojim radom u zadnji 20 godina doveo sve pomorce na prosjacki stap te da se sakrivamo po svitu da imamo matrikulu i da smo pomorci sram nas je reci jer ce nas drzava kazniti i za to sta samo recemo sta smo po zanimanju.

Boze molim te ako mozes ucini nama Hrvatskim slipcima ( pomorcima) samo jednu uslugu neka se vise nikad u zivotu ne pojavi jos jedan ala brazzoduro jer to je puno za nase podneblje, tako dva velika covika da se rodu u jednoj ovako maloj zemlji punoj glupih pomoraca koji nevide da je sveti otac brazzoduro prosvjetljenje bilo bi previse.

Amen :udriglavom :udriglavom :udriglavom :udriglavom

Nemojte se okritat za Bracom, ča će čovik, nije on kriv. Nego ajmo mi pomoč njegovon sinu za ukrcaj, pa neka mu čača govori ča god oće protiv nas.:D

Evo ja Bracu ka i??a ne??ta pitat,ono ka čovik čovika. Računam kapetan,iskusan,uvik spreman za dat dobar savjet. A on meni ovako :

de??avati kako na mom Blogu tako i u ?životu.

Svaki prijedlog ili kritika, ne lupetanje i la?ži, biti će prihvaćena i
odgovorena.

oči u oči.
bezveznjak.

? to čovjek(ako se moze nazvat nako) izgovori(ispi??e) na svom blogu?
Maminjo je za njega malo dijete i to odgojeno dijete!
Bar ima mu.a rec u oci a ne piskaranjem!
Sramota!!! A te sve nazovi sindikalce, tko je izabrao? Nitko, sami sebe!
Sada su to sve inspektori ITF-a.
Ma klincki slucaj! Nemam vise komentara!
Neka nitko ne pokusava s njim komunicirati na njedan nacin!

Vas ću, kao i prethodnika, kad tad otkriti, a onda ću vidjeti hrabrosti kod oči u oči.

Pozdrav,
Kap.P.Brazzoduro "

Stari bloger se sluzi vec prokusanim metodama svojih gazda : IDENTIFICIRATI - LOCIRATI - TRANSFERIRATI

A nisan ga vriđa ljudi. Časna pionirska.Nije ni on Brekala vriđa,ono su sve epiteti. Možda mi je nešto izletilo ,ono ka lapsuz. Gren se čoviku odma ispričat. Na oni njegov Glog.

Ko je prethodnik?

Stari bloger se sluzi vec prokusanim metodama svojih gazda : IDENTIFICIRATI - LOCIRATI - TRANSFERIRATI

Ne znam meni ovo vise slici na metode koristene na golom otoku.Otkriti,uapsit,obisit za jaja i palit ih brenerom.Ili otkrit, uapsit,navuc gumene gace, ubacit masku unutra i tuc s vanjske strane sibom.
To su samo neke od metoda koje mi je prica bivsi zatvorenik goljaka Pero Ustasa u jednom kaficu u Radunici.

Ne znam meni ovo vise slici na metode koristene na golom otoku.Otkriti,uapsit,obisit za jaja i palit ih brenerom.Ili otkrit, uapsit,navuc gumene gace, ubacit masku unutra i tuc s vanjske strane sibom.
To su samo neke od metoda koje mi je prica bivsi zatvorenik goljaka Pero Ustasa u jednom kaficu u Radunici.

Ma Braco se svađa sam sa sobon, to je sindrom podvojene ličnosti.
To ste mu sad digli živce i omeli ga u njegovin raspravama, pa se sad sa vama mora bavit i odgovorat na vaša pisma. Uvatili ste čovika u đir..:rolleyes: A lipo je bija u miru i bez vas.

Last edited:
Ma Braco se svađa sam sa sobon, to je sindrom podvojene ličnosti.
To ste mu sad digli ?živce i omeli ga u njegovin raspravama, pa se sad sa vama mora bavit i odgovorat na va??a pisma. Uvatili ste čovika u đir..:rolleyes: A lipo je bira u miru bez vas.

lipo splitski govori, do sad mu je sve islo kako triba raspravlja je sam sa sobom a sad ga neki zajebavaju pa mora sve brisat.
Nedate coviku ubit oko na poslu

Neznan Branko, meni si i ti sumjiv! A da ti nas mo?žda ne ??pijunira???:o
Da nisi ti oni Berlan iz Maslinice? Jer vidin da si se potpisa da si na ??olti.
A zna se da je sad frka po otocima i dalmatinskoj zagori prijavjivat se na vikendice, da ne opali porez na imovinu priko mire. Nekidan je sjor Berlan trka po opčini pridignit osobnu sa novon adreson.

ma jesi li sigur? neznan po slici mi sliči na berlana. i njemu je isto poispadala kosa od pro??leg lita. biće se umeja od posla i nervoze zadnja 4 miseca.

Sad san tek procita ... to je Mr. PROVALIJA , a i bojin se da i nas ne baci u provaliju ( ako vec i nije ) ! Cista PATOLOGIJA !

Back